Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 39

Epizoda 39

 

Nismo mi od juče

 

Autor Zoran Milojević

 

 

Boca grdi Mrku zbog spore gradnje puteva! Seka Aleksić piše kolumne!l Mlađa kupio veći stan, a želi manju vladu! Fudbaleri pobedili! Na "Farmi" se pojavila šuga, a u knjižarama knjiga Marijane Mateus! Na sve to "matori" Drakče bakalin kaže: "I ovaj meteor što je pao, našao se u čudu gde je dopao, pa se vratio odakle je došao!"

Srbijom je prostrujala vest: Boki 13 se upiškio! Posle Mace Marinkovića, Ekrema Jevrića, Severine i inih, još jedan "inostranac" došao je u Srbiju da širi svoju urinokulturu.

Na svetski dan tolerancije opet gunđa Drakče bakalin: "Eh, gde su ona tolerantna vremena kada sam mogao da zakasnim na posao bez posledica i izađem s posla dva sata ranije?! Mogao sam da pređem ulicu gde sam hteo. Šta mi je trebalo od alata, uzmem iz firme. Lupim ženi šamar, ona ne sme da zucne, a kamoli da pobegne u sigurnu kuću. Mogao sam da pušim gde sam hteo, šta sam hteo i koliko sam hteo. Eh, da može da mi se digne moj Tito, pa da se čuju njegove govorancije, nikome ne bi pale na pamet zajebancije, od arogancije do tolerancije!"

Godina je od upokojenja patrijarha Pavla. Pre deset godina, pre nekog fotografisanja, fotograf mu se obraća: "Vaša svetlosti!" Patrijarh se nasmeši, pa kaže: "Ako sam ja svetlost, zašto pališ reflektore?"

Na Kurban-bajram muftija Muhamed Jusufspahić reče: "Ružne reči zaboravimo!", a Slobodan Selenić je pisao: "Beogradska deca su uvek imala osećaj za pravdu i napredak civilizacije". Muftija Muhamed Jusufspahić je beogradsko dete!

Hiljade ljudi u Srbiji ide svakog jutra na posao da radi za svoje gospodare. Istog dana radnici se vraćaju kući da bi nahranili ukućane mrvicama sa stolova svojih gospodara. U isto vreme, hiljade pasa luta Beogradom, jer njihovi gospodari ne žele da ih čuvaju i hrane. Svi psi zaslužuju bolje gospodare!

Boci i ostalima bilo bi bolje da se manu pregovora sa Šiptarima. Niti ih ima, niti će ih biti. Bolje je da presavije papir pa od evropskih sudova zatraži da se Srbiji u vlasništvo vrati: zgrada Skupštine Kosova, zgrada Vlade Kosova, Narodno pozorište u Prištini, termoelektrana u Obiliću, fudbalski stadioni na KiM, zgrade osnovnih i srednjih škola i fakulteti, vodovod i kanalizacija, PTT mreža i još mnogo objekata koje je Srbija gradila i za šta je davala pare. Domaćine Boco, tvoja je obaveza da vratiš ono što ti je iz domaćinstva silom oteto! Posle pregovaraj!

Na svetski dan dijabetičara, meni šećerašu obraća se Drakče bakalin: "Pošto ti preti štošta, a već si oćoravio, savetujem ti da uzimaš dva andola tri puta dnevno". "Što, hoće li mi šećer biti niži?" "Jok, ali ćeš zato da se stalno znojiš, a preznojavanje je uvek zdravo".

Na Kosovu ništa novo! U toku je predizborna kampanja u kojoj sudeluju i neki Srbi. Uvek je bilo Srba koji su voleli da "vodaju opanke". A opanci su jeftina obuća, kao i oni koji ih "vodaju", misle da su takvi opanci najmodernija obuća.

Sačuvajte osmeh na svom licu, jer će vam sačuvati toplinu u duši, iako vam je hladno oko srca.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane