Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

PROKUPAČKO PRAVOSUĐE: Predsedniku Visokog saveta sudstva, ministru pravde, republičkom državnom tužiocu i apelacionom tužiocu u Nišu

 

To nema nigde, al' ima kod nas

 

 

Obaveštavamo Vas, kako bi nas shodno ingerencijama koje imate kao predsednik Visokog saveta sudstva, ministar pravde i republički državni tužilac, u pravosudnom sistemu zaštitili od stalnih pritisaka, terora, napada i presije pod kojom konstantno radimo počev od 1. januara 2010. godine, kada je izvršena reforma pravosuđa i za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda postavljen Slavoljub Miletić, sudija bivšeg Opštinskog suda u Kuršumliji. On u cilju ostvarivanja svojih ličnih interesa, produbljavanja i održavanja svojih prijateljskih veza i odnosa koje ima, direktno krši zakon, odnosno pomaže "njemu odanim saradnicima", kojih je veoma malo, ali zajedno sa njim vrše torturu nad ostalim radnicima Osnovnog suda u Prokuplju zajedno sa sudskim jedinicama u Blacu i Kuršumliji.

Ivan Maksimović iz Kuršumlije, sin sadašnjeg zamenika osnovnog javnog tužioca u Prokuplju Ranka Maksimovića iz Kuršumlije, inače bliskog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika Slavoljuba Miletića, dobio je 5. januara 2011. godine potvrdu o obavljenom volonterskom stažu u Osnovnom sudu Prokuplje, koju mu je lično potpisao Slavoljub Miletić.

Međutim, pomenuti Ivan Maksimović, volonter-pripravnik u ovom sudu, radio je do 31. decembra 2010. godine "pomove" koje mu je Slavoljub Miletić davao da radi pod njegovim imenom. Ali pomenuti Ivan Maksimović je u pozivima koje je slao strankama sebe potpisivao kao "istražni sudija" Ivan R. Maksimović, a što se vidi iz priloženih dokaza. Sa ovom činjenicom upoznat je VF predsednika suda Slavoljub Miletić, koji već duže zna za ovo, jer su reagovale i stranke, kao i zamenici tužioca, pošto je Ivan Maksimović u ime Slavoljuba Miletića sprovodio istrage u kojima se takođe potpisivao kao istražni sudija Ivan R. Maksimović, ali se prećutno sa ovom činjenicom saglašavao i Maksimoviću davao podršku. Tako je Ivan R. Maksimović počeo da vrši teror i nad radnicima pisarnica Osnovnog suda u Prokuplju demonstrirajući silu, autoritet i podršku pod okriljem VF predsednika Slavoljuba Miletića.

Po usmenom nalogu VF Slavoljuba Miletića uvedena je evidencija dolaska i odlaska s posla radnika, kako u sedištu Osnovnog suda u Prokuplju tako i u sudskim jedinicama Blace i Kuršumlija. Evidencija je vođena za svaki radni dan posebno. Pomenuti Ivan Maksimović nikada se nije upisivao u evidencije, ali mu je uprkos tome izdata potvrda da je obavio volonterski rad kako bi ostvario prava iz radnog odnosa. I sa ovom činjenicom VF je bio upoznat (ostali pripravnici i drugi radnici bunili su se zašto se oni upisuju a Maksimović ne), međutim svom je "štićeniku" odobravao takvo ponašanje.

Molimo vas da u cilju provere ovih navoda izvršite kontrolu, jer smatramo da su ispunjeni uslovi za podnošenje krivičnih prijava kako protiv Ivana Maksimovića tako i protiv VF, a sve ovo kako bi se sačuvao autoritet i ugled Osnovnog suda u Prokuplju - koji je duboko poljuljan ovakvim bahatim i kabadahijskim ponašanjem VF i njegovog štićenika Ivana Maksimovića.

 

Radnici Osnovnog suda u Prokuplju

sa sudskim jedinicama u Blacu i Kuršumliji

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane