Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli mantili

Beli mantili

Zdravstvena mafija je srce srpske mafije

 

Stambena neurologija, onkološka devizna štednja

 

   Prema poslednjim pokazateljima iz EU najneuspešnije reforme sprovedene su u srpskom zdravstvu i pravosuđu, jer su agenture EU svojim centralama dostavile izveštaje o porastu a ne o smanjenju kriminala u ovim oblastima. Za razliku od zdravstva, u kojem je i bilo nekih beznačajnih hapšenja, u sudstvu čak ni toga nije bilo u značajnom obimu, ali su kao i u zdravstvu sada svi na slobodi

D.T.

 

Nezabeležen je slučaj da se uhapšeni direktor direktno iz zatvora vrati na direktorsko radno mesto, kao što je to bilo u slučaju bolnice Sv. Sava u Beogradu, ali je ministar insistirao da se njegov pulen iz zatvora vrati tamo gde je i bio. To sigurno nije tražio tek tako, nego kako se ne bi prekinuo biznis sa starim licima koji su u 90 odsto slučajeva pacijenti ove bolnice - mnogi su od njih čak i stanove poklonili doktorima koji ih leče, dobrovoljno ili na neki drugi način, što bi trebalo da ispitaju nadležne službe.

Nije ovo jedina bolnica u kojoj se to radi, postoje prijave rodbine tih staraca i iz drugih bolnica, ali se uporno izbegavaju detaljne istrage čak i u bolnicama čija su rukovodstva pohapšena a kamoli onim drugim.

Najcrnji kriminal koji se može zamisliti predstavlja ubijanje dece na onkologiji predoziranjem citostaticima, pa se i to završilo po istom principu, jer je bandi sa onkologije odmah pritekla u pomoć banda sa Medicinskog fakulteta - i zamenom teza dokazala da su imali pravo da leče decu obolelu od raka prema načinu na koji su se iskustveno odlučili! Znači, nije malo što se babama i dedama otimaju stanovi u "krugu dvojke" po Beogradu tako što se malo prime u bolnicu a onda iznenada umru čim stan prepišu, nego država toleriše i ubijanje dece. Naravno, kad su svima iz vlasti, ali i dobrog dela opozicije, deca udomljena po inostranstvu parama popljačkanim od naroda.

Pored svega toga, Dragani Jovanović je ucenjena glava i hitno je podnela ostavku čak i zbog podataka o pljačkama nameštaja, proneverama pri krečenju i lupanju podnih i zidnih pločica, kad je to pronašla budžetska inspekcija Skupštine grada. Šta bi bilo da se radilo o drugim, mnogo većim kriminalnim radnjama u zdravstvu. Čim se vratila u Klinički centar Srbije na rad sačekao ju je tihi linč, iako joj je stranački drug postavljen za direktora, pa je morala pismima da mu se obraća za pomoć i zaštitu, koju nije dobila.

Sve je zataškano i mafija je napravila još bolji sistem pljačke u zdravstvu, tako da ih sada više ništa ne može iznenaditi. Državni funkcioneri i činovnici potkupljeni su ili novcem ili zapošljavanjem rodbine koja se odmah uvodi u kriminal. Baš kao snaja Tome Nikolića u centralnoj apoteci KCS-a, jer je sada hit da se njegovi zapošljavaju po KCS-u, za svaki slučaj, ako pobede na izborima. Mafija gleda korak unapred. Kada se na taj način obezbede, neće niko da im dira biznis. Jedini su problem pošteni koji neće da se bave kriminalom, ali njih je lako isterati iz KCS-a.

Pre nekoliko godina povodom policijske istrage u pravnu službu KCS dolazio je inspektor MUP-a da traži određeno lice koje je prema podacima sa biroa rada zaposleno tu, ali nema ni prebivalište niti bilo šta drugo na teritoriji Srbije. Utvrđeno je da je reč o umrloj osobi, čiju platu već 17 godina podiže neko iz pravne službe KCS-a, ali se istraga završila tako što je taj inspektor MUP-a premešten na gore radno mesto, bez obzira što je istragu prekinuo, skrenuo u drugom pravcu i obustavio. Ovo je u finansijskom smislu najsitniji kriminal koji se odvija u KCS-u, dok je najkrupniji vezan za najavljene rekonstrukcije i prodaje objekata van kliničkog kruga, kroz koje će građani biti opljačkani za oko 100 miliona evra.

Kada je pod pritiskom EU Tadić odlučio da njegova stranka preuzme zdravstvo kako bi ga bar malo našminkala i ulepšala za emisare EU, da ne bi više pisali istinu o srpskom zdravstvu, morao je unutar stranke da nađe ljude koji će obaviti taj posao. Međutim, oni su mu za kratko vreme podneli raport koliko je para Dinkić pokrao iz RZZO, a Tomica iz kliničkih centara, pa je onda došao na ideju da to prvo preuzme DS, pa će, kao, da sprovedu istragu gde su pare, pa na kraju da hapse. Od istrage i hapšenja nije bilo, naravno, ništa, robijaši se vraćaju u fotelje, iste ili druge, a DS preuzima biznis tako što Tadića savetnici farbaju o preusmeravanju para u budžet, koje su ranije Dinkić i Tomica krali, ali je navodno priliv manji zbog krize.

Istina je da niti je priliv manji niti se pare preusmeravaju, nego DS preuzima kolač od G17 i LDP, koji je preko Čedinog tasta takođe bitno ojadio RZZO. Porazno je da koga god od mlađih funkcionera pomenutih stranaka u nekim intimnim okruženjima upitaju za cilj boravka na funkcijama dobijenim od stranke, odgovor glasi: "Ma, samo mandat-dva da uzmem milionče, pa da živim na kamatu". Vrh srpske mafije upravo takve i bira iz svih stranaka, da dođu na odgovorna mesta u zdravstvu i pravosuđu kako bi svoj dosadašnji biznis zaštitili a što više državnih službenika i radnika upleli u kriminal i "odozgo" njima carevali, vodeći ovaj narod u tihu likvidaciju kroz biološko odumiranje.

 

 

 

 

 

Sve se može kad su ovima iz vlasti, ali i dobrog dela opozicije, deca udomljena po inostranstvu parama popljačkanim od naroda

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane