Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Druga strana

Oni dolaze: uloga jedne porodice u propadanju Srbije

 

Dulići, svuda oko nas

 

Porodice sadašnjih vojvođanskih bogataša u poređenju s predratnim veleposednicima besramne su i nemoralne i u svakom smislu kriminalne. Subotička porodica Dulic i njen najpoznatiji član Oliver slika su amoralne pljačkaške srpske elite

 

Milica Grabež

 

 

   Ser Oliver je lekar po obrazovanja, hirurg ortoped po specijalizaciji, a pljačkaš po opredeljenju. Kada ga upitaju za nacionalnost, on za svakoga ima odgovor. Po potrebi.

   Porodica Dulić postala je brend poznat diljem Srbije tek dolaskom DOS-a na vlast. Nisu oni ni familija Dunđerski ni Bajloni ni Vajfert ni Šterić (ko uostalom za ovu predratnu gospodu  danas u Vojvodini zna).  Danas su na ceni Dulići. On sada drmaju Suboticom, Vojvodinom, Srbijom.

   Oliver i njegov brat Modest krenuli su u politiku preko Demokratske stranke. Zahvaljujući bliskosti sa Borisom Tadićem postali su moćni i prebogati.

   Nemilosrdni su ti Dulići. Modest je harao Vojvodinom kao član pokrajinske vlade. Kada im je u Zrenjaninu zasmetao gradonačelnik Goran Knežević, šapnuli su Borisu Tadiću, i gospodin Knežević je završio u zatvoru. Čamio je više od godinu dana, jer je porodica za to vreme ušla u velike poslove.

   Firme ser Olivera sarađuju sa najmanje 70 državnih firmi! Kakve li su to pare koje porodica pokupi!

   Lekar specijalista, ortoped, specijalizirao kod profesora Marka Bumbaširevića, ministar je za prostorno planiranje i ekologiju u srpskoj vladi. Svi su očekivali da će na tom mestu biti postavljen profesor Arhitektonskog fakulteta, ali Boris ima kandidata - ortopeda.

   Krajem decembra prošle godine na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu operisan je predsednik Srbije Boris Tadić. Za tu priliku pozvan je i lekar iz Finske. Operacija je proglašena za državnu tajnu. Predsedniku je, saopšteno je podanicima, operisana Ahilova tetiva, koja je pukla dok je igrao košarku!

   Posle operacije oglasio se i ser Oliver, tvrdeći da je prisustvovao operaciji, da mu je to bila čast, jer poznaje pacijenta.

   Mesec dana nakon operacije smenjen je načelnik VMA general Miodrag Jevtić, uz saopštenje da je postavljen na višu dužnost! Na njegovo mesto postavljen je pukovnik Marjan Novaković, hirurg za plastične operacije!

   Neko je uverio predsednika Tadića da je baš general Jevtić, a ne Oliver Dulić, opisao boljku predsednika Tadića. Prema kazivanjima ser Olivera, predsedniku je lekar iz Finske izvadio tumor iz kolena! Tumor je maligni i pojavio se i na kuku. Predsednika Tadića očekuje nova i teška operacija s neizvesnom prognozom.

   Spretan je ser Oliver dok putuje Srbijom dok je premerava, razmerava, ucrtava i planira. I čisti.

   U Subotici, gradu u kojem s okolinom živi najviše Srba, porodica Dulić je uvela svoja pravila i svoje norme ponašanja. Kakav Jožef Kasa! Glavni su Dulići. Otac i dva brata završavaju sve poslove. Ko im se zameri završiće kao Branislav Nikolić Branči.

   U Subotici i ptice ne lete ako to Dulići ne odobre.

   Odakle tolika bliskost ser Olivera i Borisa Tadića? Da li su samo pozadinski razlozi u pitanju?

   Kada bi nezavisni tužilac podneo sudu optužnice protiv Dulića morao bi da ispiše najmanje nekoliko hiljada stranica. Pohlepa Dulića za novcem je impresivna. Skoro neopisiva. Kada su prijatelji predočili Borisu da Dulići kradu ko ludi, da su u svakom poslu sa skoro svakom državnom firmom i javnim preduzećem predsednik je zakolutao očima odbrusivši da je Oliver njihov čovek.

   Koliko kuća, automobila, preduzeća i računa u stranim bankama imaju Dulići?

   Dok ser Oliver čisti po Srbiji, morala bi se naći i jedna metla koja bi ovu porodicu počistila sa političke scene i preselila je na zasluženi odmor u Sremsku Mitrovicu.

  

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane