Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Apatin: Za šta se koristi državni novac

 

Za te pare moglo je i više od dahtanja

 

Kako je otkriveno plaćanje telefonskog seksa iz budžeta apatinske opštine

 

D.S.

 

 

U Apatinu se još nije stišala bura oko nestanka 130 miliona dinara iz opštinskog budžeta koji su nenamenski potrošeni i zbog kojih gradonačelniku, svemoćnom dr Živoradu Smiljaniću, sledi prijava, a usledila je nova. Njegov doskorašnji opštinski menadžer, a sada lični savetnik Jovo Korać, uhvaćen je u zloupotrebi društvenog telefona i pravljenju ogromnih računa.

Naime, iz Telekoma Srbije je po službenoj dužnosti upućeno upozorenje Skupštini opštine Apatin da je sa njihovog telefonskog broja dana 25. oktobra 2010. godine napravljen račun od 30.160,00 dinara i da su pozivi usmereni ka In servisu. Nakon ovog upozorenja reagovala je tadašnja načelnica Jelena Ićitović i zatražila da se ustanovi sa kojeg lokala i u koje vreme su pozivi upućivani. Veoma brzo je Ićitovićka ispred sebe imala kompletan listing poziva, pa je naredila portirima da dostave spisak onih koji su dolazili u poslepodnevnim i večernjim satima u zgradu SO Apatin.

Skoro svi pozivi su bili sa istog lokala, 608, koji pripada zameniku predsednika opštine Miodragu Bakiću, poznatom po tome što redovno nabavlja viagru i svrstava se u red onih koji u opštini više služe sa sprdnju nego što ga iko od funkcionera ozbiljno shvata. Ipak, sumnja ovoga puta nije mogla pasti na Bakića, jer su pozivi ka hot lajn liniji bili upućivani u večernjim satima, kao i vikendom, kada Bakić nije bio tu.

Nakon izjave portira i pregledom svih video snimaka ustanovljeno je da je svaki put kada je korišćen telefon u te svrhe u zgradi opštine bio jedino nekadašnji menadžer, a sada lični savetnik predsednika opštine Živorada Smiljanića, advokat Jovo Korać, inače poznatiji po nadimku Grabić. On je na račun budžetskih sredstava svakodnevno po više sati zvao isti broj, 0900 202 122, i uživao u dahtanju devojaka. Na ovaj način on je oštetio apatinski budžet za do sada još neutvrđenu svotu novca, a pretpostavlja se da se ona može izražavati čak u milionima. Međutim, interesantno je istaći da je ovaj slučaj prijavljen Smiljaniću, koji se pravio kao da ništa ne zna, a umesto nagrade za sprečavanje dalje zloupotrebe društvenih sredstava, načelnica Ićitović je dobila premeštaj, odnosno savetovano joj je da sama napusti to mesto umesto da dobije otkaz.

Jovo Korać je odavno poznat apatinskoj javnosti kao čovek sklon agresivnom ponašanju prema ženama i čestim ucenama prilikom pružanja bilo kakve pomoći. Za njega se zna da je imao pokušaj silovanja, da su mu prsti umešani u svaku opštinski transakciju i da je jedan od najbogatijih Apatinaca, a sav kapital stekao je nelegalnim rabotama uz punu podršku Smiljanića. Oni u saradnji sa Miodragom Popovim olakšavaju budžet za oko milion dinara mesečno, jer navodno toliko košta informisanje građana putem TV Apatina.

Korać, Smiljanić i Popov su trio koji ima veliku zaštitu, nagađa se od Ivice Dačića i Bojana Pajtića, jer do sada im niko nije mogao stati na put i zaustaviti silne mahinacije koje oni sprovode.

Poslednja bruka oko plaćanja astronomskih telefonskih računa za seks samo je jedna u nizu koje je počinio Jovo Korać, advokat koji prima mesečni honorar od preko 100.000 dinara iz opštinskog budžeta za savete koje pruža gradonačelniku Apatina dr Živoradu Smiljaniću.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane