Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

Uoči sudnjeg dana: pljačke, razvrat, zaduživanje, kapitulacije i nove koalicije

 

Sve njih treba pomlatiti

 

U Srbiji ništa novo. Pljačkanje države i njenog budžeta se nastavlja nesmanjenom žestinom. Naročito vojvođanskog. Predsednik Srbije i njegov šef kabineta nastavljaju da se bore za svoje živote, nemilice nasrćući na živote građana, na državnu imovinu i njene nacionalne interese... Očekuju da će Bog da im da leka i života, i stvaraju novu koaliciju. Poruke iz inostranstva da moraju da odu s vlasti ne shvataju ozbiljno. Radije bih otišli iz života, nego sa svojih položaja. Pomozimo im da odu što pre, a sa njima i oni koji su ih na vlasti održali. Oterajmo ih!

 

Milovan Brkić

 

Ministarstvo finansija Srbije, Uprava za javni dug, tvrdi da je po izveštaju T-Trezora Vojvodina u 2010. ostvarila tekući budžetski prihod od 42.575.203.000 dinara, odnosno oko 425.000.000 evra, ne računajući prihode lokalnih samouprava.

Nešto manje od 80 odsto celokupnog budžeta, Izvršno veće Vojvodine preusmerava u Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine! Oko deset odsto budžeta prebacuje se u Fond za razvoj Vojvodine. Sekretarijati su finansijski razvlašćeni, oni Fondu podnose zahtev za odobrenje sredstava za neku budžetom predviđenu investiciju, nabavku...

Preko računa Fonda za kapitalna ulaganja Bojan Pajtić i njegova kamarila, mimo kontrole budžetske inspekcije, novac poreskih obveznika prebacuju na svoje račune.

Sekretarijati Izvršnog veća Vojvodine moraju sve nabavke da vrše preko Fonda za kapitalna ulaganja, koji raspisuje tendere. Oni koji dobiju na tenderu dužni su da naknadno svoje ponude uvećaju i do četrdeset odsto! Razlika ide u džepove predsednika Upravnog odbora Fonda Bojana Pajtića, ili na račune Dušana Elezovića, predsednika Pokrajinskog odbora DS.

 

Njihovo dijete

 

Fondom je do pre nekoliko meseci rukovodio Momčilo Milović, koji je odlučio da  se "dislocira". Postavljen je za konzula Srbije u Trstu, a ako se za njim raspiše poternica svratiće u svoju drugu domovinu - Crnu Goru. Crnogorski klan je u Vojvodini izuzetno jak. Osim u podzemlju, oni su izuzetno jaki i u izvršnoj vlasti.

Da bi šamaranje kase Fonda za kapitalne investicije moglo da se nastavi, Bojan Pajtić je za direktora, umesto Milovića, postavio svog novog dečka Nebojšu Malenkovića, poznatijeg među prijateljima kao Neša Peša. Gospodin Malenković još nije navršio ni 24 godine života, nije završio ni studije, ali je srce njegovog dečka Bojana presudilo da on odlučuje o milionima evra. Bolje reći, da ih zajedno troše.

U razgovoru za Tabloid gospodin Malenković tvrdi da nisu tačne špekulacije da se u svakoj investiciji pokrajinsko rukovodstvo ugrađuje sa 40 odsto provizije. On tvrdi da je njegov prethodnik odobravao "zidanje" cena za najviše 30 odsto, ali da on, kao direktor, ne odobrava više od 10 odsto! Tvrdi da te pare idu u kasu DS i da mu je gospodin Milović, prilikom predaje dužnosti, saopštio da treba da, osim Bojana Pajtića, sluša i "njihovo dijete" Dušana Elezovića, kojeg je, nakon stradanja njegovih roditelja, odgojio otac Momčila Milovića. Jer, dijete Dušan Elezović, momak sa krupnim crnim očima, u kesama odnosi pare i za Borisa Tadića!

Budžet Vojvodine godinama pelješi družina Bojana Pajtića i Dušana Elezovića. Dve trećine budžeta, preko računa Fonda za kapitalne investicije, završi u džepovima Pajtića, Elezovića, njihovih saradnika u ovom delu, i na računima DS!

Od kada je, na proslavi rođenja sina Dušana Elezovića u Novom Sadu, Bojan Pajtić zabranio tamburašima da prvo otpevaju Borisu Tadiću neku pesmu iz Šumadije, njegovi saradnici pokušavaju da Pajtića privedu zakonu, a kazne Elezovića i njegove mentore.

Odlazak Đorđa Višekrune, nekadašnjeg koordinatora za kapitalne investicije u Fondu za kapitalna ulaganja iz DS, i iz zemlje, i njegovo pristupanje SNS, poruka je Pajtićevoj družini da imaju svedoka-saradnika.

Pre mesec dana jedan funkcioner SNS rekao je povećoj grupi članova stranke iz unutrašnjosti da očekuju ulazak u partiju i Đorđa Višekrune, i da "naš prijatelj Miki radi na tome da Višekruna pristupi SNS-u". U stranačkom sefu Višekruna je, kako su nam potvrdili naši insajderi iz ove partije, ostavio dokaze sa preko 1.200 poruka koje mu je slao Bojan Pajtić. One su lascivne, preteće... Te poruke Pajtića predstavljaju kao perverznog pedera, nasilnika i ludaka, a funkcioner SNS-a je članovima partije naveo da i Bojanova deca "imaju modrice po telu".

I dok iz Berlina i Brisela stižu ultimatumi srpskom predsedniku i njegovoj vladi, Boris Tadić, koji se bori s dušom, jer mu dva puta mesečno na VMA menjaju krv, a njegov sarkom je u progresiji (bolest je još teža jer je zaražen i sidom), velike zdravstvene probleme ima i njegov šef kabineta Miodrag Rakić (naš drug Miki), kome je u SAD izvađena prostata, ali se rak proširio na pluća. I on odlazi na terapije u Beč, da ga nezadovoljni lekari sa VMA ne otkucaju javnosti. Kako smo saznali u bezbednosnim krugovima, njega u decembru očekuje nova kura lečenja u Beču.

Ali, ni gospodin Rakić ne miruje. On pravi novu šemu rasporeda snaga na političkoj sceni. Očekujući Borisov odlazak iz života, unutar DS vodi se pravi rat za njegovog naslednika na čelu partije. Tri su jake struje u sukobu. Prvu predvodi Dragan Đilas, koji iza sebe ima medije i novac, druga  frakcija je ona na čijem su čelu Dušan Petrović i Dragoljub Mićunović, koja je u otvorenom sukobu sa Đilasovom, a treća struja je slabija, a predvodi je Dragan Šutanovac, sa svojom lopovskom družinom koja je opljačkala imovinu Vojske Srbije.

Prema izveštajima koje sam dobio iz inostranstva, Miodrag Rakić je na strani Petrovića i Mićunovića, o čemu svedoči i podatak da je samo Snežana Malović, Petrovićev kadar, bila na rođendanu Rakićevog sina.

Uticajni šef kabineta je smislio novu postizbornu koaliciju DS (bez Đilasa, Šutanovca i Pajtića) - sa naprednjacima!

Nakon što je administracija iz Vašingtona digla ruke od Srbije i njenog rukovodstva, u igru se uključila britanska obaveštajna služba, koja tradicionalno hara Srbijom. Rezidenti ove službe kupili su Tomislava Nikolića. (Agent službe predao je u jednoj beogradskoj kafani Nikoliću tašnu. "Ovo je za opremanje stanova Vaših sinova", rekao je, a Toma je uzeo tašnu, zahvalivši se!).

 

Bivši ljudi

 

Britanska obaveštajna služba omogućila je sastanak u Briselu Nikolića sa Ketrin Ešton, komesarkom za spoljne poslove, koja je neovlašćeno potvrdila Nikoliću da Evropska unija "nema ništa protiv koalicije DS i SNS", ističući da "stabilna vlada u Beogradu treba da završi predaju Vojvodine i Sandžaka, bez krvi..."

Nije ni čudo što je Višekruna došao u SNS. On otvoreno zagovara "vojvođansku naciju", a član je paravojne formacije VDV, koja ima svoja vežbališta u Vojvodini. A sve pred očima nesrećnog generala Svetka Kovača.

O kakvoj se to vojvođanskoj paravojsci radi? Da li za nju zna Tomislav Nikolić?

Aktivnosti SNS prošla dva meseca svode se na žestoke napade na gradonačelnika Đilasa, koji je u otvorenom sukobu sa Tadićevom spoljnom politikom. Boris Tadić je izuzet iz spiska lopova koji haraju DS-om, poručili su iz SNS.

   Ništarija, kao što je Tomislav Nikolić, stvara privatnu partiju, oslobađajući se od uticaja i članstva uglednih i mislećih ljudi. Najviše voli prebege iz drugih stranka. Za poverenika stranke za Vojvodinu postavio je izvesnog Baćevića, jer je njegova ćerka udata za Tominog sina, a za poverenika za Šumadiju imenovao je - svog sina! Žena mu Dragica nije prihvatila članstvo u partiji.

Srbija je pred bankrotom! Nikolić to ne razume. Ali, razumeju u Moskvi i Berlinu, gde ne žele da prime u posetu ni Tadića ni Nikolića. Oni su za njih otpisani. Događaji koji se očekuju (i planiraju) učiniće od Tadića i Nikolića bivše političare. I ljude.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane