Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Procesi

Procesi

Bris Taton nije ubijen - sam je skočio preko žardinjere

 

Dokaze sakrila policija

 

U montiranom procesu vođenim pred Višim sudom u Beogradu 11 navijača je osuđeno na maksimalne kazne zatvora, pod optužbom da su na Obilićevom vencu u Beogradu, nakon tuče sa francuskim navijačima, sa visine od oko 6 metara bacili Brisa Tatona, koji je, posle 12 dana, zbog nestručnog lečenja umro u Kliničkom centru u Beogradu. Maksimalne kazne obećao je francuskom ambasadoru Boris Tadić. Da je Taton ostao živ, predsednik ne bi mogao da održi obećenje da će žrtvovati 11 života mladih Srba. Dokazi potvrđuju da je proces navijačima montiran

 

M. Brkić

 

Preda Apelacionim sudom u Beogradu, pred većem sastavljenim od sudija Savke Gogić, Mire Popović i Snežane Dimitrijević, održana je, počev od 24. oktobra, petodnevna sednica veća na kojoj su razmatrane žalbe 14. navijača Partizana i njihovih branilaca, koje su izjavljene protiv prvostepene presude.

Viši sud u Beogradu je osporenom presudom 25. januara osudio 14 navijača Partizana na ukupno 240 godina zatvora zbog ''teškog ubistva'' navijača Tuluza, BrisaTatona, na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine, neposredno pred početak fudbalske utakmice Partizan-Tuluz.

Većem prvostepenog suda predsedavala je sudija Mirjana Ilić, koja je i donela skandaloznu presudu kojom su većina navijača osuđeni na kazne od po trideset godina zatvora!

U prvostepenoj presudi sud je, navodno, utvrdio da su osuđeni kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, ubili Tatona

 Presudu optuženima je, ustvari, izrekao srpski predsednik Boris Tadić, koji je, u obraćanju javnosti, i udvarajući se francuskim vlastima, saopštio da će navijači biti osuđeni na najtežu kaznu. Pred kamerama Tadićevih te-ve stanica roditelji nastradalog Tatona izjavili su da im je obećano da će svi punoletni navijači dobiti po 40 godina zatvora, a oni mlađi od 21 godinu  biće osuđeni na po 20 godina robije!

Kakav predsednik države, takav nam i sudija: Mirjana Ilić je kćerka bivšeg udbaša, pijanica i propalioca, željna potvrđivanja i napredovanja u službi. Sve dokaze koji su upućivali  da zaključak da je nesrećni Bris Taton u bežanju od batina navijača Partizana, sam skočio preko žardinjera. Sudija je dobila zadatak od smrtno bolesnog predsednika da mora u smrt da pošalje i deset mladih Srba, jer je đubre od čoveka zvano Boris Tadić unapred doneo, umesto suda, odluku o krivici.

Tabloid je u više nastavaka pokušavao da ukaže na činjenice koje optužnicu Višeg javnog tužilaštva protiv navijača dovodi u ozbiljnu sumnju, barem u kvalifikaciji da su umišljajno, svojim rukama, podigli Brisa Tatona i bacili ga preko žardinjera kod garaže, sa visine od preko šest metara. Taton je celog dana bio svestan, orjentisan i komunicirao je sa novinarima. Umro je nakon 12 dana u bolnici, zbog lošeg lečenja, a možda je i morao da umre, da bi Tadić mogao da pokaže svetu da je ''odlučan u borbi protiv nasilja". I to nasiljem...

Pred većem Apelacionog suda u Beogradu branilac jednog od optuženih koji je dobio maksimalnu kaznu zatvora, priložila je kao dokaz, transkript razgovora i audio snimak razgovora građanke koja je, nakon pada Brisa Tatona sa trotoara, preko žardinjera, pozvala hitnu pomoć, odmah nakon Tatonovog pada, građanka čiji identitet je utvrdila beogradska policija,  u informativnom razgovoru, a po nalogu tužioca, dala je izjavu u kojoj je opisala, do detalja Tatonov pad.

 Iz transkripta razgovora, koji je branilac pribavila od Službe hitne pomoći u Beogradu, pozivajući se na Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja, jedna građanka je u razgovoru sa lekarom ove službe je opisala da je videla nepoznatog muškarca koji je skočio preko žardinjere i da ga sa ulice vidi da je živ, i da sedi na asvaltu, navodeći da je, po njenoj oceni, pao sa visini od oko 20 metara! Služba je zabeležila broj njenog mobilnog telefona sa kojeg je zvala. Tako je i identifikovana i pozvana kao svedok u odeljenje kriminalističke policije...

Advokat Svetozar Vujačić predložio je sudu da saslušaju svedoka, navodeći njegovo ime i prezime, kao i okolnosti pod kojim je sreo svedoka, koji je kritičnog događaja bio u garaži na Obilićevom vencu i da je video pad Tatona. I on je u odeljenju za krvne delikte Policijske uprave Beograda bio saslušan, ali je i njegov iskaz policija sakrila, montirajući, po nalogu Borisa Tadića proces od kojeg se srpsko pravosuđe ne može oprati!

Do zaključenja ovog broja, Apelacioni sud nije saopštio svoju odluku, što može da uputi na zaključak da je prvostepena presuda potvrđena. U odlučivanju učestvuje i sudija Snežana Dimitrijević, doskorašnji sudija Opštinskog suda u Ubu, inače rođaka Snežane Malović, koja je kao član Visokog saveta sudstva precrtala ime iskusnog sudije Okružnog suda u Beogradu, i za sudiju Apelacionog suda progurala svoju sestru!

 Njen glas je sigurno na strani njene sestre, koja je, takođe, na sva usta pretila navijačima Partizana, unapred određujući koju će kaznu dobiti.

Dakle, dvoje ljudi, koji u trenutku skoka Brisa Tatona sa žardinjere nisu znali ko je on, potvrdili su policiji šta su videli tog dana, ali  su policajci iz Beograda te ključne iskaze sakrili!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane