Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Intervju

Intervju

Ekskluzivno: Sreten Jocić-Joca Amsterdam govori za Tabloid

 

Talac Tadićevih zabluda

 

U pripremi je senzacionalna knjiga zatvorenog biznismena Sretena Jocića, javnosti poznatog kao Joca Amsterdam, koji je, kako piše u njegovoj ispovesti, žrtva monitranog procesa, čovek koji je dobro došao sadašnjim vlastima u sezoni lova na državne neprijatelje. Naravno, sve sa ciljem kako bi istinske pljačke i zločini sa kojima je ova vlast povezana, bile manje uočljive ili sasvim zaboravljene. Tabloiod ekskluzivno objavljuje intervju sa g. Jocićem, a povodom knjige zagrebačkog novinara Domagoja Margetića "Ubistvo sa potpisom države"

 

Igor Milanović

 

 

   - Koliki je značaj knjige „Slučaj Pukanić: ubistvo sa potpisom države" u rasvetljavanju istine o povezanosti države i organizovanog kriminala na Balkanu?

 

Domagoj Margetić, autor knjige, je veliki heroj i veliki čovek. Upravo zahvaljujući njemu je Ivo Sanader u zatvoru, HDZ-u je blokiran račun i izgubiće sledeće izbore. Knjiga pokazuje povezanost klana Osmani sa pojedincima iz vrha Hrvatske, ali i njihove veze sa nekim pojedincima koji sebe nazivaju „biznismenima" u Srbiji. Da Vas podsetim da „Verano Motors" Baje Živanića Plavog  već 10 godina nesmetano posluje po Kosovu i to uvek sa istim partnerom - Ekremom Lukom, samo jednim surogatom Ramuša Haradinaja i Ćazima Osmanija. A taj isti Baja Živanić Verano je desna ruka aktuelnog srpskog režima i čest gost u kabinetima odlazećih srpskih vlastodržaca.

 

 

- Koja je "politička pozadina" Vašeg hapšenja?

 

   Moram da Vas ispravim - prava namera nije bilo moje hapšenje već fizička likvidacija. Pa, kako to nije bilo moguće izvesti, iako su angažovani dokazani zlikovci iz albanskog podzemlja, nalogodavci su prešli na drugu fazu - fabrikovanje lažnog krunskog svedoka.

   Odlazeća vlast u Hrvatskoj, na čelu sa tadašnjim predsednikom Mesićem i aktuelnim ministrom policije Karamarkom, doneli su odluku da se po svaku cenu moraju zaštititi pravi naručioci i posrednici u atentatu na Pukanića i Franjića.

   Onda su isti likovi servirali priču našem predsedniku Borisu Tadiću kako sam ja navodno pretnja po njegovu i bezbednosti pojedinih ministara. Ne bih nikada povredio odlazećeg predsednika - ipak je on otac dvoje dece. Čak bih mu poručio da bih ja lično, za razliku od tajkuna iz njegovog okruženja, prihvatio predlog da se izgradi most o trošku nas koji imamo kontakte i investitore.

 

 

   Pre neki dan je i sestra pokojnog Ive Pukanića javno optužila određene ljude za ubistvo njenog brata. Ni ona Vas nije pomenula?!

 

Dobro ste zapazili da me nije pomenula! Pa bilo bi stvarno nefer da me nesrećna sestra i pomene, ako se zna kroz šta sam sve prošao i kroz šta još prolazim. Presuda u Zagrebu jasno kaže -a to je za familije žrtava jedina relevantna presuda - da sam od 2002 do maja 2006 bio u zatvoru maksimalne sigurnosti u kraljevini Holandiji. Kako sam onda mogao da formiram "zločinačku organizaciju"? I kako sam tu "organizaciju" mogao ponovo reaktivirati 2008. godine - kako stoji u optužbi USKOK-a!? Upravo je Sud tu optužnicu odbacio i u dispozitivu presude stoji da je pokojnog Pukanića ubila skupina ljudi okupljena oko Roberta Matanića, te da im je motiv bio novac.

 

 

- Da li ste ranije sarađivali sa institucijama Republike Srbije? Možda i sa nekim ljudima iz vlasti?!

 

   Sarađivali smo u mnogim oblastima. O svemu postoji dokumentacija koju i ja posedujem. Evo, na primer, car Agencije za privatizaciju Mlađan Dinkić je planirao da svom pajtosu Živaniću vlasniku Verano Motorsa proda Robne kuće Beograd za 250 miliona evra. Ja sam, uz pomoć mojih prijatelja iz inostranstva, tu cenu podigao na 360 miliona evra. A onda su Dinkić, Baja Živanić Plavi i ostali proneverili veći deo tih para.  Samo od tih para su mogla da se sagrade dva nova mosta! Neka, odgovaraće svi koji treba posle promena koje slede. A ja ću, čim uskoro izađem iz pritvora, sagraditi most za moju Srbiju.

 

   - Da li ste nekog iz vladajuće nomenklature finansirali?

 

   Mnoge od njih. Mnogo su radili za mene. Neki još uvek rade - dostavljaju informacije meni, mojim prijateljima i saradnicima. Bolje ovo pitanje postavite, na primer, pojedincima iz porodice Trivan...

 

 

- Jesu li suđenja koja se vode protiv Vas pred Specijalnim sudom montirana? Šta kaže Vaš advokatski tim?

 

   U svim žalbama moji advokati su naveli da sam uhapšen na osnovu nezakonite optužnice, da je ključni svedok protiv mene lečeni heroinski zavisnik, da nema dokaza, itd. Ali šta to vredi u politizovanom srpskom sudstvu? Ovih dana su moji advokati predali i knjigu Domagoja Margetića kao dokaz u postupku koji se vodi pred Specijalnim sudom u Beogradu. Sve što je Domagoj napisao može se i dokumentovati. Svi koji su Domagoju Margetiću pomogli u pisanju knjige, uključujući i operativce službi bezbednosti, spremni su da svedoče pred srpskim sudovima!

 

 

- Vi ste otac petoro dece. Kako Vaša porodica sve ovo izdržava? Da li je bilo pretnji po njihovu bezbednost?

 

   Pretnje su svakodnevne. Ali, mi Jocići smo tvrd orah, ne bojimo se! Kao otac petoro dece užasavam se bilo kakvih pretnji porodici. Moja deca idu u školu sa decom ministra Ivice Dačića i posebno me zabolelo kada je Dačić naseo na priče kako mu ja ugrožavam bezbednost njegove dece. Pretnje dolaze čak i od nekih sredstava javnog informisanja koji prenose laži o meni i mojoj porodici i otkrivaju podatke koji su poverljivi.

 

-  Gospodine Jociću, otvoreno Vas pitamo - da li ste učestvovali u organizaciji ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića?

 

   - Ponavljam - nisam ni na koji način umešan u ubistvo Ive Pukanića. To je istina i oko ovog nema kompromisa pa ma koliko mi iz srpskog tužilaštva nudili nagodbu!

 

 

A 1.

 

Izjava advokata Vladimira Cvijana, člana advokatskog tima Sretena Jocića

 

Suđenje Sretenu Jociću je farsa i dokaz da je reforma pravosuđa izvršena samo da bi se mogla „montirati" suđenja protiv neposlušnih. Naravno, slobodni građani Srbije i međunarodna zajednica neće tolerisati postupke pravosudne mafije.

Svedoci smo da, po nalogu iz raznih kabineta, sudovi i tužilaštva nezakonito određuju pritvor, zabranjuju pojavljivanje određenih svedoka i dostavljaju poslušnim medijima poverljive podatke i razne dezinformacije.

Iza navodne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije stoji isključivo želja za ličnim i političkim obračunom.

Siguran sam da će knjiga, koju Sreten Jocić užurbano priprema, rasvetliti mnoge afere.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane