Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Fenomenia

Fenomenia

"Kadriranje" u DS-u

 

Budući ministar Neša Osvald

 

Ekskluzivno za Tabloid, o skandaloznom stanju u "ljudskim resursima" Demokratske stranke, piše Đorđe Višekruna, bivši koordinator za kapitalne investicije u Fondu za kapitalna ulaganja Izvršnog veća Vojvodine, doskorašnji član Demokratske stranke i sadašnji član pokrajinskog štaba Srpske napredne stranke

 

Piše: Đorđe Višekruna

 

Čitam redovno vaše novine, posebno dešavanja u vezi sa Vojvodinom i najvažnijim fondom u pokrajini, Fondom za kapitalna ulaganja. Kao bivši višegodišnji glavni koordinator pomenutog fonda, želim da dopunim spisak funkcija na koje je postavljen Nebojša Malenković. Reč je, inače, o mladom čoveku (1987. godište), koga poznajem od 2007. godine kada je vršio mnoge funkcije u okviru Pokrajinskog odbora Demokratske stranke.

I dok sam ja, iako dosta stariji, u to vreme sa ostalim omladincima lepio plakate, čuo sam mnogo komentara kako je Nebojša oslobođen od tih stranačkih obaveza, pa je tako iz dana u dan dobijao sve više i više funkcija: bio je taj momčić u to vreme i portparol Fonda za kapitalna ulaganja sa izuzetno velikim i nesrazmernim ovlašćenjima na toj funkciji, čak je prenosio tadašnjem direktoru uputstva za rad! Vašoj redakciji su poznate fotografije na kojima se jasno vidi i kako je Malenković izgledao pre postavljanja na funkciju, a znate i kako izgleda danas. Ko je tu skupocenu promenu platio, i to je zanimljivo pitanje...

Zbog brojnih pretnji koje i danas dobijam, obično putem mobilnog i SMS-a, ne mogu navoditi brojne zanimljive detalje i primere vezane za prirodu njegovog posla, u svakom slučaju mogu reći, a vaši čitaoci će sami iz toga izvući zaključak, da je ubrzo postao i član Izvršnog odbora pokrajinskog odbora Demokratske stranke, kao i član Upravnog odbora Republičke agencije za prostorno planiranje, a potom direktor Fonda za kapitalna ulaganja. Sve ovo ne bi bilo toliko čudno, da Nebojša nije u to vreme tek upisao ekonomiju - niti je inženjer niti arhitekta. Kada je došao u Fond sa 20 godina, nije ni teoretski mogao da ima završen fakultet, a ako ga je u međuvremenu uspeo završiti, s obzirom na poslove koje je obavljao, trebalo bi mu najmanje dati   da bude, ako ne evropski, onda bar domaći, ako ne srpski, makar vojvođanski ministar obrazovanja.

Uporedio bih Nebojšu Malenkovića sa čuvenim atentatorom na Džona Kenedija, Li Harvijem Osvaldom. On je uspeo da pogodi pokretnu metu savršeno precizno tri puta za tri sekunde, sa tri različita mesta, lošom puškom i bez optike! Koliko je on tim podvigom zaslužio da bude ministar odbrane, toliko je i Malenković zaslužio da bude ministar obrazovanja, a koliko sam pouzdano saznao, ministarsko mesto ga čeka ukoliko DS pobedi na predstojećim izborima.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane