Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Širom

Širom

Šenlučenje vođa Demokratske stranke u Petrovcu na Mlavi

 

Sultan Milanče i njegovi seizi

 

 U opštini Petrovac na Mlavi gde suvereno vladaju socijalisti, Radiša Dragojević se deceniju ne skida sa vlasti, a javlja se novi politički moćnik. Reč je o Milančetu Aćimoviću, predsedniku Skupštine opštine i predsedniku Demokratske stranke. Nekadašnji poštar i uzgajivač svinja, vrlo vešto je uspeo da se u stranci oslobodi većine obrazovanih članova i da od Demokratske partije napravi pretežno seljačku stranku sa dosta mladih i zgodnih "Lolita" i tipova sa kriminalnim dosijeima

 

Srđan Glišić

 

Svako u Petrovcu na Mlavi zna da Milanče Aćimović, predsednik Skupštine opštine i predsednik Demokratske stranke, živi kao sultan u haremu. Oko njega u stranci i na listi za izbore su zavodljive cice, oskudnog obrazovanja i još oskudnije odeće.

To su: Jasmina Bošković, Ivan Rakić, Jasmina Srejić, Marina Popović, samozvani inženjer ekologije. Centralno mesto zauzima Violeta Bogosavljević-Jordanov, njegova aktuelna zamenica. U nju je Milanče zaljubljen do ušiju i njeno venčanje nikako ne uspeva da preboli. Redovno na svim slavljima poručuje pesmu:

"Zapalio bih celo selo,

da mi javi nije htelo

da se njena svadba sprema,

šta doživeh bolje da me nema".

 

Milanče se pobrinuo da svojoj miljenici obezbedi platu po više osnova, tako da su njena primanja veća od premijera republičke vlade. Na listi odbornika je Sanja Đorđević, supruga Mikana Đorđevića, predsednika FK "Sloga' iz Petrovca, preko koga opštinsko rukovodstvo pere pare.

Među odanim u haremu sultana Milančeta je i Violeta Miladinović, prilikom čijeg izbora za direktora škole u njegovom rodnom Šetonju umalo nije došlo do raskida koalicije DS-SPS. Za njen izbor nisu glasali socijalisti. Okrivljen je predsednik Dragojević, a Milanče je, nakon fizičkog sukoba sa njim, zatražio raskid koalicije.

Na scenu je stupio narodni poslanik Miletić Mihajlović Tića, koji petrovačku politiku kreira iz senke. Cena pomirenja je dodatno finansiranje Milančetovog sela Šetonja. Ovo selo dobilo je u prošloj godini preko 40 miliona dinara, koliko sva ostala zajedno. Zbog toga kasni gradnja gradske biblioteke, Tićine vrlo drage institucije i još draže bibliotekarke.

U Milančetovom okruženju nisu samo mlade i zgodne kokete nego i provereni prevaranti i mafijaši. Tu je Mige Radišić, predsednik Mesne zajednice Petrovac, koji njenim sredstvima nasipa puteve u rodnom selu  Brzohodu, koje se nalazi u opštini Žabari.

 On je i predsednik ženskog rukometnog kluba koji Demokratskoj stranci služi za pranje para. Do njega je Vlada Jevremović Šuker iz Krvija, bivši šef benzinske pumpe, protiv koga se vodi krivični postupak zbog pronevere.

Glavno mesto među krimosima DS-a pripada Miroljubu Lazareviću, zvanom Mira iz Bistrice. Bivši direktor Zavoda iz Stamnice, protiv koga se vode četiri krivična postupka, uspeo je da ućari preko 3 miliona dinara zakidajući od usta bolesne dece ometene u razvoju. Na odborničkoj listi su i Dragan Demić iz Rašanca i Veterin Budimirović iz Melanice, poznati borci za rumunizaciju Istočne Srbije i izazivači razdora između Srba i Vlaha. I na kraju, tu je i Dobrica Milosavljević, Mali Kepa, koji je iz SPO-a prešao u DS-a i  veliki je simpatizer socijalista.

I tako, oko Milančeta, koji je suvlasnik rumunske firme za skupljanje otpada "Rosal Serbia", a to krije iza Branka Đorđevića Žarca, sve su same lepotice i mafijaši, biseri sa kojima on ide u nove izborne pobede!

                                                               

                                                                                                                                  

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane