Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vrbas

Vrbas

 

Zašto je nepristojno pitati predsednika opštine da li je on lopov, i ko su mu saradnici

 

Grobari su tehnološki višak

 

U Vrbasu, dosadašnji vladajući klan nije poznavao Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja. Oni i ne znaju šta je to javni značaj. Ne pridaju mu značaja. A informacijama pristupaju oprezno, između sebe. Koliko će da pokradu, kako da podele plen, gde će da sebe i svoje bližnje zaposle i kako da zajašu budžet

 

A. Nađ

 

Posle lokalnih izbora 2009. godine, meštani Vrbasa, sakupili su stotinak pitanja za tadašnju  vlast, uredno su ih prosledili strankama koje su formirale skupštinu, ali do današnjeg dana na njih nisu dobili nikakve odgovore. Ni sa skupštinske govornice, niti preko medija...Mnoga od tih pitanja tek danas dobijaju na snazi. Recimo, koliko stvarno iznosi mesečni odbornički paušal i nije li on razlog što o mnogim životnim problemima u skupštinskim skamijama ćuti i vlast i opozicija? Ili, kolike su plate izabranih i imenovanih opštinskih funkcionera, koliko "gradonačelnik" ima pomoćnika, zamenika i savetnika, i kolike su im plate, koliko novca mesečno koštaju članovi opštinskog Veća?

Zbog mafijaškog zakona ćutanja, niko u Vrbasu ne zna koliko je zaposlenih u opštini bilo 2009. godine, a ne zna ni koliko ih danas ima.

Neverovatno zvuči, ali vlastodršci ove kolonističke varoši već godinama ne razmatraju i ne usvajaju Izveštaj o utrošku budžeta!

Zato niko i ne zna koliko funkcioneri opštine godišnje naprave putnih troškova i u koje svrhe, koliko se troškova reprezentacije napravi godišnje preko računa opštine, ko je sve završio brzometnu (preko interneta) Višu poslovnu školu u Vrbasu i iz kojih sredstava, i kako se u administraciji opštine, javnim ustanovama i preduzećima ta "diploma" kroz platu priznaje kao VII stepen školske spreme uz odgovorajuće koeficijente!

Konačno, kakva je to država u kojoj jedan predsednik opštine, u ovom slučaju vrbaške opštine, ignoriše odluku Ustavnog suda Srbije o sukobu interesa i samovoljno sklanja budžetski novac više od tri godine? Gde i za koga ih čuva? Čije su sestre, braća, supruge, muževi, deca, snaje, zetovi, kumovi, prijatelji i ljubavnice zaposleni po partijskom ključu bivše žuto-crvene koalicije? Ispostavilo se, baš zbog toga, da u ne postoji slučaj u Vrbasu da je direktor Fonda za tržište rada nekoga preporučio za posao i zaposlio a da to nije bilo po naredbi žuto-kaki holdinga...Uostalom, meštani znaju da je i stručna sprema najbližeg okruženja predsednika opštine katastrofalna, ali ne znaju, na primer, koliko je kadrova Zdravstvenog centra "Veljko Vlahović" profesionalno okružilo predsednika Opštine...

Recimo, i 2009. godine i danas, interesantno je pitanje: kolike su mesečne apanaže članova upravnih odbora u javnim preduzećima i ustanovama u Vrbasu? Po kojim kriterijumima su postavljani direktori javnih preduzeća i ustanova kad nije bilo nikakvih javnih konkursa Koliko je stvarno, a ne frizirano, nezaposlenih u Vrbasu?

Koliko visokoškolaca čuči na evidenciji Fonda za tržište rada pored onoliko nedotupavih opštinskih službenika, kolika je razlika u standardu zaposlenih u opštini i u drugim korisnicima budžeta?

U vrbaškim opštinskim kuloarima, jeretičko je pitanje kolike su prosečne plate lokalnih korisnika budžeta u odnosu na Srbiju i Vojvodinu. To bi bio zločin bez presedana!

Grobari su u Vrbasu tehnološki višak. Političari narod sahranjuju umesto njih.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane