Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

 

Da li koalicija SNS-SPS-URS obezbeđuje kontinuitet zdravstvenog kriminala širokih razmera?

 

Pljačka stranačka

 

Nema nade da će bolesno srpsko zdravstvo uskoro ozdraviti. Nova koalicija na vlasti, kao i ona prethodna, biće potpuno zavisna od volje finansijskih i sektaških lobija koji su spremni da svoje poslušnike plate i zaštite (kao bivšeg ministra Tomicu Milosavljevića), a nepouzdane da likvidiraju (kao pok. Dr Nenada Borojevića)

 

M. Grabež

 

Bivši ministar zdravlja u četiri mandata Tomica Milosavljević i danas, nakon svih skandala koji su se dešavali sa njim i oko njega, u dobrim vezama sa takozvanim julovskim kadrovima, jedan od njegovih omiljenih saradnika  je i prof. Šćepanović, bivši direktor dečje klinike u Tiršovoj, a sadašnji predsednik UO klinike za neonatologiju (kao kadar SPS).

 On i Tomica Milosavljević su se sastajali često ispred Šćepanovićeve zgrade na Vračaru u Beogradu, i to u jeku izborne kampanje, valjda da bi obnarodovali prisne veze SPS-URS. Takođe, poznato je da je dr Šćepanović bio u pričama vezanim za dečju kliniku u Tiršovoj, u vreme kada je bi direktor, ali i posle toga jer je lošim kadrovskim promenama tamo dovedena garnitura na čelu sa dr Borisom Stajkovcem iz Karićevog Pokreta snaga Srbije (PSS), koja je izvela najveće pljačke u istoriji te bolnice.

Uzgred, treba reći da je Stajkovcu to direktorsko mesto bilo njegovo prvo zaposlenje u zdravstvu uopšte, jer nikada ranije nije radio kao lekar, nego se bavio dizajniranjem kafića i raznim drugim "fensi" poslovima koji nisu imali veze sa medicinom. Ubrzo je, zahvaljujući svojim megalomanskim ambicijama, potonuo u moru pljačke i prevara. Kasnije je i u zatvor otišao zbog mutnih poslova preko svojih brojnih agencija.

No, baš zahvaljujući tome što je Stajkovac brže pao nego što se popeo na vrh piramide, dr Šćepanović je  u međuvremenu bio praktično rehabilitovan. U detaljnom pranju vlastite biografije, otišao je toliko daleko da se otvoreno nudio kao svedok saradnik u raskrinkavanju zdravstvene mafije, što je po njegovoj priči UBPOK odbio jer bi došlo do velikih potresa!

 Međutim, niko nije završio u zatvoru, pa tako u priči imamo i PSS u okviru SNS, te je vladajuća koalicija sa ostalim akterima iz SPS i URS kompletirana.

Ljudi koji su strogo protiv kriminala u zdravstvu kao narodni poslanik Paja Momčilov ili Danica Grujičić, na izbornim procesima su odstranjeni iz odlučivanja, ali i oni koji su u parlamentarnim strankama ne mogu da dođu do izražaja niti mogu da dobiju funkciju. Zdravstvo nije imalo veće sukobe na relaciji DS-SPS, u KC Srbije su zajedno vladali Đorđe Bajec-DS i Mirko Kerkez-SPS međutim čak ni zajedničkim snagama nisu uspeli da smene Predraga Peška-DS sa mesta direktora Prve hirurške klinike na čemu je insistirao Kerkez ni Vladu Đukića-SPS sa mesta direktora UC na čemu je insistirao Bajec.

U nekoj narednoj podeli karata da je ostala koalicija DS-SPS ta dvojica, Peško i Đukić, planirani su i pored izrazite međusobne netrpeljivosti da naslede Bajeca i Kerkeza u njihovim foteljama, jer je Tadićeva taktika bila da se strasti smire tako što tera protivnike da se dogovore a onda stradaju svi oko njih.

Kako sada DS ispada iz igre, postoji mogućnost da se trajno reši najveća kriminalna grupa u zdravstvu čiji je lider Predrag Peškom jer je Đukić tesno povezan sa Dačićem i MUP-om, ali nije poznato da li u MUP-u ima volje za tim.

Zbog toga i gura Slavicu Đukić Dejanović u ministarsku fotelju koja bi iz tog mandata išla direktno u penziju, pa ako neko bude kriv za nastavak kriminala u zdravstvu to neće biti on. Sa druge strane, Dejanovićeva je svoj vek provela u zdravstvu i zna kakve mračne sile tim resorom vladaju, pa ne čudi njena odluka da pristupi malteškim vitezovima kao javnoj-tajnoj organizaciji koja bi mogla da je zaštiti.

Slična je situacija i u ostalim partijama koje će vladati srpskim zdravstvom u narednom periodu. Sve vrvi od sekti i tajnih i polutajnih drštava...Tako je Zorana Mihajlović iz SNS koja je prethodno bila član G 17 (ali, istovremeno i lokalne masonerije) ušla u sukob sa sajentolozima kojima je veran i Mlađan Dinkić, te munovcima čiji je verni službenik i izvršilac Tomica Milosavljević, koga je u "aferi vakcine" direktno zaštitilo munovsko tvrdo jezgro unutar svetske zdravstvene organizacije. Masonerija je Zorani i sugerisala prelazak u SNS. 

Međutim, uprkos svim sektaškim sukobima, pravljenje vlade je bilo nešto sasvim drugo, i tu su lepo išli  razgovori SNS-URS, između bivših stranačkih kolega, a posebno kad je ministarstvo zdravlja u pitanju, jer svi znaju u čiji biznis ne sme da se dira. Isto tako, dve partije koje su poslednjih dvadeset godina držale RFZO su SPS i URS, prvi do 5. oktobra 2000, a drugi posle njega, pa je neprimereno da RFZO ide u treće ruke kad su se toliko od njega napljačkali i jedni i drugi.

"Afera vakcine", koja je trebala da znači i prekid vladavine URS-a i početak vladavine DS u RFZO završena je puštanjem Svetlane Vukajlović iz zatvoram i očigledno da je tu pao dogovor SPS-URS.

Prema jednoj vrlo utemeljenoj teoriji, čak je i najveći pljačkaš DS bio samo  marioneta kojoj će u  narednom periodu biti nakačeno sve što se dvadeset godina pljačkalo kroz RFZO. O tim, i takvim kombinacijama Boris Tadić govori u svojoj ispovesti, gde nariče da nova vlada odgovara tajkunima, ali on ništa nije uradio da se to reši. Uzalud je bivši predsednik izigravao učiteljicu drugog razreda osnovne škole  navodno preteći tajkunima, a ustvari sa vrhom DS posredno učestvovao u pljačkama, pa i onima u zdravstvu...

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane