Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Ne volem

Rajko Roki Dvizac

 

itajte paljivo. Ovo u rei samo jednom : Ne volem

Ne volem - TV Dnevnik i Vesti, zbog njih su infrakti esti. Sve spikere ponavljae, pljuvae i lae i paralae. To to u Dnevniku kau, ni psi s maslom ne bi mogli da bez muke smau. Ala lau, mau, lau.

Ne volem - Politbiro diskusiju i natimovanu hipokriziju. TV kvazi programe koji me danonono progone. Sa ekrana krv curi do kolena, koluju se ubice od malena. Svi filmovi i serije, sve gangsterske misterije zainjene crtaima gde se tuku i po podu vuku.

Ne volem - Politiare preletae, gluvoneme aptae, ekonomske cinkaroe, savetnike dupeuvlakae, partijske krugove, mafijake drugove, prazne prie za medije, podele na grobare i delije.

Ne volem - Voditeljke barbike, nervozne kasirke, PDV za TV, Tijanieve reprize, manekene to ize, sve one to su u trendu, utu sortu u horskom bendu.

Ne volem - Silikonske sponzorue to se sa TV Pinka bee, pametuju, savetuju, zevaju dok kobojagi pevaju. Diponjama namiguju a na sarmu podriguju. U parfemima se kupaju, za kose se upaju dok gluposti na televiziji lupaju.

Ne volem - Pogrean utisak nedelje, oravo oko to lano namiguje. Jedan na jedan ko nijedan, utroenog vremena nije vredan. Izmeu dve vatre la nas satre a piramida ko parada bez stida.Kod nas je to tako,u stvarnosti jedno a na televizji naopako.

Ne volem - Rijaliti ou o Pajtiu i edi Jovanoviu, ilasu i Tadiu, Nikoliu i Daiu, Mrkonjiu i Iliu,Vuiu i Jeremiu, utanovcu i Krkobabiu, Kotunici i Druliu, Dinkiu i eliu, plus tajkuni i majmuni. Sve ulci uveoci. Srbija propada a samo su gledaoci, nezatieni svedoci.

Al televiziju volem, to je fakat. Mali ekran mi je ljubav jedina. Ma prodao bi i dedinu kuu na lakat, bar za jedan dobar film ili dva. Al tv urednici imaju druge vizije,reprize su jedine njihove misije. Upropastili su vas, drage moje televizije(refren 2x)

Ne volem - Reklame za poneti,Grand arade - atorske parade. Srbiju bez stava, sindikate bez prava. Marginalce u Eksluzivu, Ivana Ivanovia u Borisovom krilu, Amdiinu duhovitost na silu. Raskopano - zakopano, za drugaije miljenje zakljuano.

Ne volem - Sinhornizovane analitiare,intelektualce bez prebijene pare.irilicu pisanu latinicom,rehabilitaciju kriminalnog taloga, epana maloga.Tursku seriju, pretavranje Vojvodine u pustu preriju. opingholiarke u akciji,dodvoravanje nepismenoj naciji.

Ne volem - Da narod sme da pita sve Sau Popovia a nita Borisa Tadia. Ruiaste naoare a gde su sklonjene Miloevieve pare? Nedelju provesti uz Leu Ki,to estradu predvodi crkveni mi. Glumake sekte i klanove,partijske knjige i planove.

Ne volem - Lane prijatelje, ni pesme Zdravka olia i Pilote bez Dinkia.Dvorske grupe i pevae, RRA spavae. Idole bez idola,samoubistvo srpskog rokenrola.Favorizovanje turbo folka do ludila i bola a kultura na osramoena i gola.

Ne volem - to su ignorisani Mija i kalja. Tu neto smrdi i ne valja.

Ne volem - to su zaboravljeni Toma Zdravkovi, Lola Novakovi, Bora Spui Kvaka, ore Marjanovi, Boba Stefanovi, Ljiljana Petrovi, Dragan Stojni, prvi srpski roker Zoran Mievi, Duan Prelevi, 7 Mladih, grupa Smak,Vladimir Savi obi, Dentlmeni i Elipse, Crni Biseri, Lutajua Srca i Daltoni,Laboratorija zvuka.tipina srpska bruka.

Ne volem - Nametene pobede,servirane tendere.SMS glasanje,pogreno talasanje.Knjievne nagrade za podobne nakaze a talentima slede makaze.Sami u tami da podsmeh mami. Loe ake kao super junake.

Ne volem - Partijske knjiice koje skrivaju pravo lice.Novinare-slubenike,medijske jajare,tv biltene u tri smene, a nedodirljive nema ko da smene, Kukavice, podrepae, korumpirane bogatae, a za narod prazan kazan, prazne ae. Sirotinjo i televizji si teka.

Al televiziju volem, to je fakat. Mali ekran mi je ljubav jedina. Ma prodao bih i dedinu kuu na lakat,bar za jedan dobar film ili dva.Al tv uredinici imaju druge vizije, reprize su jedine njihove misije.Upropastili su vas ,drage moje televizije (refren 2x)..

 

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane