Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Roblje

Roblje

Ko će da zaustavi bankarski teror, i kako spasiti belo roblje zaposleno u ovim zelenaškim ustanovama

Bandu proterati iz Srbije, odmah!

O stranim bankama (domaćih skoro da i nema) strogo kontrolisani štampani mediji pišu samo kad se sa punim pravom prozivaju zbog velikih kamata, naduvanih troškova i ugovora napisanih sitnim slovima. U tim bankama radi domaće belo roblje, a robovlasnici su, naravno, strani poslodavci, a na sceni je svakodnevni teror nad zaposlenima, čije su plate više nego bedne u najvećem broju slučajeva

 

M.G.

 

Vlasnici stranih banaka u Srbiji, Grci, Austrijanci i drugi, odlično potpomognuti domaćim izdajnicima i dobrim izvršiocima koji upravljaju nečim što se zove ljudski resursi (HR ili human resources-kakva ironija!), čine doslovno šta ih je volja, ne poštujući nikakve zakone u ovoj zemlji.

Sindikati, naravno, uopšte ne postoje, niti mogu da postoje u situaciji kad polovina stanovništva  uopšte nema nikakav posao i to robovlasnici odlično znaju pa koriste politiku ucene.

Sve ovo i još mnogo toga, moguće je naći i u grčkoj Piraeus Banci, sa oko 550 zaposlenih, od čega njih 20 (10 su Grci) živi više nego fantastično, sa ogromnim platama, službenim kolima, preskupim mobilnim telefonima najnovijih generacija i svim ostalim privilegijama.

Grci imaju plaćene službene stanove, plate 10 do 15 hiljada evra, plaćene avio karte za Grčku svakog petka, (obavezno prva klasa) i neograničenu vlast nad životima zaposlenih u svojim filijalama u Srbiji!

Za Presednika banke, došao je kadar sa Kipra, Neoklis Neokleus, koji se ponaša kao da su Srbi indijansko pleme, a ističe se i po tome što na svakom koraku ili izbegava ili krši zakone Srbije.

Svim zaposlenima je u XXI veku ukinuta upotreba Internet, samo zato što je Dimitris Kariotis, član Izvršnog Odbora, uhvaćen kako koristi porno sajtove i kocka se preko ove globalne mreže! Naravno, on je i dalje  na istoj funkciji, ima Internet i dalje radi isto što je i radio do sada!

Domaći izvršitelji su takođe odlično plaćeni sa 2.000 do 3.000 evra, tu su i automobili, skupi seminari ....

Ljudski resursi (nekada, u srećno vreme, to se zvalo kadrovska služba), najvažniji je sektor u banci, sa  osam zaposlenih, od kojih su četvoro direktori i šefovi. Glavni egzekutor je Aleksandra Radić, direktorka HR, koja sistematski uništava ljude, sve uz osmeh i konstataciju kako njoj nije lako.

Naravno da moraju da budu plaćeni, da bi mogli da budu ekspeditivni u maltretiranju zaposlenih. Službenici u filijalama rade po deset sati dnevno bez pauze. Žene koje se vrate sa porodiljskog bolovanja, raspoređene su na lošije radno mesto i sa mnogo manjom platom.

Radnici koji su podigli stambene kredite, pod pretnjom otkaza i smanjenja plate, prinuđeni su da potpisuju Anekse Ugovora pod uslovima gorim nego za klijenti banke.

I pored svega, radnici moraju da dežuraju na šalterima, da budu vedri i nasmejani, ženski deo našminkan i ljubazan....

U cilju racionalizacije i smanjenja troškova, smanjuju se plate, opet naravno onima koji imaju najmanje ( da bi gazde i izvršioci prljavih poslova mogli da zadrže sve privilegije koje imaju). Mnogi od zaposlenih se sa pravom pitaju kako bi se grčki radnici ponašali da im dođe neki Srbin i da počne da ih maltretira. Većina ih je zaprepašćena tretmanom, a mnogi tvrde da im je gore nego Srbima na Kosovu!

Kakva je to država u kojoj radnik, nema nikakve zaštite od najgoreg, najprizemnijeg kapitalističkog užasa koji ovde sprovode braća Grci, onako bahato, kao da ne znaju kako su i sami u svojoj zemlji propali zbog takvog globalističkog kriminala? I ko sme da pomene "državu socijalne pravde" a pustio je da traje teror stranih okupatora?

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane