Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zrenjanin

Zrenjanin

Nova vlast se udružila sa lopovima iz prethodne vlasti

 

Koalicija bez opozicije

 

Đ.V.

 

U Javnom preduzeću Gradska stambena agencija u Zrenjaninu, direktor ekonomskog sektora je iz SPO-a, Predrag Jovanović, ima 29 god, došao je iz Beograda, tamo prijavljen na birou za zapošljavanje?! Pomoćnik direktora za ekonomsko-finansijske poslove je Radoslav Ristić - član Lige socijaldemokrata Vojvodine, a samostalni stručni saradnik za finansije je Predrag Jovanović Peca, takođe ligaš. Novoizabrani član upravnog odbora od strane zaposlenih i glavni knjigovođa je Slavica Tabakov, zaposlena u preduzeću od aprila 2012, isto iz LSV-a Nenada Čanka. Referent za finansije je Maja Bulić, i ona iz LSV-a, a njen svekar je u predhodnom sazivu bio predsednik Upravnog odbora.

U tehničkom sektoru savetnik direktora je Dejan Čapo, predsednik Gradskog odbora LSV-a u Zrenjaninu, bivši direktor, smenjen posle izbora u maju, ali nezvanično i dalje vodi firmu. Samostalni stručni saradnik je Pavić Damir, još jedan ligaš, novi član nadzornog odbora, a u firmi je manje od godinu dana. Bio je i predsednik Upravnog odbora JP Predškolske ustanove. Samostalni stručni saradnik za uslužne delatnosti je S.Đorđević, i on član LSV-a, organizator maltretiranja odbornice Lige iz Ečke koja je prišla SNS-u. Rukovodilac tehničkog sektora je Kleut Snežana, ligašica od početka života, svastika Čapo Dejana. Nadzorni organ za arhitekturu predstavlja Jelena Grujin, ligašica, drugarica Kleut Snežane koja ju je i dovela u firmu.

Šofer bivšeg i sadašnjeg direktora je Kordin Davor, ligaš. Tu je i Erika Gećin, simpatizer lige, koja raznosi informacije i daje podršku glasanjem i predlaganjem. Dragiša Albulj, Nova Srbija, član gradskog veća, je organizator odabira lige i podrška ligašima.

Zaposlenih ima 24, dok je realno potrebno njih 13 do 15. Mobingovani su i bez konkretnih radnih zadataka: Laslo Fuks SNS, Milica Vuković SNS i Ede Fuks LDP. U pripremi je mesto savetnika sa srednjom stručnom spremom za Vuka Midorovića.

Sve u svemu, u pitanju je samo želja da se ostane na plaćenoj funkciji bez obzira ko je na vlasti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane