Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Vladimirci: Maheri i mahinacije demokratskog sadržaja

 

 

Mala je ovo zemlja kolika je ta banda

 

Jedan od objekata u Vladimircima, ozidan bez dozvole za gradnju, na zemljištu koje ne pripada ni mesnoj zajednici ni opštini, finansiran je iz budžeta Opštine Vladimirci i korišćen kao "objekat predizborne kampanje" Demokratske stranke. Za njegovu izgradnju je potrošeno preko dva miliona dinara, mada o tome  ne postoji nikakava odluka nijednog organa opštine. Ovo je samo uvod u kratak pregled neverovatnih prevara i pljački u Vladimircima, o kojima šira javnost ne zna ništa i zbog kojih je nas grupa građana donela odluku da se ovim putem obrati svim državnim organima...

Prilikom izgradnje ovdašnjeg bazena, takođe su rađene raznorazne mahinacije, počev od toga da je posao na tenderu dobila firma Kej iz Valjeva koji je za podizvođača uzeo firmu Tina iz Šapca, a radove na izgradnji samog bazena radi lokalna zanatska radnja čije nam ime nije ni poznato.

Kao naknadni radovi rađen je krov na svlačionici koji je mimo tendera plaćen 34 hiljade evra. I pored  tako  "kvalitetnih radova" dolazi do pucanja bazena na dva mesta, zbog toga što nije urađena drenaža koja je projektom predviđena. Ništa ovo se ne bi desilo da nadzorni organ nije čovek "od poverenja" inače direktor komunalnog preduzeća Nebojša Radović, čovek koji bez pogovora zapošljava ljude po nalogu Demokratske stranke i na taj način ugrožava poslovanje ovog preduzeća.

Direkcija za puteve, građevinsko zemljište i izgradnju je takođe postalo sinonim za sve nezakonite radnje. U Vladimircima ga zovu "vladimiračka Kolubara". Ovde se gradi put do kuće predsednika opštine u selu Bobovik, iako nije predviđen planom rada za 2012. godinu, niti je predviđen u budžetu. Takođe, u svrhu kampanje urađen je put u Erakovića malu u istom selu.

Da se ovde radi o sumnjivim radnjama govori i činjenica da direktor u svom dvorištu u selu Belotiću gradi jednu za drugom kuće i kupuje nove automobile, što je u ovoj krizi skoro nemoguće.

Radove na osvetljenju ili bolje rečeno popravci uličnog  osvetljenja izvodi zet predsednika opštinskog odbora demokratske stranke za pozamašnu sumu novca.

U varošici se postavljaju behaton ploče, naravno pred stanom predsednika  opštine, a staza takođe od behaton ploča do kuće predsednika opštinskog odbora demokratske stranke.

Naravno nijedan od navedenih radova nije predviđen programom Direkcije za puteve, građevinsko zemljište i izgradnju, a sredstva u budžetu za to nisu predviđena. Ko sve ovo plaća, ne znamo.

Most u selu Matijevcu pred izbore urađen je samo donekle, reka je u te svrhe pregrađena pa kada je naišla poplava napravljena je ogromna šteta, a dva auta su jedva izvađena pošto ih je reka odnela više stotina metara od mosta. I posle svih ovih mahinacija pronela se vest da je predsednik opštine kupio stan i to baš od one Tine koja je podizvođač radova na bazenu.

Direkcija za poljoprivredu je javno preduzeće ne zna se ni kako je osnovano, kako se vrši zapošnjavanje, imaju li pečat, da li je taj pečat važeći?

Uglavnom to preduzeće na brzinu osnovano zaposli s konca i konopca šest ljudi, bez odobrenja ministarstva finansija. Iz budžeta Opštine Vladimirci za rad ove direkcije izdvojeno je 32 miliona dinara, ta sredstva su korišćena za kopanje bunara koji su iskopani i pre dve godine, bunara iz kojih nije potekla voda, i dodeljivana su ljudima koji su obećali da će sa svojom porodicom glasati za demokratsku stranku.

Dom zdravlja je priča za sebe! Da bi preuzeli vlast od koalicije SPS-SRS trebalo je da kupe dva odbornika SRS! Pored novčane naknade oni su tražili i posao, naravno u državnoj ustanovi, a za to je bio najpovoljniji Dom zdravlja. Direktor ove ustanove otpušta radnike koji su radili u ovoj ustanovi i prima dva pomenuta odbornika. Na taj način održava demokratsku stranku u životu još dve godine. I pored više inspekcijskih nadzora i donetih rešenja inspekcije rada, ne vraća radnike na posao, već podnosi tužbu protiv njih koje naravno gubi, i dalje ne isplaćuje radnike i na taj način čini štetu budžetu od oko 7 miliona dinara.

Pored ostalih mahinacija, direktor manipuliše putnim troškovima pa se pojedinim  radnicima ovi troškovi umanjuju iako se radnicima opštine isplaćuju 100 odsto u visini cene karte u javnom prevozu. Ovo je samo deo malverzacija koje se dešavaju u javnim preduzećima i Opštini Vladimirci, iz koje se omladina iseljava jer nema šanse da opstane pored oligarhije koja upravlja Opštinom i sve to proslavlja u restoranima na teritoriji Opštine Vladimirci i van nje praveći višemilionske račune na reprezentaciju.

 

                         Ogorčeni građani Opštine Vladimirci

                          (imena i adrese poznate redakciji)

 

 

 

                                                                                              

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane