Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Otima~ina

Otimaèina

 

Kako do tuðe imovine uz pomoæ kriminalizovane države i korumiranog pravosuða

 

Falsifikovani potpis, originalna pljaèka

  

 Još 1991. godine, izvesna Viktorija Todoroviæ je na osnovu prevare i falsifikata, otela kompletno opremljen stan od 62 kvadrata u centru Beograda. Od tada do danas prava vlasnica stana, Nevena Ðuriæ, bije bitku pred srpskim pravosuðem da joj se vrati imovina. Uzaludno, jer protivna strana ima jaèe prijatelje koji uspešno utièu na sudiju Biljanu Cvetkoviæ da ignoriše i dokaze i zakon i pravdu.

 

Mersiha Hadžiæ

 

Jedino još u Srbiji jedan sudski spor u kome je sve jasno može da traje 17 godina bez da je kraj uopšte na vidiku.

   Tabloid je veæ pisao o nesreæi koja je zadesila Nevenu Ðuriæ kada 1991. je svojoj "prijateljici" Viktoriji Todoroviæ predala kljuèeve od svog stana u ulici Ðorða Jovanoviæa kod Bajlonijeve pijace. Gospoða Ðuriæ je u to vreme èesto putovala u Temišvar i tamo dugo boravila buduæi da joj je majka živela u tom rumunskom gradu, pa je tako svoj stan u Beogradu poverila Todoroviæki na èuvanje. Iz toga, uz pomoæ nekoliko falsifikata i uticajnih ljudi, izrodila se otimaèina stana kakve nema ravne u srpskoj prestonici.

   Prvo se pojavljuje navodni ugovor o kupoprodaji stana od 17. septembra 1991. godine u kome stoji da je gospoða Ðuriæ stan otkupila od opštine Stari Grad 6. septembra, ali se iz njenog pasoša jasno vidi da je ona u to vreme bila u Rumuniji. U ime gospoðe Ðuriæ zato nastupa Marija Æiriæ, æerka navodnog kupca stana Viktorije Todoroviæ. Sve je odraðeno uz pomoæ beogradskog advokata Branka Riðièkog koji je umro pre neku godinu, te tako nije u moguænosti da pomogne rasvetljavanju ovog sluèaja.

   I sama Viktorija Todoroviæ pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu 2. aprila 2012. priznaje da je sve ugovore u ime gospoðe Ðuriæ potpisivala njena æerka, bez konsultacija sa navodnim davaocem punomoæja. Dakle, majka i æerka su izmeðu sebe trgovale tuðim stanom i to bez da su o tome uopšte obaveštavale stvarnog vlasnika, odnosno gospoðu Ðuriæ.

   Postoji još jedan detalj koji ukazuje na to da se sa sudskim postupkom namerno odlaže kako bi se doèekalo da gospoða Ðuriæ umre i da tako ceo postupak padne u zaborav. Sudski veštak je bez ikakve sumnje utvrdio da je potpis gospoðe Ðuriæ na punomoæju kojim ovlašæuje Mariju Æiriæ da proda stan - falsifikovan!

   U svakoj normalnoj pravnoj državi u tom trenutku bi se donela presuda u korist gospoðe Ðuriæ, a Viktorija Todoroviæ bi iza rešetaka dobila priliku da objasni ko je i kako uradio falsifikate.

   Umesto toga, podmiæeno srpsko pravosuðe nastavlja maratonski postupak u kome je sve jasno. U meðuvremenu je predmet dospeo u kandže Biljane Cvetkoviæ, sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu, koja vrši stalnu opstrukciju redovno se oglašavajuæi nenadležnom. Tako na kraju roèišta od 2. aprila 2012. ona donosi sledeæe rešenje: "Sledeæe roèište biæe zakazano naknadno pismenim putem, nakon što Vrhovni kasacioni sud u Beogradu odluèi o sukobu nadležnosti izmeðu ovog suda i Apelacionog suda u Beogradu."

   Stranka koja nema dovoljno uticajne prijatelje u Srbiji teško da može da doživi kraj nekog sudskog spora, pa makar živela trostruko duže od kornjaèe sa Galapagosa.

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane