Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

 

Nismo mi od juče

 

Epizoda 89

 

Zoran Milojević

 

EU dobila nobelovu nagradu za mir. Nagrađeni su za rasturanje Jugoslavije, ubijanje Srbije i okupaciju Kosova i Metohije

Ubice postaju mirotvorci, zveri postaju kućni ljubimci, a aždahe bi da postanu miljenici svetog Georgija. Istovremeno, EU traži od srbije da podrži "teritorijalni integritet Kosova". Otimači bi da im priznamo otimačinu kao dobrotvorni rad. Drakče bakalin vrti glavom: "Ulazak Srbije u EU bi bilo kao kada uhvate čoveka, stave mu glave u klozetsku šolju da bi prodisao na dupe!"

Slažem se sa Dačićem da je "Srbija dala mnogo više u borbi protiv fašizma, nego mnoge zemlje koje su lako ušle u EU!" Kada bi Dačić skinuo petokraku sa čela, shvatio bi posledičnu vezu ubistava kralja Aleksandra I Karađorđevića i đenerala Mihailovića sa ulaskom Srbije u EU. Sve što je muka današnje Srbije  je posledica srpske kratkovidosti. Problemi sa očima umeju da budu podstrek za mučninu i povraćanje.

Opet se emituje tv serija o Sulejmanu "Veličanstvenom". Ali, da obnovimo gradivo! Taj je pobio više Srba nego Franjo Josif, Pavelić, Hitler i Broz - zajedno. Srbi i Srpkinje nikako da shvate da se oduševljavaju životom "sunđera srpske krvi", kojim osvežavaju tela i krepe dušu.

Srbi i Srpkinje, on je bio srbožder, čovek-zver, čovek čije se ime kupa i osvežava krvlju vaših predaka. A ta krv je tekla iz vena naših vena, iz krv naše krvi! Ta krv završiti na našim glavama! verujte mi...!!!

Eto, zavapih glasom vapijućeg u pustinji i dok mi se mastilo još sušilo, sva mazna i namazana svim bojama, okupana i ozračena svežinom svog osmeha i nesputana dubinom dekoltea, na svim televizijama se pojavila Suzana Mančić sa svojom prvom knjigom. Nisam ni pomislio da bih umočio pero u mastilo dok ne pročitam šta je to napisala moja drugarica, ali me preduhitri Drakče bakalin: "Kad se neko rodi kao slavuj, pitanje je kolike su mu zasluge što ume da peva!"

Kad jednom pomisliš da si na visini, iznad ljudi, teško se posle navići na saznanje da si tada bio najmanji. Tako je i sa demokratama, od dignutih noseva u nebesa, do pogleda spuštenog u mišju rupu. Već su počeli prstom da pokazuju jedan na drugog. Eh, da, lako je biti prijatelj za punom trpezom, teško je biti prijatelj ped vratima tamnice!

Tek kad se od nekog odvojiš, shvatiš kakav je. Ali, ja ipak ne želim da mislim kakve poruke su nam slali zvižduci makedonskih navijača na fudbalskoj utakmici u Skoplju. Ti zvižduci su bili poruka nekome. Zašto bi nama zviždali? Niti mi pravimo problem oko imena, niti ugrožavamo njihove bratske emocije prema Šiptarima. Svako trebi buve na svoj način, a i njih i nas iste buve jedu.

Potpuno se priključujem predlogu akademika Krestića i Čavoškog da se ukine autonomija Vojvodine. Tamo je ogromna većina Srba i nije potrebno da Srbi imaju autonomiju od Srbije. To nije želeo Jaša Tomić kada je sa "svojim" Srbima uveo Vojvodinu u Srbiju. To nije hteo ni Svetozar Miletić. To ne bi hteli ni Zmaj, ni Pupin. To hoće Čanak i Pajtić, jer im autonomija omogućava namirivanje blagoutrobija. Mnogima je lepo jer im je pun stomak u praznoj državi.

Na sajmu knjiga sreo sam mnoge "spisateljice" obučene po poslednjoj modi, našminkane i namazane svim farbama, okićene kao Božićne jelke. Sa "zlatnim" olovkama su potpisivale svoje knjige, napadno pokazujući prstenje na rukama, na kojima se, iza dugačkih noktiju, zlatilo i svetlucalo skupoceno prstenje. Drakče bakalin priča: "ove šmizle u zlatari kupuju kao u mesari, na kilo!"

U svom batrganju Boris Tadić izjavljuje "da je misija demokratske stranke da menja društvo". Boca ima neku falinku u razmišljanju. ne možeš brata Srbina da uveriš da može više da mu se sviđa muški južni deo leđa od glatkih ženskih kolena. ne možeš brata Srbina da ubediš da ne metne koji evro u koverat i krišom ga mune u ruke doktoru koji mu je otoič (onomad) operisao roditelja, ili dete. ne možeš brata Srbina da ubediš da radi kao Nemac, a da ga plaćaju kao Srbina. I da ne nabrajam više, tupim pero za džabe, Boca i slični ne razumeju poruku.

Dačić razgovaro sa Taćijem! Svi vi, koji ste me pljuvali kada sam rekao da će Dačić to da uradi, imate moralno pravo da se pretplatite na "Tabloid" u narednih godinu dana.

Na Kosovu ništa novo! Ispod Ibra sve liči na spolja okrečenu grobnicu.

Sačuvajmo osmeh na svom licu, voleo bih, kada jednom svane, da vas zateknem nasmejane.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane