Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid istra`uje

 

Tabloid istražuje

 

Da li srpska oligarhija gura Srbiju u građanski rat?

 

Oni su izabrali, a narod izbora nema

 

Haos i samovlašće koje je sprovodio Boris Tadić, nastavio je Aleksandar Vučić, ostvarujući puni kontinuitet sa brutalnim nasiljem Demokratske stranke. Sa punim pravom može se reći da je Vučić još luđi od Borisa Tadića, da je isto tako opsednut kontrolom svih i svakoga, da je okružen nedoraslim i emocionalno neartikulisanim mladićima, da svakim svojim nastupom čini nesagledivu štetu Srbiji i njenim interesima i da je, isto kao i Boris Tadić, beznadežno zaglavljen u kandžama Dragana Đilasa i sopstvenog uverenja da je značajan čovek Bele kuće u Srbiiji i da američka vlada bez njega ne može.  Bude li potrajao na funkciji najsilnijeg među silnima, Srbiji ne gine građanski rat. A ko će ga započeti-narod protiv policije ili obrnuto, stranačke garde protiv naroda ili nešto treće, manje je bitno...

   

Piše: major Goran Mitrović

  

   Iseljenje porodice vatrogasca Policijske uprave Beograda Zorana Matića iz stana koji je legalno kupio, uknjižio i u njemu živeo duže od deset godina, iznova ukazuje da je Srbija utonula u bezakonje i beznađe  u koje nas je gurnula oligarhija koju su predvodili glavari Demokratske stranke na čelu sa Borisom Tadićem, a čije paklene planove potpunog nestanka Srbije, kao države, nastavlja da realizuje Aleksandar Vučić.

   Službenik Vatrogasne brigade Policijske uprave Beograda Zoran Matić legalno je kupio stana, u kojem je sa porodicom živeo duže od deset godina, sve dok jedna gospođa, advokat Milica Đurković, falsifikujući dokumenta, uz pomoć korumpiranih sudija, nije izdejstvovala presudu po kojoj taj stan njoj pripada!

   Ali, nije samo u Srbiji pravosuđe na najnižim granama. Policija je u još većem rasulu, i svesno je dovedena u stanje haosa, koje može da preraste u građanski rat, ili u rat između policije i građana.

 

Crnogorci na svakoj funkciji

 

   Gospođa Đuković, poreklom iz Crne Gore, angažuje svoje saplemenike da joj predaju stan u posed. Tog posla latio se načelnik Policijske stanice Stari grad Željko Perošević, rodom iz Nikšića, koji je na dan iseljavanja porodice Matić poslao skoro sve službenike ove stanice, uključujući i kriminalističku službu, koja, inače, ne ide na iseljenja! Perošević je dobio direktan nalog od gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da "policija pokaže građanima šta je vlast" i da Matići moraju biti iseljeni za primer drugima.

   Nasilje koje je policija, predvođena pomoćnikom komandira policijske ispostave Milisavom Stikovićem, Crnogorcem iz Prijepolja, iskazala prema građanima, prelilo je čašu žuči, i zahvaljujući jednodušnoj osudi medija i javnog mnjenja, a potom i poslanika u Narodnoj skupštini Srbije, ministar policije Ivica Dačić usudio se da upotrebi svoja ovlašćenja, da, umesto direktora policije, on potpiše rešenje o smeni načelnika Peroševića i udaljenju agresivnog Stikovića sa posla, do okončanja disciplinskog postupka.  Otpori Dačićevoj odluci o smeni i suspenziji bili su žestoki, jer Peroševića, i njemu slične nasilnike, pokriva Miladin Despotović, načelnik Uprave policije u Policijskoj upravi Beograda! Despotović je Crnogorac iz Prijepolja, a u karijeri je, dok je bio komandir Policijske stanice Zemun, ubio građanina prilikom intervencije, na koje, inače, ne ide komandir, a potom je godinama protiv njega vođen sudski postupak, u kojem je oslobođen, jer je pucao u jednog mladića, bez ikakvog povoda, koji je ostao doživotni invalid u kolicima!

Skoro će deset godina od kada Srbijom, u policiji, vlada jedna dobro organizovana grupa, sastavljena uglavnom od državljana Crne Gore, koja tlači građane, pokriva sav kriminal i pljačku države.

Crnogoraca u srpskoj policiji nema mnogo, ali su svi na ključnim položajima, i većina sa tih položaja, najdirektnije radi protiv interesa Srbije - ubijaju, siluju, pljačkaju, špijuniraju...

Predsednica Vrhovnog kasacionog suda i Visokog saveta sudstva je Nata Mesarović, rođena Krapović, iz Podgorice. Na ključnim mestima u srpskom pravosuđu su uglavnom Crnogorci, bliski njenom, i plemenu Borisa Tadića.

Od kada je gavran pocrneo, nije se desilo da preko noći, po ličnom nalogu Borisa Tadića, iz srpskog pravosuđa bude uklonjeno više od 700 sudija, i nekoliko stotina tužilaca, i na njihova mesta budu postavljeni pravnici iz članstva Demokratske stranke.

Planirano umiranje Srbije počinje dolaskom Borisa Tadića na čelo Srbije. On je, da podsetimo, rođen u Sarajevu, njegova majka Nevenka u Bjeljini a otac Ljubomir u Crnoj Gori. Boris ima tri državljanstva - crnogorsko, bosansko i srpsko.

Sa svojim šefom kabineta Miodragom Rakićem, udvarajući se američkoj administraciji, nesrećni Boris je zamislio strategiju najsurovije pljačke Srbije, u kojoj je njegova stranačka mafija, opustošila Srbiju za preko 50 milijardi evra!

Osim što je njegov kum, ministar odbrane Dragan Šutanovac, Vojsku Srbije sveo na lovačku družinu, a svu njenu imovinu i naoružanje prodao i pare sa svojom mafijom stavio u džep, Tadić je brižljivo vodio računa da srpsku policiju pretvori u pretorijansku gardu, spremnu da se do istrebljenja suprotstavi eventualnim pobunama gladnih i opljačkanih građana.

 

Ko su prave žrtve, a ko zlotvori?

 

Pre dva meseca premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da je u prošloj vladi bio ministar policije, ali da su, u njegovo ime, drugi odlučivali, najavljujući da se to neće ponoviti.

Povodom iseljavanja porodice vatrogasca Zorana Matić, oglasio se saopštenjem Sindikat srpske policije tvrdnjama da je: ''...Policijski inspektor Milisav Stiković, pomoćnik komandira u PS Stari Grad očito žrtva loše organizacije psihološke podrške u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije".

U saopštenju se dalje navode zanimljivi podaci...

''...Porodična tragedija koja je zadesila Milovana Stikovića, kada je u saobraćajnoj nesreći smrtno stradala njegova supruga Vesna, u situaciji kada je prinuđen da se stara o dva  maloletna deteta pod konstantnim pritiscima i stresom na radu, kao i unutrašnji psihički sukob između zakona i pravde, u situaciji kada je bio primoran da iseli porodicu kolege Matića, u najvećoj meri moglo je da doprinese  neprimereno agresivnom ponašanje prema građanima.

Smatramo da njegovo ponašanje ne može i ne sme biti opravdanje za učinjeno delo, niti ga opravdavamo, već objektivno sagledavamo uzrok učinjenog, s obzirom da je Stiković policajac bez mrlje u karijeri. Ovaj slučaj mora biti primer i apel da se nivo psihološke podrške u Ministarstvu dovede do zadovoljavajućeg nivoa, u protivnom možemo očekivati ovakve i slične probleme.

Svakodnevni lični i profesionalni problemi, loša materijalna situacija, loš odnos pretpostavljenih, razne nepravde i rastrzanost između pravde i prava, izuzetno loše utiču na psihološko stanje policajaca i dovode do ogromne akumulacije stresa koji se pretvara u agresivno ponašanje ili suicid. U zavisnosti od tipa osobe, nivoa akumuliranog stresa, suočavamo se sa problemom da policijski službenici postaju agresivni prema porodici, kolegama, starešinama, građanima ili destruktivni prema sebi i to je ogroman problem za struku i čitavo društvo.

Sindikat srpske policije u više navrata obaveštavao je javnost o ogromnom broju suicida među policijom. Svake godine, desetak zaposlenih koji nose oružje izvrši suicid. Za proteklih deset godina, preko 130 zaposlenih u MUP oduzelo je sebi život!

Pitamo se, da li je poslodavac policijskom inspektoru Stikoviću pružio adekvatnu zdravstveno psihološku podršku? Da li je njegov nadređeni starešina i komandir PS Stari Grad dobro procenio psihološko stanje ovog čoveka kada ga je uputio da vodi i koordinira iseljenjem porodice Matić? Da li je neko iz MUP ovih dana ponudio ili pružio psihološku podršku Stikoviću i građanima koji su bili privedeni?

Sindikat srpske policije apeluje na ministra Ivicu Dačića i njegove saradnike da što pre usvoje Predlog strategije razvoja psihološke službe MUP-a Srbije." - navodi se u saopštenju ovog sindikata.

Mafija Borisa Tadića je na bestijalan način zaskočila srpsku policiju, podržavajući direktora policije Milorada Veljovića, huškajući ga na ministra policije Ivicu Dačića.

Dok je Boris čvrsto sarađivao sa hrvatskim zvaničnicima, odustajući od optužnica za ratne zločine protiv hrvatskih državljana, a nemilice hapsio one koje je Hrvatska optuživala za zločine, direktor srpske policije je, sa svojom organizovanom grupom u policiji, stvarao jednu od najmoćnijih mafija na Balkanu. Hrvatski novinar-istraživač Domagoj Margetić izjavio je da je, istražujući delovanje političko-policijske mafije u Hrvatskoj, došao do saznanja da su iz Beograda, sa njom najtešnje sarađivali Milorad Veljović i doskorašnji predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković.

Iako je Miloradu Veljoviću u junu prošle godine istekao petogodišnji mandat, po nalogu Borisa Tadića i njegovog šefa kabineta, on je ostavljen da obavlja ovu dužnost na neodređeno vreme!

Ni kao predsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić od jula meseca ne može da Veljovića skloni iz policije, jer se tome žestoko protivi, pretnjama da će oboriti Vladu Srbije, njen potpredsednik Aleksandar Vučić!

Ipak, 1. novembra, ove godine, ministar policije Ivica Dačić potpisuje rešenje kojim se Milorad Veljović, zbog ispunjenih zakonskih uslova - penzioniše, i da mu u policiji prestaje radni odnos...

 

 

Kriminalizacija policije ugrožava opstanak države

 

Ovom događaju prethodila je afera, koju je sam Aleksandar Vučić najavio kao da je reč o smaku sveta, da je policija prisluškivala njegove i Nikolićeve razgovore, i pratila njihovo kretanje, što je, sasvim sigurno, tačno, ali državne funkcionere prate u svim ozbiljnim državama njihove policije, da ne odaju državne tajne ili da se ne odaju kriminalu s pozicija vlasti.

Danima nas je Vučić, teatralno, obaveštavao da će sve tajne iz ove afere obelodaniti, ali se onda ućutao! Kada je Dačić saopštio da Milorad Veljović nije više direktor, Vučić je počeo da se trese i preti da on o tome odlučuje, ili da će otići iz Vlade!

Kao direktor, Veljović je policiju sveo na najniže grane. Većina policijskih uprava u Srbiji nema načelnike! U Nišu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu vlada haos, jer Veljović ne želi godinama da potpiše rešenja o imenovanju načelnika policijskih uprava u ovim gradovima!

Kriminalizacija srpske policije dostigla je stepen, koji ugrožava opstanak države. Sav rad kriminalističke policije Srbije bio je usmeren na opsluživanje Borisa Tadića i njegovog šefa kabineta. Za njihove potrebe uhođeni su opozicioni lider, novinari, privrednici, profesori, a na osnovu tih saznanja Tadić i Rakić su određivali koliko će ko da im plati, i koliko.

Razuzdani peder Aleksandar Vučić obećao je svojoj braći da će zaštititi njihove opljačkane pare, na način koji će nas udaljavati od Evrope, koja traži momentalni obračun sa korupcijom i privođenjem pravdi onih koji su opljačkali Srbiju za najmanje 50 milijardi evra.

Kada je njegov dosije, koji je sačinila Veljovićeva grupa, počeo da cirkuliše u javnosti, Vučić je pokušao da se oslobodi nestatusnog direktora policije, ali, kao i većina pedera, kada im se stavi opasnost u izgled, oni se povuku.

Za neverovati je da srpska vlada nije sposobna da iz policije otera penzionisanog direktora, kome su istekli svi mandati, i koji po sili zakona, odavno bi morao biti u penziji! Iako je penzionisan, Veljović je još u kabinetu direktora policije, i izdaje naređenja!

Osim što je dao ovlašćenja svojim pulenima da po opštinama i gradovima stvaraju svoje pašaluke, da maltretiraju nekažnjeno policijske službenike i huškaju ih na građane, Veljovićevi miljenici su preuzeli poslove trgovine narkoticima, uvoznom robom, hranom, građevinskim zemljištem, stanovima i poljoprivrednim zemljištem.

One koje je Veljović označio svojim saborcima, na položajima drži skoro deset godina! Stvorila se piramida nedodirljivih policijskih glavešina, koji pod svojom šapom drže sudije, tužioce, privrednike, zanatske radnje, prodavnice, koji reketiraju kafedžije, sve koji su na njihovoj teritoriji, koju im je odredio direktor Veljović.

 

Govori li Veljović Hrvatski?

 

Upućeni tvrde da je i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, svestan Vučićevog zla, pokušao da primiri svog bivšeg partijskog saborca, ali da je ovaj razvratni i drogirani peder počeo da uzvikuje - Tomo, smeni me, smeni me ako smeš!

Penzionisani direktor srpske policije Milorad Veljović je sasvim smišljeno sprovodio plan uništenja odbrambene moći Srbije. Nahuškan od Miodraga Rakića i Borisa Tadića, Veljović je zavađao komandi kadar SAJ-a sa Žandarmerijom, ili PTT (Protivterorističkom) jedinicom, a Brigadu milicije na Interventnu jedinicu. Najviši rukovodioci u MUP-u Srbije, PU Beograda i područnih policijskih uprava su državljani Crne Gore!

Koliko se Veljović oseća nadmoćno, govori činjenica da je javno poručio, preko novina predsedniku Vlade Srbije i ministru policije Ivici Dačiću, da ''neće njega da smenjuje debeli krmak''.

Da bi, napokon, otišao iz kabineta direktora policije, Veljović traži da ga Vlada Srbije postavi za oficira za vezu sa policijom i Vladom Hrvatske!

U kakvoj je to vezi ovaj gospodin sa zvaničnicima Hrvatske? Da li im je on omogućio da hrvatske sigurnosne službe vršalju po Srbiji, da istražuju gde se nalaze Srbi izbegli iz Hrvatske, koje oni traže da ih osude i otmu imovinu, da kupuju zemlju po Vojvodini, i iz Srbije iznose devize...?

 

Ko će zaustaviti Vučića?

 

I ako se šepuri kao paun, opisujući svoj rad kao podvig u obračunu sa organizovanim kriminalom i korupcijom, Aleksandar Vučić je dozlogrdio bezbednosnim službama, koje dobro znaju ko je ovaj picosuti peder, ko mu je stvarni otac, ko finansira njegov rad.

I dok se obraća javnosti, jedva izgovarajući reči, dajući sebi na značaju, Vučić, ustvari, smatrajući sebe velikim američkim igračem i agentom, pokušava da ismeje sva nastojanja Evropske unije da na Balkanu, pa i Srbiji, ograniči korupciju izvršne vlasti i oligarhije, što ne odgovara politici Vašingtona koji želi da se, podsitičući ludake na Balkanu koje dovodi na vlast, stalno ovaj region drži nestaBilnim i po evropsku bezbednost i interese.

Kada krajem ovog meseca Dragan Đilas preuzme rukovođenje Demokratskom strankom, i na stranačke pozicije dovede kriminalnu grupu svojih poslovnih partnera, čije se bogatstvo meri desetinama milijardi evra, pridružiće mu se i Aleksandar Vučić.

Izvori Tabloida iz bezedonosnih službi koje danonoćno nadziru šta ovaj ludak smera, potvrđuju da će se do kraja meseca Vučić obračunavati u stranci sa svima za koje smatra da su lojalni Tomislavu Nikoliću.

U rukovodstvu stranke Vučić namerava da instalira samo svoju pedersku grupu, da se distancira od svih dosadašnjih finansijera, a neke da ponovo strpa u zatvor. Nekoliko stotina ljudi, koje je Aleksandar Vučić iskoristio, uzevši im novac, navodno za stranačku kampanju, čeka da se sa njim obračuna.

U svetlu najavljenog pohoda SAD-a na srpske interese i pritiske, i picosti narkoman i peder Vučić namerava da se priključi tom pohodu, svojim delovanjem. On i Đilas spremni su da nas sve potamane, samo da zadovolje svoje nepoznate zaštitnike u Vašingtonu, koji će se i njih osloboditi, možda na gori način kao što su to uradili sa Borisom Tadićem.

Dok je prošle nedelje Vučić boravio u Kanadi, a na dan izricanja oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Hagu, sastala se Vlada Srbije, koja je, u njegovom odsustvu, jednoglasno donela odluke, kao što bi to učinila svaka vlast, koja ima makar malo nacionalnog dostojanstva.

Do kraja ove godine, a možda i početkom decembra, može se očekivati, čim Đilas preuzme kormilo nad DS-om, da Aleksandar Vučić podnese ostavku  i zatraži raspisivanje vanrednih izbora, nameran da u januaru sa Đilasom formira novu vlast, koja će, za kratko vreme, izbrisati Srbiju iz zemljopisnih karata.

Da li će srpske bezbednosne službe dozvoliti ovom drogiranom pederu da nas sve pošalje u večna lovišta, a da ništa ne preduzmu da ga u toj nameri spreče?

 

A 1.

 

Nas dva brata, oba ratujemo...

 

U Srbiji je pojačano delovanje stranih obaveštajnih službi, koje direktno nadziru delovanje ovog ludaka, koji je umislio da je važan čovek SAD-a na Balkanu. Jedna od Vučićevih strategija je i izazivanje građanskog rata u Srbiji, zato je sebe promovisao za ''koordintora rada svih službi bezbednosti''. I u članstvu Demokratske stranke je panika, jer Đilas želi da samo mali broj svojih poslovnih partnera, sa kojima je opelješio Beograd za milijardu evra, ostavi u stranci, i sa Vučićem zagospodari siromašnim Balkanom!

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane