Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pismo grupe "99 posto" gra|anima Beograda

 

Pismo grupe "99 posto" građanima Beograda

 

Protiv "Bus Plus" terora

 

U nastavku borbe protiv kriminalnih radnji privatne firme "Bus Plus", grupa građana pod nazivom "99 odsto" poziva sve građane glavnog grada na potpuni bojkot ovakvog sistema naplate gradskog prevoza u Beogradu...

 

...

 

Završili smo izradu aplikacije "Bus Plus Lokator" i ona je počela sa radom. Na našoj facebook stranici (www.facebook.com/buspluslokator) postoji link za download aplikacije za  četiri različite platforme (Android, iPhone, Symbian i Window Mobile) kao i uputstva za instalaciju na mobilne telefone. Stranica je napravljena sa ciljem da korisnici na njoj objavljuju informacije gde su i kada videli kontrolore i tako obezbede funkcionisanje aplikacije.

Razlog zašto smo pokrenuli ovu akciju su previsoke cene prevoza, karte za jednu vožnju su postale skuplje od hleba, mleka i ostalih osnovnih životnih namirnica. Smatramo da je 72 dinara za jednu vožnju već sasvim nerealno, i želimo da izbegnemo incidente poput onog u ponedeljak kada je kontrolor pretukao putnika bez karte i naneo mu telesne povrede, jer ljudi stvarno nemaju odakle da plaćaju tolike cene karata za javni prevoz koji je osnovna potreba svih Beograđana, a ne nekakav luksuz koji treba da kosta 72 dinara po ulasku u autobus.

Zalagali smo se za sniženje cena karata, za pravo na besplatnu vožnju za ugrožena lica koja nemaju nikakva primanja, za olakšice putnicima u vidu dnevnih karata kako bi mogli da presedaju i da stignu na željenu destinaciju po pristupačnoj ceni karte, međutim nismo dobili nikakav odgovor od BusPlusa: dobili smo samo neprijatna iskustva i bespotrebne obračune sa kontrolorima, koji su takođe na ivici živaca, jer jos uvek nisu primili plate za novembar.

Zato pozivamo sve građane na totalni bojkot ovog sistema naplate, takođe pozivamo sve kontrolore BusPlusa koji teško rade i doživljavaju razne neprijatne situacije, jer ne mogu da nađu bolji posao - da se solidarišu sa građanima i da ne ulaze u bespotrebne verbalne i fizičke konflikte sa putnicima. Poruka za sve njih je: držimo se zajedno, svi smo mi 99 posto!

 

www.99posto.org

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane