Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Darko, vrati  se

 

major Goran Mitrović

 

Darko Šarić je bio tih, neprimetan momak, a iz Bjelog Polja. Niko nije znao ni ko je, ni šta je, ali su ga oni koji su ga poznavali, voleli, i poštovali. A poštovao je i on njih, uvek je bio pristojno galantan. Molbe srpske političke elita za ''pozajmicama'' uljudno je saslušao i uglavnom odmah drešio kesu.

Gospodin Darko je imao saradnike, takođe neprimetne ljude. Nisu to bili pištoljerosi, barem ne u njegovom okruženju.

Da li je to bilo moguće da niko iz vlasti nije znao ko je, i čime se bavi gospodin Šarić?

Istina je da on nikada u Srbiji nije prodao ni grama onog za šta ga srpsko tužilaštvo optužuje. On je poslovao na najvišem niou. Plaćao je poreze, doprinose, imao je najbolje advokate koji su njegove poslove činili legalnim. Vlasti u Beogradu i Podgorici tražili su od njega milionske svote evra. Da pomogne budžet Srbije i Crne Gore, da donira, da pomogne kućni budžet Borisa Tadića i mnogih srpskih ministara. Ni Bojanu Pajtiću nikada nije bilo dosta. Ali, knjigovodstvo gospodina Šarića je na sigurnom mestu...

Zloglasni Jovo Stanisavljević Čaruga, vođa "Kola gorskih tića", iako pod poternicom policije Kraljevine Jugoslavije, dolazio je na prijem na Dvor, uparađen, sa vizitkartom vojnog liferanta. Kada se ima novca, drukčije se ponaša.

Zašto Vučićevi službeni glasnici Informer i Kurir, koji kontroliše Dušan Petrović, pozivaju i prozivaju Darka Šarića, kome organizuju proces i kažu: samo što nije počeo, znaju šta sve i koga je plaćao Darko, nude mu oprost, status zaštićenog svedoka, koji, kažu nam, on traži!

Zar čovek koji je, kako nam Vučić poručuje, koji je samo u Srbiji oprao četiri milijarde evra, nema ni grama pameti i namerava da dođe u Srbiju, da ga Vučić muze i sudi mu?

Šta je onda posredi? Zašto Vučić preti Šarićem svim živim i mrtvim protivnicima. Američki federalni biro registrovao je sumanutu aktivnost Vuka Jeremića koji nudi ogroman novac da generalni sekretar Ban Ki Mun imenuje njegovog profesora Borisa Tadića na neku posredničku funkciju, sa imunitetom. Boris ne sme da kroči iz Srbije plašeći se Šarićeve ruke, i ruke onih koje je lažno optužio, proterao, klevetao...Zato strane države nikog od tih, navodnih opasnih kriminalca, nisu ni isporučile srpskom pravosuđu. A Boris i njegova lopovska družina u inostranstvu ima preko 50 milijardi dolara i vera. Rado bi ih trošila, ali se plaši onih koje je prognala iz Srbije.

Šta na kraju dodati. Darko, molimo vas, vratite se u zemlju, žrtvujte se za pedersku družinu, za Borisa, Mikija, Acu...Da potroše svoje krvavo zarađene i otete pare...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane