Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Povodom

 

Demarš  ''Kabineta Ministarstva zdravlja" i pismo policijskih službenika u vezi toga

 

 

''Ivan zavređuje uvažavanje''

 

 

Odgovornom uredniku Tabloida-List protiv mafije Milovanu Brkiću dostavljen je ''demarš'' kabineta Ministarstva zdravlja Srbije, a povodom teksta iz prošlog broja pod naslovom "Crv u jabuci, trulež u Skupštini". Istog dana stiglo je i otvoreno pismo policijskih službenika Odeljenja za obezbeđenje predsednika i Narodne skupštine Srbije. Oba reagovanja objavljujemo u originalnoj verziji

 

....

 

Poštovani,

 

Povodom teksta u Vašem listu pod naslovom „Crv u jabuci, trulež u Skupštini", izražavamo negodovanje povodom pominjanja ministarke zdravlja prof. dr Slavice Đukić Dejanović u kontekstu koji ne odgovara istini, a u vezi je sa gospodinom Ivanom Ristićem, načelnikom Odeljenja za obezbeđenje predsednika NSRS.

Ministarka zdravlja smatra da je gospodin Ristić korektan profesionalac koji zavređuje uvažavanje. S obzirom na lepu saradnju koju ministarka zdravlja prof.dr Slavica Đukić Dejanović ima sa predstavnicima medija, izražavamo čuđenje iznošenjem apsolutne neistine u kontekstu u kom je pominjete.

                                   

K a b i n e t

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

 

Odgovor ministarki

 

Poštovana gospođo ministarko,

 

Hvala što ste se oglasili, pomislili smo da ne postojite. Mi mislimo da je svaki čovek Božje biće, i da zavređuje uvažavanje, pa i pomenuti Ivan Ristić, ali i da niko nije izuzet od kritike, ako je javi službenik. A evo šta o Ivanu misle pripadnici službe kojom on rukovodi...

 

 

Načelniče Tomaševiću preduzmite mere dok nije kasno!

 

( radnici Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Odeljenje za obezbeđenje Narodne skupštine i predsednika skupštine, dana, 31.01.2013. godine)

Nepravilnosti na rad načelnika Odeljenja za obezbeđenje Narodne skupštine i predsednika skupštine, Ivana Ristića ogledaju se u tome što njegovom nestručnom organizacijom direktno  ugrožava bezbednost predsednika skupštine, isključuje blindirano vozilo, isključuje prethodnicu i sam ga odvozi i dovozi od kuće do posla, njime ide na česte sastanke, ručkove, bioskope, a u velike trgovinske centre ide sam načelnik sa njim, bez znanja tima koji tog dana radi i bez obaveštavanja dežurnog Operativnog centra. Načelnik i predsednik Skupštine idu sami u bioskop, u noćnim časovim izvodi ga na sporedni izlaz iz stana bez znanja obezbeđenja po mestu stanovanja. Ristić kaže da predsednik Skupštine ima stan na dva nivoa, odnosno od dva stana jedan iznad drugog povezan je sa unutrašnjim stepenicama.

 Da načelnik sam odvozi i dovozi u svojoj škodi predsednika skupštine ima video snimak u skupštini. Ristić kaže da predsednik Skupštine ima dva stana u istoj zgradi jedan iznad drugog. Stranka mu je kupila dva stana koje je on povezao sa unutrašnjim stepenicama. Stan na koji ima prijavu stana predsednik pokrivenje video nadzorom a sprat iznad Ristić je naredio da se taj video nadzor isključi.

Kao najčuvaniju tajnu Ristić je nije sačuvao a predsednik ima poverenje u njega! Odao je da predsednik ima dva stana u istoj zgradi koji su kupljeni tako da ga neko ne bi prozivao da ima veliki stan od dvesta kvadrata, nego ima dva manja, odnosno ima po prijavi jedan!

 Ristićeva najveće zloupotreba iz koje proizilazi najveća ugroženost predsednika Skupštine, ogleda se u tome što Ristić dođe u garažu zgrade gde predsednik stanuje, popne se liftom do stana koji služi kao "štek"  predsedniku, a pre toga je naredio da se trajno isključi video nadzor na spratu iznad, izvede predsednika bez ičijeg znanja i znanja policajaca koji obezbeđuju mesto stanovanja. Kasnije ga Ristić vodi po privatnim žurkama i istim putem ga vraća u stan.

 Za sada je sreće što se ništa nije desilo ne znači da neće. Upozoravamo na ponašanje da ne bi bilo da niko ništa nije rekao ili da je sve u redu i da teče med i mleko. Problema koliko hoćete! Načelniče Tomaševiću preduzmite mere dok nije kasno! Načelnik za obezbeđenje predsednika skupštine treba da bude profesionalac, a ne njegov drug, prijatelj ili partijski vojnik. Poučeni prošlošću i nemilim događajem koji se desio sa obezbeđenjem predsednika Vlade dr. Zoranom Đinđićem kada je došlo partijsko obezbeđenje a ne profesionalno. Primorani smo da svoje sugestije i primedbe dajemo anonimno i upozorimo da ne bude- zašto to niste rekli.

Na više adresa ćemo pismo uputiti da se zna na šta smo sve upozoravali i da nismo utali. Neko će morati da preuzme odgovornost ako se nešto desi. Ne može načelnik Uprave Tomašević da kaže- predsednik Skupštine ga je postavio pa neka vadi oči sa njim. Mora da preduzme nešto da posao normalno funkcioniše. Dvovlašće u timu dovelo je do svakodnevne svađe. Neće dugo proći jedni će na druge pucati!

 Za sada je samo verbalna svađa ali svakodnevno tenzija raste. Uveo je jednu nama neobjašnjivu novinu u jednom timu dva rukovodioca tima. Plašimo se da ne znamo ko šta radi podelio nas na stare nepoverljive i nove poslušno poverljive. Kao načelnik direktno na mobilni telefon komunicira sa svim novim članovima tima daje in naređenja a nama starim nepoverljivim zabranio da sa njim komuniciramo nego samo preko šefa Slobodana.

Kakav god propust u smislu lošeg obezbeđenja da urade on kaže samo opušteno a nas okrivljuje za sve propuste u toku pratnje. Načelnik Ristić je dobio instrukciju da dvovlašće u jednom timu dovede do te mere da obezbeđenje ne funkcioniše, da je konfuzno,  da se često otvoreno predsednik skupštine ljutio oko loše organizacije. Ristić je na neki način ubedio predsednika skupštine da pošalje pismo načelniku generalu Tomaševiću da od kada je on načelnik obezbeđenja bezbednost je na višem nivou. Verovatno je to neka stručna služba analizirala i došla do tog zaključka. Ova konstatacija je smešna i Bojanu sa kućice, a ne nama koji svaki dan radimo ovaj konfuzni posao.

 Inače, ovo je lažna podrška, Ristić mora da ispunio instruktivan plan da obezbeđenje u ovakvom obliku i na ovaj način dovede do te mere konfuzije i neprofesionalnosti da i sam predsednik uvidi da to nije dobro. Nakon toga, sledeći korak je Ristićev. Da ponovo zloupotrebi funkciju predsednika skupštine i obezbeđenje poveri unapred pripremljenom i dogovorenom planu Žandarmeriji. Izvršiti proveru kod oficira za bezbednost u Žandarmeriji. Vozače službenih vozila i vozila na lično zaduženje nedavno je naterao kaže po instrukciji Pere Bogdanovića da sve stare knjižice od kola bace a nove ponovo popune (falsifikuju) onako kako je po Uputstvu, jer očekuju neku kontrolu, izvršiti uvid u knjižice...

 Ristić naređuje da Savu odvozimo i dovozimo iz Starih Banovaca iako to nije teritorija Beograda a ne daje nam nagrade za međugradsku vožnju. Na našu konstataciju da treba nalog on kaže: samo opušteno, dok je meni Pere Bogdanovića ja se ne sekiram. Doveo je duplo više radnika na obezbeđenje nego što nas je bilo. Nama koji imamo rešenja ne da da radimo svoj posao, nego uključuje nove poverljive koje je doveo.

 Iskreni da budemo nama je lakše da ništa ne radimo, ali to zaista nije u redu. Proverite, svi stari pratioci tako misle. Ko mu se god usprotivi za nezakonit rad, uz pomoć Bogdanovića premesti ga iz našeg odeljenja u neko drugo odelenje. Najsvežiji primer je Nenad kome će zajedno sa Perom pisati i disciplinsku prijavu za nepostupanje po naređenju, iako je bio na bolovanju kad mu je naređenje izdao Ristić. Toliko maltretira Danila Perovića (stari kadar) da jedva čeka da ode u penziju, iako je pisao da produži radni staž. Star čovek da mu pere kola, usisava, istresa patosnice, tera ga da cinkari kolege, da radi ono što nikad dosad nije radio u službi!  Sandru (iz prethodnice) tera da se krije da bude nevidljiva iako joj je posao da usko sarađuje sa pratiocima i celokupnim obezbeđenjem. Pratioci kada dođu na tačku, ne znaju gde treba da idu jer Ristić traži od nje da bude nevidljiva i često puta se predsednik ljuti. Idu od jednog stola do drugog u restoranu kada ga konobari ne prepoznaju. Tamo gde ga konobari znaju, tu je lakše, tu su nam oni  prethodnica.

 Za vreme zasedanja Narodne skupštine nas stare radnike nezakonito oslobađa da nam ne bi dao dnevnice ili popularno nazvano-hrana. Neretko nas vodi na rasporedu a nama usmeno kaže idite kući  a taj novac...Nama ga ne daje. Šta radi sa novcem proverite kod Ristića i Slobe (Slobodan Ivanović) i videti svesku, kako je on zove- šiktaricu kao i vremenik rada.

 Nije dao predlog za nas stare radnike za nagrađivanje po članu 12 Pravilnika, niti je uvećan koeficijenat od 20%  prilikom obračuna plate, nego je rakao da je "takvo naređenje dobio od Tomaševića"! Načelniče Tomaševiću, dozvolili ste da vas lažu i da dezinformacijama  prikazuju lažno stanje!

Kada je prošlog puta stigla predstavka protiv njega, umesto da se uozbilji, zamenio je ulogu i počeo radnike da tera na poligrafsko ispitivanje! U svojoj zamisli je i uspeo da lažno informišu Tomaševića da je on žrtva neradnika.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane