Natrag

Kova~ica

Kovačica

 

Dao je stranci, a i njemu je stranka dala

 

Povodom objavljenih tekstova u nekim sredstvima javnog informisanja, dostavljamo vam informaciju kako su članovi Demokratske stranke, pa i sam gospodin Miroslav Krišan, predsednik opštine Kovačica, bili velikodušni, kao dobri članovi Demokratske stranke.

Rekoše, svi će uplatiti određenu sumu, ali je sam Krišan je uplatio 120.000 dinara. Zamislite, kako on reče, "više od njegove plate". Ali nije rekao da je njegova lična zarada od 98.000,00 dinara (možete videti na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, u registru, ao njegovu prijavu), ali na to je dodao još 30 % stimulacije ršenjem, a na sve to još 50.000,00 dinara sebi.

Dao je on i drugima, njegovim partijskim kolegama, kao što je dao i zameniku predsednika Opštine Kovačica, Laslu Vidaču, po istom principu, s tim da je i njemu dao stimulaciju 30 %, ali samo 20.000 dinara, isto tako i Janu Pauškaru, predsedniku Skupštine opštine Kovačica, koji na svoju platu dodaje još 30 % stimulacije i 20.000,00 dinara za posebno angažovanje u opštinskom veću, što je, normalno za demokrate, čista laž.

E, to ne znaju obični članovi, a ni građani opštine Kovačica, da svojim novcem, spasavaju jednu političku, propalu, "Demokratsku", stranku.

Nameće se još jedno pitanje: koliko je  gospodin Goran Bobić dobio i šta je dobio  kada je sve to potpisao kao predsednik komisije, i predsednik odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini opštine Kovačica?

Radi istinitog informisanja javnosti, s poštovanjem,

 

Zoran Savanov,

predsednik Opštinskog odbora SNS Kovačica

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane