Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Mafija

Mafija

 

Preprodavci struje i pranje para preko fantomskih firmi

 

Sponzor koji nije zaboravljen

 

Bivši direktor EPS-a, Dragomir Marković, i nakon odlaska sa pozicije visokog državnog funkcionera, dopunjava svoju kriminalnu biografiju radom u firmi Vladimira Šekrevskog, poznatog energetskog mešetara, koji je bio "glavni ideolog" Markovićevog dolaska na čelo EPS-a 2009. godine! A, koliko je Marković oštetio državu za račun Šekrevskog, još niko nije utvrdi, tvrdi insajder Tabloida

 

Piše: Insajder E- 5

 

Kao nezavisni medij koji se bori protiv mafije, korupcije i kriminala u ovoj zemlji, želim da vas upoznati sa sledećim. Radi se o bivšem generalnom direktoru EPS-a, g. Dragomiru Markoviću, koji je mimo svakog pravila i zakona nakon smene u EPS-u zasnovao radni odnos u firmi svog bliskog prijatelja i partnera g. Vladimira Šekrevskog.

Naime, kako je firma Decotra Engineering d.o.o. načisto propala time što su apsolutno svi zaposleni otišli iz nje, vlasnik firme g. Šekrevski, zbog sumnjivo dobijene dozvole za Elektranu u Loznici nije ugasio ovaj privredni subjekat, već je osnovao niz drugih povezanih firmi na istoj adresi (Makenzijeva 53/1) gde danas, između ostalog, u statusu stalno zaposlenog radi i gospodin Dragomir Marković! Radi se o sledećim firmama Scardec engineering d.o.o. (matični broj preduzeća je 20783320).

Scardec engineering d.o.o. je osnovan 17.11.2011. godine, a pretežna delatnost su mu inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje, što se može proveriti uvidom u APR registar. Firmom samo formalno upravlja rođeni sestrić Vlade Šekrevskog Andrej Jovanović!

 Druga firma, čija je pretežna delatnost trgovina električnom energijom (šifra delatnosti 3514), i koja se nalazi na istoj adresi, gde i prethodna, i niz drugih povezanih firmi, iza kojih stoji Šekrevski je Scardec energy d.o.o. (čiji je matični broj 20776404), i koju vodi njegov zet Dimitri Koritsas, oženjen sa Vladinom starijom ćerkom!

Ono sto je važno, osim činjenice što bivši direktor EPS-a krši sva pravila zasnivajući radni odnos u firmi čoveka koji je skoro tri decenije beskrupulozno "sarađivao" sa EPS-om, je to što na ovaj način gospodin Šekrevski vraća dug svom dojučerašnjem sponzoru, sa kojim se "talio"!

Inače gospodin Dragomir Marković se hvali po gradu kako sada radi navodno za jednu firmu sa "stranim kapitalom" koja blisko sarađuje sa EPS-om.  Što se tiče tog tzv. "stranog kapitala" radi se o marketinški odlično upakovanoj prevarantskoj firmi pod imenom Scarbourough Group, koja služi samo i jedino za pranje novca!

Eto, ta "celofan firma", iza koje se kriju firme Vlade Šekrevskog, i koja ima 50 odsto kapitala i u firmi SEEC, ima dve svoje filijale. Jedna se nalazi na istoj adresi na kojoj i "tašna-mašna firma" Ljube Miškina i Vlade Šekrevskog,  zvana Decotra (www.decotra.it) i koja ima samo jednog zaposlenog, a to je Miškinova žena, a adresa je Via Cavallotti, 13, 20122 Milan. Druga ispostava je na već čuvenoj beogradskoj adresi: Makenzijeva 53/1, na kojoj danas radi gospodin Dragomir Marković!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane