Natrag

                                

RTV Svetac... 

     

"Slučaj Amidžić"

 

Neosporno je da Ognjen Amidžić poseduje višestruki talenat. Od glume, preko muzikalnosti do voditeljskog zanata. Kada se svojevremeno pojavio na RTS-u važio je za pravo otkrovenje a čim je prešao na Pink - postao je osveženje, razbijač ustaljenih šablona i formi.

Umesto da se forsira u tom pravcu, da mu se da puna kreativna sloboda, da pusti mašti na volju vođen samo sopstvenim impulsima pozitivne energije koju je širio sa malih ekrana…njemu su malo po malo,gotovo kradomice (pogotovo u početku) „skresana krila". Neustrašivi jastreb lagano se pretvarao uštogljenog, prizemljenog „vrapca" koji je (ne)svesno „kljucajući mrvice „ koje su gazde bacale ispred njega gotovo dobrovoljno ušao u kavez  - ružičasti kalup. Voditelj Ognjen Amidžić je postao neka vrsta svaštare.

Poturan je svuda gde drugi nisu hteli, nisu smeli, nisu umeli...

 - Šta će Ognjen Amidžić na „Farmi"??? Evo,već četvrtu sezonu. Zar niko drugi nije mogao da odradi taj glupi, dosadni posao nego je baš morao Amidžić? Naravno da je mogao. Čak se moglo, da se neko setio (a nije) da se uloga koju ima Amidžić   poveri nekom sasvim novom klincu i tako, na najjednostavniji način lansira novi zaštitni lik Televizije Pink. A zašto to nije urađeno?

 Zato što „Farma" TV Pinku  donosi veeeeliki novac a gde su pare - tu nema mesta za eksperimente,već samo za odane, pouzdane i proverene. Zato nije ni čudo što odavno, redovno gubi bitke sa Ivanom Ivanovićem a ako ovako se nastavi , i ostali će ga kao od šale preskočiti. Njegov autorski „Amidži šou" se pretvorio u jednu neviđeno dosadnu pričaonicu. gde se iz emisije u emisiju ponavljaju isprazne priče. Zato apelujem na  Željka Mitrovića da odmah izbaci sa „Farme" Ognjena Amidžića!!! Da ga spasi još dok može.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane