Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Slu~aj nelimitiranog ludaka: Aleksandar Vu~i} kao Aleksandar Veliki

 

Slučaj nelimitiranog ludaka: Aleksandar Vučić kao Aleksandar Veliki

 

Nije zlatousti, nego Piscousti

 

Bezgranična samovolja Aleksandra Vučića dostigla je nebeske razmere. On je vladar apsolutista čija je reč prva i poslednja. On "prelama" hoće li Srbija postati moderna država ili neće, on je i ministar vojni i šef svih bezbednosnih službi i ministar spoljnih i unutrašnjih poslova i genije markoekonomije, vodeći patriota, čovek koji poslednji gasi svetlo u zaspaloj Srbiji. A, po svemu sudeći, uzeo je sebi i slobodu da ugasi sveću celokupnoj naciji. Ukoliko mu neko konačno ne stane na rep...

 

major Goran Mitrović

 

U hladovini zgrade predsedništva Srbije, 3. avgusta 2012. godine, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić, imenovan je za sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost. Istog dana i na istom mestu, Vučić je sam sebe promovisao u  glavnog kadrovika celokupne srpske obaveštajne zajednice, i to za nepunih sat vremena koliko mu je trebalo da predloži određene smene u Bezbednosno informativnoj agenciji. Bio je to samo početak njegovog apsolutizma koje će da nastupi u narednim mesecima, punom snagom njegovog ludila (ili "strasti", kako on to voli da kaže, jer mu je taj erotski termin iz poznatih razloga bliži).

Nešto ranije, pravljenjem takozvanog koalicionog sporazuma (koji je inače vanzakonski način na koji srpski vlastodršci postaju bogovi), Vučić je po prvi put u istoriji srpske političke tradicije, promoviše i funkciju "prvog potpredsednika vlade". Nije poznato da je ikada, ijedna  srpska vlada imala "prvog potpredsednika". Ali, i to je izmišljeno kako bi Vučićeva bolesna sujeta bila zadovoljena.

Tako je  je Srbija nastavila da živi u mraku lične vladavine, koju je prethodno u dva mandata sprovodio Boris Tadić, takođe ophrvan ludilom, kao i Vučić. Nastavljena je i strahovlada političkih diletanata, balavaca i duševno poremećenih ličnosti, koje su, po pravilu, opasne po okolinu mnogo više nego po sebe. Mada se dobro čuvao da ga srpska javnost ne vidi sa njim u zagrljaju, Aleksandar Vučić je svoje "fino negovano" prijateljstvo sa Miodragom Mikijem Rakićem, bivšim šefom kabineta Borisa Tadića, ipak diskretno pokazao.


kliknite na sliku da biste je uvećali

 Ljubav i siromaštvo niko ne može da sakrije.

Tako je došlo i do ostvarenje svih njegovih snova. Na videlo je izašla Vučićeva "strast" prema vođama Demokratske stranke. Mali, dojučerašnji šovinista iz prvih redova srpskih radikala, preko noći se pretvorio u najmoćnijeg zaštitnika demokratske pljačke i garanta bezbednosti vodećih krivaca za slom Srbije: Borisa Tadića, Mirka Cvetkovića, Dragana Šutanovca, Božidara Đelića, Aleksandra Vlahovića, Danka Đunića, Tomice Milosavljevića, Bojana Pajtića ...

Nije Aleksandar Vučić tek tako postao garant evroatlanskih interesa u Srbiji. Mnoge je iznenadilo kad je u predizbornoj kampanji na scenu izveo bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudija Đulijanija, sina mafijaša, Harolda Đulijanija, više puta osuđivanog zbog razbojništava, koji je veći deo svoga veka proveo u zloglasnom zatvoru Sing-Sing. Idealno društvo za Aleksandra Vučića kome je baš trebala takva podrška na putu do uspostavljanja mafijaških pravila u Srbiji. Preko Đulijanija, koji ima zajedničke poslove sa šeicima iz Emirata, Vučić se i upoznao sa šeikom El Zajedom, i od tada teče jedna "strasna" veza dva bića koja su se "energetski prepoznala", o čemu rečito svedoče i fotografije njihovih susreta na kojima se vidi obostrano neskriveno radovanje! Čemu, ako ne onoj retkoj vrsti zajedništva zasnovanoj na spoju interesa i ljubavi! I bivši gradonačelnik Njujorka Đulijani je, kao i Vučić, alternativni muškarac.

U domovini, Vučić ima isto takvu strasnu vezu sa Miodragom Mikijem Rakićem, čovekom koji je u dva mandata Borisa Tadića, vršeći ulogu superkontrolora obaveštajnih službi, prikupio dovoljno podataka da može svakoga da uceni. Kao seksualnom invalidu najveće kategorije, nije mu ostalo ništa drugo nego da se oda  Aleksandru Vučiću.

Šta je ostalo iza strasti u politici Aleksandra Vučića, kao prvog potpredsednika vlade Srbije, ministra odbrane, koordinatora rada svih službi bezbednosti, predsednika Srpske napredne stranke...?

Gospodin Vučić je impresivni lažov i ludak. Dovodio nam je u posetu razne šeike, a najviše mu je za srce zapao onaj iz Abu Dabija, šeik El Zajed.  Slike koje objavljujemo sa njihovih susreta sve govore. Šeik je obećavao milijarde investicija, a Vučić je likovao,  uveravajući nas da samo on može da u zemlju Srbiju privuče toliko para! Kakvi Rusi, Nemci, Kinezi, on će doneti novac!

Svega čega se dohvatio, Vučić je, poput Boga Šive, uništio. A kako i ne bi, kada je okružen dvadesetogodišnjacima koji su mu savetnici! Našem dopisniku, bogati Albanac sa Kosova, koji sada živi u Švajcarskoj, Bedžet Pacoli, izjavio je da je tačno da je on prijatelj sa šeikom El Zajedom, i da mu je on potvrdio da nema nameru da u Srbiju bilo šta investira!

Gospodin Vučić je svoju seksualnu vezu sa šeikom El Zajedom iskoristio da nam prodaje šarene laže. Kada je zanoćio sa El Zajedom, šeik je vrištao kao Jaser Arafat. Tako je Vučić, kao dobar momak na šeiku, zaradio tri blindirana džipa i najskuplju snajpersku pušku, kao poklon od El Zajeda, za uspomenu i dugo sećanje. Šeik voli da momke iz harema galantno čašćava. Na koji iznos je glasio ček koji je šeik dao svom picoustom domaćinu u Beogradu, za sada znaju, pouzdano, pored ruske, i još tri obaveštajne službe.

Albanac Pacoli, koji je nekoliko dana bio i predsednik nepriznate Republike Kosovo, a smenjen je po nalogu iz Vašingtona, sumnjiči se da je Vučiću i njegovoj pederskoj družini velikim parama platio predaju Kosova, i da je to učinio preko šeika El Zajeda!

Našem moskovskom dopisniku u najobaveštenijim krugovima u Kremlju, potvrđeno je da  se ruski predsednik, kada su šeik El Zajed i drugi državni zvaničnici iz arapskih islamističkih država počeli da špartaju Srbijom u Vučićevom društvu, podržani od Mlađana Dinkića, pitao Huseina Obamu- da li to Vašington sprema neko arapsko proleće u Srbiji? Američki predsednik mu je, naknadno, kada se raspitao, odgovorio da su to samo strasne veze potpredsednika Vlade Srbije!

Nedavno je za Novi Magazin, list u vlasništvu šabačkog tajkuna Miroslava Bogićevića, koji pet meseci ne isplaćuje plate radnicima svojih preduzeća (oko 5.000 zaposlenih), izjavio pobedonosno: Prelomio sam, Srbija će biti moderna.

Ko je ovlastio Aleksandra Vučića da odluči o našoj sudbini? Šta mu je još bilo na umu, jer on mišljenja menja kao čarape? Da li o sudbini jedne države i njenih građana odlučuje neuračunljivi potpredsednik Vlade Srbije? A da je gospodin Vučić opasan ludak, svedoči i njegova celodnevna aktivnost, kojom nas, tokom celog dana, obaveštava o svom radu.

Srbija je, kako je on vidi, zahvaljujući njemu, danas jedna srećna država, u kojoj pečeni prasići padaju s neba, teče med i mleko, a stranci se utrkuju da investiraju u ovaj raj na zemlji. Kamere prate Vučića dok dolazi na poso, pušta vodu u toaletu, dok telefonira...On je najmanje dva sata gost na nacionalnim televizijama, a kada nije, tu su njegovi "analitičari" da hvale njegove "epohalne" odluke. Listing njegovih telefonskih razgovora sa mlađarijom iz stranke poslužio bih psihijatru da ga opiše kao čoveka opasnog po okolinu.

Od početka januara 2013. godine, Srbija je ušla u pakao. Svaki treći građanin je bez posla, dnevno njih 500 gubi radni odnos. Poslodavci nisu u mogućnosti da isplate zarade, jer svoje proizvode ne mogu da naplate. U prodavnicama je za 60 odsto smanjena prodaja hleba, mleka i osnovnih prehrambenih proizvoda. Dve trećine radno sposobnog stanovništva je gladno, očajno i bez nade...

U međuvremenu, dok Srbija tone u najcrnje ništavilo, Aleksandar Vučić prima nagradu "Najevropljanin godine" koju dodeljuje Prva evropska kuća (evroatlanska organizacija za podrivanje državnih suverenosti zemalja u tranziciji). Tako se Vučić našao u društvu bivših "laureata" ove evroatlanske filijale, Zorana Đinđića, Dragoljuba Mićunovića, Božidara Đelića, Miroljuba Labusa...Dakle, svih onih koje je dvadeset godina proklinjao i satanizovao, a danas im se klanja ili ih štiti.

Strah se uvukao u Aleksandra Vučića, pa je prilikom dobijanja nagrade, nakon što se zahvalio "svima koji su podržali njegov rad, koji prepoznaju borbenost i strast u želji da se pomogne svom narodu i zemlji i da Srbija krene boljim putem i bude moderna država...", rekao i sledeće:

 - Kao što je uvodničar rekao da se za Vučića ne zna da li će završiti pod kopitama ili na konju - ne mislim da je to mnogo važno, iako sam bliži onome da će biti ono prvo - uveren sam...

A gospodin Vučić ima i debele razloge za strah u kojem se nalazi. Jure ga poverioci. Od mnogih žestokih momaka je uzeo milione u kampanji, obećavajući im slobodu i oprost. Od stranačkih aktivista uzimao je crno iza nokta, a danas im se više ne javlja na telefon, i preti im, ako mu pošalju poruku. I dok se u Vojvodini opasna klika okuplja oko ideje da otcepi pokrajinu, Vučić preti pokrajinskim odborima Naprednjaka da moraju da poštuju izabranu vlast. A ta vlast na čelu sa Pajtićem i družinom je pokrala sve što se u Vojvodini pokrasti moglo. Malo su dali i Aci, jer i on sumanuto voli novac.

Nastavljajući svoju politiku tamo gde je smenom stala banda Borisa Tadića i DS-a, Vučić je na svoja pleća stavio i njihove grehe, mada je, iskreno govoreći, od te banda koja je Srbiju opelješila za najmanje 51 milijardu evra, on dobio svega stotinak miliona!

U Srbiji vojnici primaju 250 evra. Vojska je gladna i bosa. Policija je gladna i neopremljena. U Srbiji u državnim apotekama nema dve trećine preko potrebnih lekova...

U Srbiji postoji samo jedan čovek - Aleksandar Vučić! On svaki dan preti, obećava, obećava. Ili nas, ili njega neće biti, poručuje. Na Kosovu su mu Srbi skandirali  - Vučiću pizdo, Kosovo si izdo. On se satima znojio, mucala su njegove stisnute i napućene usne i samo što nije briznuo u plač. Pratioci Vučićevi tvrde da se Aleksandar umokrio u gaće od straha. Naravno, kamere srpskih televizija nisu pokazale Vučića u takvom položaju. On je Aleksandar Veliki! Ima neke sličnosti između njih dvojice. Aleksandar Makedonski je umro od  tuge za svojim momkom koga je neizmerno voleo. Vučić je posvetio život, svoju političku karijeru i strast Miodragu Rakiću. U zdanju u Jajincima (kakva simbolika!), Vučić, Rakić i njihova alternativna družina se drogira, pije belo mađarsko vino, šenluči, i seksa se. O, Bože, tvrde naši izveštači, kako je Vučić nežan prema Miodragu Rakiću! Sve ostale momke  sa kojima održava seksualne odnose, Vučić bije, šiba i zlostavlja. Samo je Miki druga priča.

Nije nikakva tajna da upućena javnost zna da je biološki otac Vučića, Albanac Fahri Musliju iz Prizrena, koji živi u Beogradu. Objavljujemo njihove portrete, pa neka čitaoci prosude sami!  I dok Srbija tone u beznađe, računi Aleksandra Vučića postaje  sve ''teži''. Priču o ovom ludaku nastavićemo u sledećem broju...

 

Huligan sa Zvezdinog stadiona pod zaštitom Aleksandra Vučića hara Vojvodinom

 

Voli žestoke momke

 

O karakteru i psihologiji Aleksandra Vučića i profilu njegove lične vladavine, svedoči i  slučaj Dušana Adamovića, huligana sa Zvezdinog stadiona i učesnikom revolveraških obračuna u Beogradu, koji je pod njegovom punom zaštitom prošetao od Novog Sada do Pančeva, upadajući u institucije i preduzeća, nudeći sebe za savetnika, ucenjujući privrednike i predsednike opština...Sa svojom, već formiranom grupom prestupnika, učlanjenih u Srpsku naprednu stranku, ovaj Vučićev "dečko koji obećava", već duže vremena održava svoje kriminalno preduzetništvo. Vučić ga je za sve te "zasluge", nagradio funkcijom člana Izvršnog Odbora SNS i koordinatora za Južni Banat, kao i mestom savetnika direktora Elektrovojvodine!

Ali, kako je Adamović "upao u politiku", preko Andreja Vučića, rođenog brata Aleksandra Vučića, posebna je priča koju je ispričala grupa zaposlenih u pančevačkoj lokalnoj samoupravi. Tabloid je prenosi bez izmena, u celini...

"...Otkada je u Pančevu u julu mesecu 2012. godine koalicija SNS-SPS-URS-DSS sa vlasti skinula demokrate, mnogi su se prebrojavali kako će sve to izgledati, ali niko nije ni slutio kakav će se haos dogoditi...

Počelo je čak i solidno, jer je za gradonačelnika izabran dr Svetozar Gavrilović (SPS), jedan izuzetno častan čovek, za koga se ipak sumnjalo da li će moći da odgovori izazovu vođenja grada. Sve je i nekako funkcionisalo dok se ubrzo u gradsku kuću, nije uselio Dušan Adamović, poznati huligan sa Zvezdinog severa, drčna ličnost, momak koga policija povezuje i sa prostitucijom (zbog čega su hapšeni i on i neki njegovi bliski rođaci).

Protiv Adamovića su više puta podnošene krivične prijave. Jednom mu je u auto postavljena bomba (2006.), a drugi put je na njega pucano ispred porodične kuće (2008.), gde ranjen u obe noge.

Kako se Dušan Adamović našao u politici? Najpre je bio čovek od poverenja Andreja Vučića, rođenog brata prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića (zbližili su se na severu Zvezdinog stadiona), pa je kao provereni nasilnik dobio i ulogu čuvara dece predsednika SNS-a! Pored toga, Adamović je braći Vučić postao važan i kao osoba preko koje oni mogu da uspostave kontrolu nad Zvezdinim navijačima, kako bi lakše upravljali njima i pretvorili ih u svoju neformalnu gardu, što se na kraju i desilo...

Danas je Aleksandar Vučić, Zvezdina siva eminencija. Preko ljudi, poput Dušana Adamovića, Vučić može da zapreti svakome ko drukčije misli, kako u ovom klubu tako i u javnim preduzećima, lokalnim institucijama...

Problemi sa Dušanom Adamovićem počinju u vreme prošlogodišnje predizborne kampanje, kada je tadašnji predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, bio vrlo nezadovoljan što mu se takve opskurne ličnosti motaju po stranci. Shvativši da mora da smisli način kako da sačuva Adamovića, Aleksandar Vučić obećava da će ga ukloniti odmah nakon izbora. To se nikada nije desilo. Vučić ga je samo sklonio u Pančevo,  postavivši ga za nekog neformalnog komesara stranke.

Tako se ovaj huligan sa Zvezdinog stadiona, bez ikakvog zvaničnog legitimiteta, ali sa Vučićevom podrškom, uselio u takozvani ,,zeleni salon" skupštine grada Pančevo, i odande, u ime centrale Srpske napredne stranke, počeo da komanduje i izdaje naredbe. To se, međutim, nikako nije dopalo gradonačelniku Pančeva, dr Svetozaru Gavriloviću, koji se oštro suprotstavio Vučićevom mladom i osionom namešteniku kad mu se on toplo preporučio za savetnika, tražeći platu od 300.000 dinara! Uprkos tome što je miran i pristojan čovek, Gavrilović to nije mogao da podnese. Postavio je ultimatum koalicionim partnerima - ili on ili Adamović!

Vučić tada povlači Adamovića na rezervni položaj, i to u Novi Sad, i daje mu "specijalni zadatak", da ruši demokratsko-ligašku vlast. Ali, ovaj Zvezdin jurišnik je i tamo ponovio svoje zahteve, uzgred nudeći svoje savetničke usluge. Vučić više nije imao kud, nego ga je, kao proverenog porodičnog zaštitnika postavlja, ni manje ni više, nego za savetnika direktora Elektrovojvodine!

 Tako je Vučićev jurišnik sa Zvezdinog stadiona, bez ikakvog obrazovanja, postao važna ličnost u Srpskoj naprednoj stranci. Koliko je ovakvih Adamovića pod Vučićevom zaštitom...

 

 

 

A 1.

 

Marginalac

 

Prilikom njegove nedavne posete Zagrebu, javnost u Hrvatskoj nije znala ko je Aleksandar Vučić. On je tamo poslednji put bio kao maloletni "Zvezdin" huligan, na poslednjoj utakmici "Dinamo"-"Zvezda" (na kojoj je rat faktički i počeo). Za javnost u Hrvatskoj on je životni i profesionalni marginalaca, o čemu svedoči i izjava predsednika Helsinškog odbora u Hrvatskoj. dr Žarka Puhovskog koji je Vučićev dolazak opisao sledećim rečima: "...Njega ovde niko ne zna osim par političara kojima je to posao".

 

A 2.

 

Engleski miljenik

 

Zločin Aleksandra Vučića nad srpskim medijima iz devedesetih je brzo zaboravljen. Kao ministar informisanja doneo je zakon o javnom inormisanju koji je omogućavo da imovina novina zapleni preko noći, u prekršajnom postupku. Uredniku lista Evropkjanin iz stana su izneta i dečja kolica, po Vučićevom nalogu!

Odmah po Miloševićevom padu, britanski obaveštajac (MI6) Entoni Monkton diskretno je pozvao urednike medija koje je Vučić kaznio, i savetovao im da ne primenjuju revanšizam, da se ne svete! Bio je to prvi korak u pravcu Vučićeve zaštite od strane britanske obaveštajne aveti!

Vučić danas opet hara medijima kao nekada, samo što ih više ne kažnjava nego ih poseduje! Svakog dana je na naslovnim stranama novina, u udarnim emisijama radio i TV stanica, prekida programe, uvodi vanredne emisije u kojima beskonačno priča...Njegov medijski vampirizam nema granice, njegovo ludilo ne poznaje meru...

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane