Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

 

Bivša stranačka koleginica Zorane Mihajlović, ministarke energetike i zaštite životne sredine, piše o njenom liku i delu

 

Labudova ministarka

 

Redakcija magazina Tabloid, dobila je pismo sa potpisom bivše članice (i službenice) Srpske napredne stranke u kome ona detaljno govori o ministarki energetike Zorani Mihailović, njenoj sumnjivoj stručnosti, intrigama kojima se bavi,  i razlozima zbog koji su njeni napadi na Dušana Bajatovića, direktora "Srbijagasa", odjednom, naglo, prestali, jer je Bajatović u jednom e-mail.u, podsetio da je Srbijagas dao novac za formiranje poslaničkog kluba, "Napred Srbijo" od koga je kasnije nastala Srpska napredna stranka (SNS). Redakcija objavljuje pismo u celini.

 

Ena Stanković

 

Poštovani, kao već bivša članica i službenik Srpske napredne stranke (SNS) želim da vas upoznam sa određenim informacijama koje osvetljavaju ličnost i delo Zorane Mihailović, aktuelne ministarke energetike i zaštite životne sredine: 12 marta ove godine u prisustvu još dvoje kolega, ministarka energetike i zaštite životne sredine Zorana Mihailović, i na žalost, potpredsednica SNS, nazvala je predsednika stranke Jedinstvena Srbije (JS), Dragana Markovića-Palmu "nilskim konjem" kome je mesto u kavezu i dodala da se ona neće smiriti dok se Palmin sin, njegov kum Radoslav Savatijević Kene i Palma lično ne nađu iza rešetaka!

Prema njenom mišljenju, njoj je gospodin Marković-Palma jedan od najodgovornijih za pljačku Kolubare! S tim u vezi, ona je spremila dopis Specijalnom tužiocu za organizovani kriminal gospodinu Miljku Radisavljeviću i ministru Nikoli Selakoviću u kome traži da se ispita uloga Predsednika JS u vezi afere Kolubara i taj dopis je poslat 18. marta. Tom prilikom nazvala je gospodina Vojislava Koštunicu "običnim mačkarem" rekavši da su on i njegova stranka jedni od najvećih krivaca za loše stanje u srpskoj energetici. Dodala je i nadimke još nekim članovima Demokratske stranke Srbije, pa je tako "crkveni pevač" postao gospodin Radomir Naumov a "metiljavko" gospodin Aleksandar Popović. Ministarka  gospodin Vojin Lazarević nije najveći energetski "mafijaš" već da je to gospodin Aleksandar Nikitović!

Gospođa ministarka nije poštedela ni ljude iz SRS. Gospodina Nemanju Šarovića je nazvala "feminiziranim bubuljičavkom a ženskim glasićem", a gospodina Krasića "nedovršenom kreaturom". Ukoliko želite, ja vam mogu dostaviti i tonski zapis sa svim ovim izjavama koji sam uspela snimiti mobilnim telefonom!

Znam da ćete i vi možda kao i neki od mojih dojučerašnjih kolega i nazovi prijatelja iz stranke reći kako nije u redu to što sam snimila potpredsednicu stranke (a bilo je u redu kad je naš kolega Vladimir Cvijan snimao Natu Mesarović!?). To je bilo OK!

Ali niste vi jedini koga ona ogovara. Priča ona svašta i za gospodina Dinkića, Koštunicu, Tončeva, Bajatovića, Škundrića, Mrkonjića i druge, ali ne ogovara ona samo političare iz drugih stranaka. Podmeće ona i našim kolegama iz stranke i to najviše gospođi Tabaković, kao i gospodinu Bačeviću i Gašiću.

O tome šta priča za stranačke kolege, ja sam obavestila gospodina Vučića, ali on ništa ne preduzima, jer još uvek veruje kako je gospođa Mihajlović, tobože nekakav stručnjak za energetiku i poštena osoba!

Ali ja cu vam sada reci istinu o njoj koju znaju svi zaposleni koji su se zatekli njenim dolaskom u Ministarstvu energetike. Istina je da nema bilo koje energetske kompanije (male ili velike svejedno!) iz zemlje i regiona, koja bi njoj, pre nego je postala ministarka, ponudila zaposlenje!

 Istina je i da nema nikakve razlike u znanju i stručnosti između nje i gospodina Bajatovića koga je u poslednje vreme stalno napadala! Sa tim u vezi, navešću vam Bajatovićev e-mail od 9. aprila, u kome je on napisao da ne bi bilo SNS a samim tim ni nje kao ministarke, da on i Srbijagas nisu pomagali i davali novac za formiranje poslaničkog kluba "Napred Srbijo" (poslanička grupa koja je stvorena u vreme kada su se Nikolić i Vučić odvojili od Srpske radikalne stranke)!  Nakon toga gospođa Mihajlović je prestala sa napadima na gospodina Bajatovića.

Istina je da je kadrovski uništila ministarstvo energetika i da sada pokušava da uništi i EPS minirajući Sašu Obradovića! Istina je da je dobila niz packi od gospodina Vučića zbog sukoba sa gospodinom Bačevićem i loših odnosa sa Rusima, kao i zbog ličnih napada na političare iz drugih stranaka!

Istina je i da se preračunala u vezi zavere koju je kovala sa Aleksandrom Vulinom a koju je kreirao Bratislav Braca Grubačić, pa sada zajedno idu okolo i pokušavaju da prebace odgovornost na druge! Istina je da je bila u emotivnoj vezi sa gospodinom Vilibaldom Erićem.

Istina je da su ona i državni sekretari ministarstva u potpunosti amnestirali gospodina Radosava Savatijevića Keneta za aferu Kolubara.

Istina je da je 16. januara bila sama na privatnom ručku kod gospodina Dragana Markovića Palme u Jagodini, za koga je pre toga rekla da je obični nilski konj. Istina je da zajedno sa gospođom Draganom Rajačić (HR-direktorkom) EPS-a i suprugom gospodina Aleksandre Surle (izvršnog direktora EPS-a) ide na squash (neka vrsta tenisa, prim. red) na Košutnjaku a da ove squash termine plaća EMS!

 Istina je da zajedno sa ove dve gospođe (Rajačić i Surla) "gospođa ministarka" ide i na wellness tretmane u Spa Centar "Wellness Land"  u ulici Božidara Adžije broj 25. Ove tretmane plaćaju zajedno EPS i "Transnafta" zato što su nenormalno skupi, a uplatu vrši gospodin Petar Rajačić (suprug od gospođe Dragane Rajačić) gde prethodno EPS i "Transnafta" uplaćuju novac za izmišljene konsultantske i savetodavne usluge firmi gospodina Rajačića EBA d.o.o. (Euro Balkan Advisors d.o.o.).

U ovoj firmi gospođa Rajačić (HR-direktorka EPS-a) ima 50 odsto vlasničkog udela, koje nije prijavila Agenciji za borbu protiv korupcije!

 Istina je da u ministarstvu energetike radi po ugovoru šest mladih ljudi iz SNS kojima je jedini posao da šalju komentare i hvalospeve o njoj po raznim web forumima.

 Istina je da je po odobrenju, a zna se i čijem, sklopila pakt o nenapadanju sa takozvanim liderima "tajkunske mafije"! Setite se samo Vučićevog učešća u anketnom odboru iz 2004. godine, i njegovog obećanja datog tom prilikom, da će se povući iz politike, ukoliko ne bude kažnjena takozvana "energetska mafija"?!

Istina je da je ministarka aktivno lobirala i kod predsednika SNS Aleksandra Vučića, ali i kod predsednika Republike, Tomislava Nikolića, za gospodina Radeta Bulatovića (bivšeg šefa BIA-e) da bude postavljen za Ambasadora u Ukrajini.

Ovo lobiranje je platio poznati energetski biznismen, gospodin Vladimir Šekrevski i to ceo Beograd zna! Istina je da je rođake svojih državnih sekretara i pomoćnika pozapošljavala u EPS-u , EMS-u i Transnafti.

Radi se o ukupno pet osoba koje su bez ikakvog konkursa i bez potrebnih kvalifikacija zaposlene u gore pomenutim kompanijama! Istina je da je gospodin Ljubomir Ljuba Milanović zbog reketiranja koje je otkrio, a koje su u njeno ime sprovodili njen supervizor koga ona za sve pita i sluša, gospodin Zoran Korać i državni sekretar Dejan Novaković, pa je kao protivuslugu za svoje ćutanje dobio izmišljeno radno mesto u direktoratu civilnog vazduhoplovstva DCV.

Istina je da je narodna poslanica Irena Vujović njen lični špijun koji za njene potrebe špijunira ostale poslanike SNS. Istina je da je trenutno u emotivnoj vezi sa Slavoljubom G. zvanim "Labud" koji takođe debelo naplaćuje svoje externe konsultantske usluge koje navodno pruža Ministarstvu energetike.

Istina je da je iz lične osvetoljubivosti odmah po dolasku u ministarstvo proglasila tehnološkim viškom na desetine mladih ljudi, i to samo zato što su od ranije znali o kakvoj se neznalici i podmukloj osobi radi.

Zadnja u nizu koja je stradala zbog njene osvetoljubivosti je gospođa Mira Filipović, koja je, inače, vrhunski stručnjak! Postoje još brojne i šokantne istine o liku i delu ministarke energetike i zaštite životne sredine Zorane Mihailović, ali, dovoljno je i ovo posluži da javnost sazna ono što treba da zna o istaknutim državnim činovnicima na vlasti...

 

Srdačan pozdrav,

 

Ena Stanković

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane