Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

Ko će dželate izvesti na sud?

 

U montiranom procesu vođenim pred Višim sudom u Beogradu 11 navijača je osuđeno na maksimalne kazne zatvora, pod optužbom da su na Obilićevom vencu u Beogradu, nakon tuče sa francuskim navijačima, sa visine od oko šest metara bacili Brisa Tatona, koji je, posle 12 dana, zbog nestručnog lečenja umro u Kliničkom centru u Beogradu. Maksimalne kazne obećao je francuskom ambasadoru Boris Tadić, a potrudio se da se to i realizuje Dragan Đilas. Da je Taton ostao živ, predsednik ne bi mogao da održi obećanje da će žrtvovati 11 života mladih Srba. Dokazi  danas potvrđuju da je proces navijačima montiran, da je kriminalistička policija Beograda, po nalogu direktora Milorada Veljovića, i uz saglasnost višeg javnog tužioca Tomislava Kilibarde, prikrila ključne dokaze i omogućila sudovima i tužilaštvu da osudi 14 navijača za ono što nisu učinili. Oni i dalje čame u zatvoru, ime Srbije je okaljane, roditelji tragično preminulog Tatona traže i odštetu od 300 hiljada evra. Vlast Borisa Tadića i Dragana Đilasa bila je spremna  da Srbiju baci u blato, samo da sebe pokažu ''evropskim tipovima''. Ko će njih izvesti na sud.

 

major Goran Mitrović

 

Kada je pripadnik Žandarmerije, Odreda  u Kraljevu, ubio dvoje građana u Jagodini, oglasio se direktor srpske policije, po ko zna koji put, odlukom da smeni komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, zbog ''komandne odgovornosti''. Pre toga je, zbog lošeg stanja u ovom odredu, komadant tražio od direktora da smeni komandanta Odreda, ali se Veljović pravio lud. Odavno se zna da je direktor srpske policije upetljan u najteže vrste kriminala. Redovi koje ispisujemo teško ga optužuju. I to za najtežu vrstu krivičnog dela, po ličnoj, a ne komandnoj odgovornosti.

Ovih dana pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu, a po nalogu iz rešenja Apelacionog suda u Beogradu, saslušano je dvoje svedoka, koji su bili očevici  pada francuskog navijača Brisa Tatona, na Obilićevom vencu. Navijači Partizana su tog dana dotrčali na Obilićev Venac, nakon što im je javljeno da se pokojni Bris penje na sto i raširenih ruku imitira francuske avione "Miraže" koji su bombardovali Srbiju. Kada su ga pojurili, Taton  se pokazao dobrim šprinterom. Pod sloganom: "bež'te noge, posraću vas", Bris je izmakao poteri, i pogrešno procenjujući, ne poznajući teren, odmah kod garaže skočio je preko žardinjera i pao u provaliju od  najmanje šest metara.

Bilo je to 17. septembra 2009. godine. Jedna prolaznica, koja je videla Tatonov pad, istog momenta je pozvala mobilnim telefonom hitnu pomoć. I čuvar parkinga, penzionisani vatrogasac, dotrčao je da pomogne Tatonu.

Istog dana, oboje su dali iskaz policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, Dobili su i kopiju službene beleške, sa potpisom ovlašćenog lica. Od Službe hitne pomoći dobijen je i snimak poziva upućen službi hitne pomoći. Po nalogu direktora policije Milorada Veljovića i višeg javnog tužioca Tomislava Kilibarde, policija je izuzela ove dve izjave očevidaca. I krenula u montiranje procesa. Uz punu podršku sudija koje su donele i presude.

Viši sud u Beogradu je  presudom 25. januara osudio 14 navijača Partizana na ukupno 240 godina zatvora zbog ''teškog ubistva'' navijača Tuluza, BrisaTatona, na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine, neposredno pred početak fudbalske utakmice Partizan-Tuluz. Većem prvostepenog suda predsedavala je sudija Mirjana Ilić, koja je i donela skandaloznu presudu kojom su većina navijača osuđeni na kazne od po trideset godina zatvora!

U prvostepenoj presudi sud je, navodno, utvrdio da su osuđeni kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu, na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, ubili Tatona. Apelacioni sud u Beogradu preinačio je u oktobru prošle godine prvostepenu presudu i smanji navijačima kazne na ukupno 120 godina zatvora. Nijedan svedok nije video da je Bris Taton bačen preko žardinjere. Nijedan francuski navijač nije pred sudom potvrdio da je video Tatonovo bacanje! Dva svedoka, očevica, saslušana istog dana, nakon tog nesrećnog događaja, na jasan i logičan način opisala su događaj, u kojem nije bilo fizičkog kontakta između navijača i Francuza!

Verujem da će sada biti teško prikriti da je proces navijačima Partizana bio bestidno montiran. Uloga višeg tužioca Kilibarde i direktora policije Veljovića mora se, bez odlaganja utvrditi. Da li su naredili uklanjanje dokaza, a samim tim i krenuli u montiranje procesa, ili je to urađeno mimo njihovog znanja. Teoretski i ta mogućnost postoji, ali istraga treba da utvrdi ko je operativcima koji su vodili slučaj naredio da  uklone tragove. I još teže pitanje traži odgovor. Da li je Bris Taton, koji je umro 12 dana u Kliničkom cenzuru Srbije, zapravo ubijen, da bi proces mogao da bude spektakularan? Pozivamo poslanik Narodne skupštine  Srbije da zatraže formiranje anketnog odbora, koji će, nezavisno od ponavljanja postupka, utvrditi odgovornost onih koji su odgovorni za proces koji je naneo štetu Srbiji.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane