Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Sifilističko ludilo

 

M. B.

 

Od čega boluje šeik El Zajed, dečko koji obećava?

Visokopozicionirani zapadnoevropski diplomata u Beograda potvrdio je saradniku Tablioda-Lista protiv mafije, da šeik El Zajed iz Ujedinjenih arapskih emirata već duži period boluje od sifilističkog ludila, što je poznato svim diplomatskim službama iole ozbiljnijih država.

Sifilis je polna bolest koja može uspešno da se zaleči, ako se lečenju započne u ranoj fazi bolesti, bolje reći, ako se simptomi bolesti na vreme otkriju. Šeik El Zajed je, očigledno, kasnije započeo lečenje, ili se nije pridržavao procedura u lečenju, tako da je njegova bolest u skoro završnoj fazi. U svakom slučaju, čovek koji ima toliko novca, mogao je da zaleči ovu bolest, ali ostaju posledice, koje se, običnim jezikom zovu-sifilističko ludilo. Ono se ogleda u neartikulisanom ponašanju bolesnika, njegovom smehu, izvitoperenom pogledu na svet i obaveze. Što danas obeća, bolesnik se već sutra toga ne seća.

Kako je saopšteno saradniku Tabloida, najmanje dve službe bezbednosti u Srbiji - Bezbedonosno informativna agencija i Vojnoobaveštajna agencija, obaveštene su o šeikovoj bolesti. Ipak, i pored toga, potpredsednik srpske vlade Aleksandar Vučić, stupio je u intimne odnose sa šeikom, predstavljajući ih kao veliki događaj za državu, jer, navodno, šeik namerava da u Srbiju uloži nekoliko milijardi evra. Očigledno je da je i gospodinu Vučiću postalo jasno da sa šeikom El Zajedom ''nešto nije u redu''. U poslednje vreme i Vučić izjavljuje da mu se bliži kraj, da on to zna! Sasvim je sigurno da od posla sa sifilističnim šeikom nema ništa. Obećanje, ludom radovanje.

Kada je u elektronskom izdanju prošlog broja Tabloida objavljen ovaj tekst, potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je brže bolje preko svojih privatnih medija, koje finansira državnim parama, saopštio je kako su Ujedinjeni arapski emirati spremni da Srbiji odobre pod najpovoljnijim uslovima kredit od dve-do tri milijarde evra! Prikazan je i snimak njegovog susreta  sa sifilističnim šeikom, koji je ranije snimljen u Dubaiju.

Da li je kredit od tri milijarde privatni dogovor šeika i Vučića? Da li taj kredit odobrava Vlada Srbije i Narodna skupština Srbije?

Potpredsednik Državnog komiteta za saradnju sa Emiratima Mlađan Dinkić više se ne javlja kao promoter ove mačke u džaku. Nije samo šeik lud.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane