Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Hladno je

 

Milovan Brkić

 

Dok gledate Javni servis evropske Srbije  i druge ružičaste i narandžaste te-ve stanice, ili čitate srpsku štampu, ako niste odavde, shvatite da živite u nekoj dalekoj azijskoj zemlji, u Turskoj, ili Indiji, recimo.

Sve je lepo u zemlji Srbiji, tako mediji kažu. Novinari su svedeni na nivo staničnih kurvi. Čisti najamnici. Gazde su im Željko Mitrović, Peconi, Veran Matić, ili srpski vlastodršci.

Sa ushićenjem kurtizane, izveštavaju pokojnog Tijanića kako su građani ozbiljno shvatili pretnju vlasti da će im usred ciče zime iseći struju, ako ne reprogramiraju dug, da odmah plate četrdeset odsto, a resto u nekoliko rata. Nema zajebancije, ministarka Zorana je mrtva ozbiljna. A to što nesrećnici ne mogu da plate, jer su goli ko miševi, nikog ne zanima, pa kurtizane sikću na onih 35 odsto koji po ovoj studeni nisu stajali ispred elektrodistribucija, da ih kamere uslikaju i pokažu ostalima, za primer. Više od trećine građana  ne mari što će ostati bez struje usred studenog decembra. U njihovim dušama i srcima je i odavno je mrak. Oni su i onako mrtve duše.

Socijalna pomoć, invalidnine, hranarina za majke trudnice, naknada za nezaposlene. O, Bože, šta to beše? Pa te isplate kasne mesecima, i niko nije pretio Đilasu, Dačiću, Vučiću.  Mediji sa čuđenjem pitaju ko to još sme da traži socijalnu pomoć, kad je zemlja u krizi!

Svaka baraba koja je u vrhovima vlasti ima službena kola, vozača i telesnu gardu. Koliko sudija i tužilaca su pod pratnjom? Oko stotinu starešina u policiji su pod danonoćnom zaštitom i pod pratnjom. Čuvaju se njihove kuće, vikendice, stanovi, pa čak i automobili, da ih ne poseru ptice.

U Srbiji su groblja ponela, vladaju epidemije, nestašica je lekova, a više od polovine građana nema para ni za aspirin. Ministarka zdravlja ordinarna kurvetina je pod pratnjom! Sabira pare, ne daje glasa od sebe. Umesto nje, javlja se njen suprug, takođe neviđena lopurda, da preti onima koji kritikuju njegovu skvo. A ona čeka da ode za ambasadora u Portugal, gde  njen sin, narkoman, troši  pare koje je opljačkala njegova mama i očuh.

Javni servis evropske Srbije opljačkan je za 150 miliona evra. Ej, sve je to pokojni Tijanić  drpio i podelio sa onima koji su ga čuvali na mestu generalnog direktora. Na sahrani, ćerka Tijanićeva je rekla - "Tata, mnogo ti hvala, obezbedio si nas za ceo život. Sve si nam ostavio". Ali nije ostavio na računu RTS-a ni prebijene pare.

Pre deset dana na račun RTS-a uplaćeno je deset miliona evra, sa sedam nepoznatih računa. Dovoljno za dve mesečne plate. A šta će posle biti? Ko je poklonio tih deset miliona evra. To se neće saznati sve dok je direktor policije Milorad Veljović, a tužilac Zagorka Dolovac. Oni znaju da vlast određuje njihovu čast i čest.

Što su zatvori puniji, sloboda je bliža. A srpski zatvori su prebukirani. U njima je uglavnom sirotinja, ili oni koji vladarima nisu platili reket.

U Okružnom zatvoru u Novom Sadu je i naš kolega Zoran Božinovski. Njega je makedonska vlast optužila da je iz Beograda špijunirao Makedonske građane mađarskoj službi. I ni manje ni više, nego je dostavio spisak Makedonaca koji rade za rusku službu bezbednosti! Njih makedonska vlada nije uhapsila. Za Ruse je dozvoljeno špijunirati. Optužnica je sprdačina, kao šo je i Makedonija sprdačina od države. Ali, srpske vlasti su unizne. Trudiće se da brže bolje isporuče Božinovskog. Isto tako su isporučili i Stanislavu Čočoroski makedonskoj mafiji. Ozbiljne države Srbiji ne isporučuju one koje ona traži. Pomenimo Dobrosava Gavrića, koji je Južnoafričkoj republici, Luku Bojovića u Španiji...

Decembra je, i baš je hladno. U našim stanovima, dušama, u srcima. Vlast nas dušmanski pritiska.

Kalašnjikov je najbolje samodbrambeno oružje.

 

 

 

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane