Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Teror

Teror

 

Tehnologija gašenja nepodobnih medija

 

Lakše nego sa daljinskim

 

Likvidacioni upravnik Radio-televizije „Stil media d.o.o. u likvidaciji" Radosav Lazić obratio se redakciji Tablioda pismom na šestu godišnjicu od kad su poreski organi iz Svilajnca „obradili" lokalnu televiziju Stil iz Lapova. "Obrada" je išla u smeru gašenja i zaplene imovine. Ljudi ostali bez posla, država bez milionskih prihoda od poreza i dadžbina, građani bez informacija i mogućnosti da razmišljaju i samostalno donose valjane životne odluke. Redakcija objavljuje najvažnije delove Lazićevog obraćanja javnosti...

 

...

 

  Prošle su godine pre nego su vlasnici televizije Stil na sudu dokazali da nije bilo krivice, niti bilo kakve poreske utaje. Predstoje im godine borbe do obeštećenja, ako ih u međuvremenu ne pojede mrak. Svi ishodi su mogući, ovo je Srbija.

  Počelo je tako što su inspektori Bojana Miladinović i Vladan Radosavljević došli u prostorije televizije i uručili Rešenje o terenskoj kontroli. Knjigovođa je doneo uredno složenu kompletnu dokumentaciju. Inspektorima su od strane direktora date prostorije za rad, direktna telefonska linija i konobar koji im je donosio kafu iz obližnjeg restorana. Tada su inspektori na zaprepašćenje prisutnih dokumentaciju bez ikakvog zapisnika, reversa ili snimka izneli i odneli u nepoznatom pravcu.

Poreznici su nakon mesec dana u prostorijama poreske ekspoziture Lapovo uručili televiziji dva rešenja vrativši i tri razbucana, umašćena  registratora, koje smo sa zahvalnošću prepoznali (po boji) . Prvim rešenjem je razrezano desetak hiljada evra „obaveza" i drugo kojim se blokira firma dok se „obaveze" ne izmire. Bila je to demonstracija moći koja po automatizmu znači dodatno novčano kažnjavanje firme i odgovornog lica, ali i pokretanje bar dve krivične prijave protiv rukovodstva.

Tom prilikom su me naizmenično „obrađivale" pomenuta Bojana i Radmila Milić njena šefica, sugestijom: „Da se ni u kom slučaju ne žalite na rešenja, jer ćete tek onda da vidite šta mi sve možemo".

 Stilovci su u više navrata pismeno i usmeno upozoravali, skretali pažnju, naglašavali da trpe nenadoknadivu štetu...Ništa se nije dešavalo sem vrtoglavog propadanja televizije.

UNS se oglasilo saopštenjem, hrabriji mediji počeli da pišu reagujući na nepravilnosti, ali od ponovne kontrole ništa.

Interesantno da je kablovska TV Resava iz  Svilajnca, sa šestoro zaposlenih, solidarišući se sa nama pročitala UNS-ovog saopštenje, ali je po nalogu Pere kafedžije momentalno izbačena na ulicu. Pisanija i novinska saopštenja nisu pokolebala egzekutore, samo su ih malo nervirala. Idejni tvorac zločina Pera Milanović, čelnik pomoravskog DS-a je televiziju držao mesecima u blokadi, dok je istovremeno raspoređivao kadrove po poreskoj vertikali Srbije. Direktni egzekutor beše njegova snaha Borjanka Milanović, direktorka poreske filijale u Svilajncu.

Sinhronizovanoj akciji gašenje nepodobnih medija skroman doprinos dao je i kablovski operater SBB tako što je televiziji Stil cena emitovanja signala upetostručena. Ovo ne treba da čudi jer je na čelu SBB-a u Kragujevcu stajao Predrag Petaković, provereni kadar demokratske stranke od ranije poznat policiji zbog nekoliko desetina hiljada nestalih Soroševih maraka. 

Interesantno je da je ulogu fikusa (metafora) na sebe preuzeo i jedan od prvih uveženih stručnjaka gospodin Ivan Simič, direktor poreske uprave Srbije. Obratili smo mu se dopisom i zamolili da u skladu sa svojim ovlašćenjima preseče čvor, kako bi smo bez tužbe i daljih blamiranja naplatili samo ono što je naše a oteto, ostavljajući mu da u svom dvorištu stvari rešava kako ume ili zna (sa ili bez pomoći kafedžije).

Umesto korektne, džentlmenske reakcije koja priliči vrhunskim igračima od toliko hvaljenog Simiča nije stigao odgovor. Opravdanje svakako postoji. Bilo je dovoljno da se naš bivši brat Slovenac samo malo raspita o Peri i da ukoči, sopstvene bezbednosti radi. Da li bi tako reagovao i u svojoj zemlji možda se uzalud pitamo. Mi obespravljeni ga tu nismo postavili, što za Peru i Dinkića ne može da se kaže.

Interesantan je i odgovor zamenika Republičkog javnog pravobranioca, zakonitog zastupnika republike Srbije Milutina Milanovića. Ovaj bivši advokat umesto povraćaja nezakonito oduzete imovine od suda traži ukidanje rešenja kojim se tv Stil „ovlašćuje da preduzme mere povraćaja nezakonito oduzetih sredstava, kao i da preduzme sve druge pravne radnje koje joj idu u prilog".

 

 

                                      

       

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane