Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

 

Povodom

 

Bivši predsednik na novom zadatku

 

BORIS

 

Milica Grabež

 

Američka vladina Agencija za praćenje tokova novca Global Fajnenšl Integriti (GFI) objavila je decembra prošle godine, da je iz Srbije u poslednjih deset godina izneto, finansijskim transakcijama, oko 51 milijarda dolara!

Dve godine je od kako je Tabloid opisao na koji se način obogatila mafijaška družina tadašnjeg srpskog predsednika Borisa Tadića. Naveli smo koliko je ko od te družine (koju  čine Dragan Đilas, Božidar Đelić, Dragan Šutanovac, Aleksandar Vlahović, Miodrag Rakić, Bojan Pajtić, Mlađan Dinkić...), bez ikakvog rada, korupcijom i pljačkom stavila na svoje račune. Borisa Tadića, tadašnjeg predsednika Srbije opisali smo kao vlasnika tri milijarde evra! Opljačkao ih je za vreme dok je bio ministar telekomunikacija, ministar odbrane i predsednik Srbije, u dva mandata.

Takođe smo objavili da je gospodin Tadić član borda direktora Unikredit banke. Na zvanično pitanje koje smo pre dve godine dostavili kabinetu predsednika Srbije, za smo dva sata od slanja, dobili smo pisani odgovor, koji potpisao tadašnji savetnik predsednika za kulturu Vojislav Brajović, u kojem se tvrdi da predsednik Tadić ''...nema nikakve veze" sa radom  Unikredit banke iz Via Caffaro ulice broj  123 u  Rimu. Iole upućenima je jasno da je reč o banci koju kontroliše italijanska mafija.

Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izabran je za člana međunarodnog savetodavnog borda Unikredit grupe. Tadić je nedavno postao član savetodavnog tela Telenora,  saopštila je prošlog meseca Demokratska stranka. DS je saopštila da je Boris Tadić imenovan za člana savetodavnog borda ovog bankarskog i finansijskog servisa. Na čelu ovog borda je Romano Prodi, bivši predsednik Evropske komisije i nekadašnji premijer Italije!

Demokratska stranka navodi da će ''Tadić svojim političkim znanjem i iskustvom doprinositi diskusijama koje će ovaj bord imati u svojim redovnim zasedanjima. Dodaje se da će bivši predsednik Srbije, kao član borda Unikredit banke, svojim iskustvom doprinositi kvalitetu političke dimenzije ovih diskusija i rešavanju ekonomskih i finansijskih pitanja i iz političke perspektive. DS dodaje i da su, pored Borisa Tadića, članovi tog međunarodnog savetodavnog borda, između ostalih, i Havijer Solana, Joška Fišer i Aleksandar Kvašnjevski. O kakvom je to stručnjaku reč? Boris Tadić je po obrazovanju psiholog, a zemlja čiji je predsednik bio do juna prošle godine, nalazi se pred bankrotom. Opelješena do gole kože.

Da podsetimo čitaoce šta smo pisali o parama gospodina Tadića. Da bi mogao da iznosi novac i stavlja na račune ove banke, Boris Tadić je za sekretara ambasade Srbije u Rimu imenovao svoju konkubinu, tada 27. godišnju Anu Urošević, koju je, pre pet godina, unapredio u ambasadora Srbije u Rimu! I danas je Ana Urošević, sada udato Hrustanović,  ambasador u Rimu, jer je Aleksandar Vučić zabranio da je povuku sa tog položaja, i ako joj je istekao mandat. Boris je čak i njenu svekrvu Radmilu Hrustanović imenovao, u isto vreme, za ambasadorku u Bratislavi (Slovačkoj). Zaštitio u Slovačkoj? Zato što Albanci sa Kosova vladaju u ovom, gradu, imaju puno novca, a Boris je znao da trguje sa nacionalnim interesima.

U Rimu je, obilazeći svoje bankovne račune i prijatelje  sa Kalabrije, razne donove, Boris Tadić sa svojom kurtizanom Anom Urošević pravio skandale po rimskim trgovima. Često su umeli da se potuku na ulici, dovodeći agente SICMI-a u težak položaj, jer su ga, kao stranog državnika, i bez njegove volje, morali pratiti, radi obezbeđenja. I da podsetimo: Havijer Solana, Joška Fišer, Rom,ano Prodi i Aleksandar Kvašnjevski su  na sva usta blatili Srbiju. Solana je bio generalni sekretar NATO alijanse koji je naredio bombardovanje Srbije. Nije ni čudo što je on u njihovom društvu.

Sa mesta predsednika Srbije Borisa Tadića su oterali Hilari Klinton i Angela Merkel, kao bolesnog lažova i nepopravljivog kriminalca. I danas je Boris Tadić, težak tri milijarde evra, pod zaštitom. Ovog puta reč je o Aleksandru Vučiću.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane