Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Opet sama

 

Milica Grabež

 

Legendarni urednik Dnevnog telegrafa Slavko Ćuruvija ponovo je streljan. Na divljački način, uz pomoć svojih kolega, onih od kojih to mnogi nisu očekivali, osim njega.

Kada je formirana Komisija za istraživanje ubistva Slavka Ćuruvije i novinara Milana Pantića, u koju su ušli Veran Matić, vlasnik Televizije B 52 i Ljiljana Smajlović, predsednica Udruženja novinara Srbije, glavna urednica dnevne Politike i predsednica ideološke komisije zvanog Savet za štampu, Slavkove prijatelje je obuzela jeza.

Istrage ubistva svuda u svetu vode specijalizovani timovi kriminalističke policije, a pozadinu političkog ubistva istražuju parlamentarni ili kongresni odbori. Vlasti su ovog puta uključili kao istražitelje novinare - policijske saradnike, koji su i štićene ličnosti, jer ih čuva policija, bez imalo stida, aminovali saopštenju specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića i koordinatora za rad svih službi bezbednosti.

Pre dve nedelje su uhapšene navodne ubice Slavka Ćuruvije. Orkestar za hapšenja i osude svirao je uvežbanu odu zahvalnosti samom sebi, na ''trudu, naporu i hrabrosti''.

Ipak, kome(n)dija oko Ćuruvijinih ubica prekinuta je kada se javila gospođa Branka Prpa, tadašnja supruga Slavka Ćuruvije, pred kojom je Slavko Streljan, a ona napadnuta. Očevidac, dakle.

Ispostavilo se da orkestar za hapšenje i osude nije čak i priupitao gospođu Prpu, da li su uhapšeni stvarne ubice njenog muža. Ko pita Branku, koja punih 15 godina svedoči pred komisijama, istražnim timovim, pa i pred zamenikom specijalnog tužioca. Svedočenje gospođe Branke, očevica streljanja Slavka Ćuruvije je precizno, lišeno političkih strasti i mržnje. Ona je izjavili da uhapšeni policijski službenici nisu stvarne ubice njenog muža. Ubicu će, ponovo je rekla, pamtiti dok je živa.

I umesto da čuva svedoka događaja, Orkestar za hapšenje i osude je obezbedio novinare koji su klimnuli glavom, i potvrdili da su uhapšeni stvarne ubice. Jer tako su se iz Orkestra  dogovorili sa Legijom, višestrukim ubicom, nasilnikom i psihopatom, koji izdržava tri doživotne kazne zatvora, na koje je osuđen. Izgleda, po istom principu, po kojem je on pakovao svom bivšem šefu Radomiru Markoviću, a lažni svedoci osudili njega.

Međunarodna javnost je poverovala ovoj odvažnoj ženi, koja je smogla snage da  se izdigne iznad interesa Orkestra za hapšenja i lažne osude, navodeći imena ubica i razloge zašto ne veruje u podignutu lažnu optužbu. Lažni proces je na samom startu osuđen na propast.

Branka Prpa je opet ostala sama u nastojanju da se označe prave ubice i nalogodavci ubistva Slavka Ćuruvije.

Hvala joj.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane