Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

 

Lebane: kako se i uz čiju podršku na trenutak pojavio  fantom lažne demokratije

   

Idu dani, a predsednik u kafani

 

Pismo za javnost o tome kako je prošao pokušaj povratka na vlast Demokratske stranke u Lebanu, uz prećutnu saglasnost vrha Srpske napredne stranke u Beogradu i kako je zamalo bila formirana nemoguća koalicija u ovoj varoši na jugu Srbije, napisao je lokalni opštinski funkcioner koji je poverovao u iskrene namere današnjih "reformatora". Redakcija njegovo obraćanje javnosti objavljuje uz neznatne pravopisne korekcije.

 

........

 

Demokratska stranka i njeni istaknuti lopovi, vladali su u Lebanu od 2004., pa sve do početka 2013. godine. Dakle, devet dugih godina! Za to vreme, opština je unakažena njihovim neradom, pljačkanjem budžeta, a investicije, kao ni radna mesta, nisu postojale. Sve ustanove, škole, direkcija, sve je bilo pod blokadom. Tada, 1. februara 2013. godine, Demokratska stranka konačno odlazi sa vlasti. Činilo nam se zauvek. Raspoloženje je bilo veliko u narodu, svi su bili srećni što im vidimo leđa...

 Tada kreće obnova opštine na čelu sa novim predsednikom dr Zoranom Ilićem (URS) u koaliciji sa DSS-om i SPS-om i dva od tri odbornika Srpske napredne stranke. Za kratko vreme, opština je procvetala, škole su odblokirane, direkcija je počela sama da radi projekte, što ranije nije bio slučaj, nije bilo više ogromnih kafanskih računa, u svakoj MZ je urađeno nešto, asfaltirane su brojne ulice, pokrenuti su brojni projekti sa mrtve tačke i konačno je nešto krenulo da se radi.

Svi sa sedmim stepenom stručnosti i prosekom ocena tokom studija iznad 8.00, primljeni su da obave stručnu praksu i za to im je plaćeno po 20.000 dinara mesečno iz budžeta opštine godinu dana, sa nadom da neće napustiti svoje rodno mesto.

Ali uzalud. Pohlepne vođe SPS-a, izvesna braca Jovići, od kojih je jedan do tada bio odbornik i zamenik predsednika skupstine a drugi direktor osnovne škole (i, zamislite, opštinski većnik, što je nespojivo po zakonu!) i plus koordinator za saradnju sa ministarstvima, nezasiti su u svojim potrebama.

Naime, da bi prigrabili veći deo kolača za sebe, njih dvojica ruše ovakvu vlast koja je funkcionisala savršeno i ulaze u nezamislivu koaliciju opet sa DS i vraćaju ih iz mrtvih i sa grupom građana pod imenom "dr Goran Janjić", čiji je lider bio direktor Doma zdravlja u Lebanu, par godina dok je DS vodila opštinu i kada je smenjen, a račun bio u blokadi za 35 miliona dinara. Stalno je primao radnike i obećavao im posao, samo da bi radili izbore za njega. Davao im je platu od mizernih 5.000 dinara a ostatak uzimao za sebe!

Nekako je uspeo da dođe do vrha Srpske napredne stranke i ubedio ih da je on pravi čovek za njih. Nastao je raskol u SNS u Lebanu gde su stari kadrovi koji su tu od osnivanja odbili da se ruši koalicija i da se opet vraća DS na vlast!

 On je uradio to bez dozvole centrale i izazvao raskol u stranci i 39 od 41 člana OO SNS u Lebanu je bilo protiv njega. Njihovim dolaskom na vlast sve se menja 24. decembra 2013. godine...

Najpre su protiv zakona izvršili vraćanje mandata Goranu Janiću, jer na to nisu imali pravo. On je dao ostavku na mesto odbornika ranije. Održali su nelegitimnu skupštinu, ne poštujući dnevni red koji je bio zakazan za taj dan. Po tome se videlo da za njih zakon ne važi i da očigledno imaju zaštitu iz vrha da će to proći nekažnjeno, a sa druge strane nam prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić priča bajku o borbi protiv korupcije i kriminala. Postavljaju, dakle, za predsednika opštine Gorana Janjića, čoveka koji je zaveo u crno ovdašnji Dom zdravlja, proneverio milione, koji većinu svog vremena provodi u kafanama i opija se.

Za zamenika predsednika opštine postavljaju Marka Miljkovića iz SPS-a koji ima 29 godina, srednju školu i do tog trenutka je radio kao obezbeđenje u jednoj lokalnoj diskoteci. radio je i kao autolimar a sada je drugi čovek u opštini. Jedan pomoćnik predsednika opštine je veterinarski tehničar a drugi je harmonikaš! Jednom rečju, cirkus.

 Imaju tri deponovana potpisa i za par dana vlasti su napravili kafanske račune u vrednosti koliko je prethodna vlast za deset meseci. Nadamo se da će nadležni sud i ministarstvo poništiti odluku o vraćanju mandata i ovu nelegitimno održanu skupštinu i da će se tada pronaći 2 odbornika koji shvataju šta su podržali i vratiti na pravi put.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane