Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

 

Zašto država još uvek nije procesuirala kriminalnu privatizaciju fabrike ulja iz Zrenjanina 

 

"Dijamant" u rukama mafije

                                                                                   

Grupa radnika zrenjaninske fabrike ulja "Dijamant", raspolaže podacima kako je  Savo Knežević, suvlasnik "Dijamanta" i vlasnik kompanije "Savabien" za preradu stakla i aluminijuma, stekao nezakonitu materijalnu korist malverzacijama i oštetio radnike i državu za najmanje 100 miliona evra. Takođe, i kako je podmićivao pojedine ministre, tužioce i načelnike policije, ko je od njih  (poimence, kada i gde) od njega primio mito od 50 - 200.000 evra da bi radio mimo zakona, iako je već osuđivan

 

....

 

Grupa radnika "Dijamanta" ovim apelom traži od nadležnih institucija i medija da ispitaju zašto se privatizacija fabrike ulja "Dijamant" nije našla na spisku 24 sporne privatizacije u Srbiji, i upozorava da je kompletna privatizacija ove fabrike, kao i prodaja njenih objekata i zemljišta problematična. Radnici poseduju dokumentaciju, koja ukazuje da je "Dijamant" kriminalnom privatizacijom oštetio zaposlene i državu Srbiju za najmanje 100 miliona evra i da zbog toga niko nije odgovarao!

Spremni smo da svedočimo i dostavimo dokumentaciju o malverzacijama Save Kneževića kada nadležni organi pokrenu slučaj. Pojedini od nas, bili su direktni očevici nezakonitih postupaka u privatizaciji, lažiranja vlasničke strukture fabrike i podmićivanja pojedinaca, koji su Agenciji za privredne registre davali spiskove na kojima su čak i pokojnici upisani kao vlasnici, da bi Knežević kasnije te akcije prebacio na svoje ime. 

Savo Knežević je, između ostalog, jednom kolegi na prevaru oteo 5.000 akcija fabrike "Dijamant", čija je trenutna vrednost oko 10 miliona evra. Imamo dokaz da je naš kolega za te akcije 21. jula 2001. godine platio ekstra profit u iznosu od 64.547 nemačkih maraka, kreditom koji i dan-danas otplaćuje.  

Nadležnim institucijama i medijima ćemo dokumentovati sledeće:  Kako je Savo Knežević prodao "Dijamant" firmi "Agrokor" iz Zagreba, tačnije hrvatskom tajkunu i vlasniku firmi  "Idea" i "Frikom", iako su njegove akcije u tom trenutku bile sporne. Protiv njega je bio pokrenut sudski proces, jer je rodbinu pokojnika iz svog bliskog okruženja podmićivao da mu potpišu pristanak da mrtve duše pro forme upiše u vlasničku strukturu firme, a kasnije te iste akcije prigrabi sebi; kako je sudski proces "Pokojni akcionari" obustavljen, i zašto je tužilac povukao optužnicu, navodno, zbog nedostatka dokaza. Čija su deca posle obustave postupka otišla na školovanje u SAD-e, o trošku Save Kneževića, kako je pomenuti tužilac avanzovao i čime je zaslužio da trenutno radi na visokokotiranom položaju; koliko novca su dobili pojedini ministri i načelnici policije da Knežević ostane na slobodi?

Imamo svedoke, koji mogu da potvrde ko je dobijao sume od 50 do 200.000 evra, zavisno od tražene usluge - izlazak iz pritvora, vraćanje pasoša iz depozita suda, upisivanje nepoznatih osoba i fantomskih firmi u registar APR-a, iako nikada nisu učestvovale u procesu privatizacije "Dijamanata"       

 Javno tražimo odgovor od gospodina Aleksandra Vučića da li je iz vrha vlasti naređeno "da se Savo Knežević ne dira", jer smo u tužilaštvu i MUP-u dobili prijateljski savet da u startu odustanemo od slučaja, kada smo otišli da se raspitamo za podnošenje krivične prijave zbog pljačke "Dijamanta", jer iza njega stoji prvi podpredsednik Vlade Srbije, kome je Knežević poslao mali znak pažnje, od milion evra.

 

   

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane