Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

 

Stav

 

VOĐA

 

Branko Dragaš

 

VOĐA - Dobio je apsolutnu vlast. Sam može da formira vladu. Odmah. On gubi dragocenih mesec dana. Sada pregovara. Kaže, piše program.Zar nisi rekao da imaš program? Za šta su građani glasali? Nema ni ljude. Farsa.

METAFORE - Vođa je zaražen đinđićevštinom. Metafore su mu sve gluplje. Priča o svom timu koji treba da bude Bajern. Direktor Bajerna Uli Henes je uhapšen zbog pronevere. Užurban je. Radi 19 sati dnevno. Svi ostali su neradnici.

IDEJE - Vođa se žali da niko, osim njega, nema ideja. Nema! Samo kritikuju. Kukaju. Neće da rade. Plaše se reformi.

JAPAJA - Ja ne prihvatam. Ja odlučujem. Ja hapsim. Ja reformišem. Ja naređujem. Ja kritikujem. Ja znam. Ja uvodim...

KORI - Dogovoreno je da u novu vladu uđe alapača Kori Udovički. Školovani ekonomski ubica MMF-a. Nema nijedan dan rada u privredi.Penzionerima je preporučivala da prodaju stanove i plate struju.Tako će prodati EPS da isplate penzije.Nema ekonomskih reformi sa Kori. Samo rasprodaje i uterivanje straha. Disciplinovanje siromaštva i bede.

NATAŠA - Ko upravlja Srbijom? Vođa ili Nataša Kandić? Žena napiše pismo i zabrani promociju knjige o Srebrenici.

ČELIČNA LEDI - Vođa se hvali da mu je uzor Tačerka. Koja je rekla da društvo ne postoji.Tako je propao kapitalizam.

820 - NBS je od početka godine prodala 820 miliona evra . Za te pare je mogla da zaposli 205.000 novih radnika.

REPO - NBS se zadužila u periodu 26.03-02.04.2014 za 90 milijardi dinara ili 776 miliona evra sa kamatom od 7,57%.

ZADUŽIVANJE - U periodu 03.03 - 03-04-2014 ukupna zaduženost države je narasla za 1, 52 milijardi evra po 10%.

PROPAST - Vlada Cvetkovića zaduživala je državu dva puta mesečno. Danas se država zadužuje svaki treći dan.

PERSPEKTIVE - Kako će država da otplati jednu milijardu evra kamate i četri milijarde dospele glavnice u 2014?

BUDŽET - Očekivani budžetski deficit 2,5 milijarde evra. Kako će se pokriti? Vođa ne zna. Stvarni konsolidovani deficit je tri puta veći. Svi podaci se falsifikuju. Lažni vođa, lažni podaci. Sledi bankrot državnih finansija. Stiže otrežnjenje.

JAVNI SEKTOR - Nema otpuštanja u javnom sektoru. Nema smanjivanja plata. Kako će se pokriti sve veći deficiti?

NELIKVIDNOST - Privreda je u kolapsu. Nema novca. Potpuna nelikvidnost. Kako će Vođa napraviti privredni razvoj?

OBAVEZNA REZERVA - Za poslednjih mesec dana prosečno stanje obavezne rezerve banaka kod NBS je iznosilo - 1,215 milijardi evra. Kamata je 2,5%. Treba osloboditi banke da ne drže obaveznu rezervu kod NBS. Uslov je da slobodan novac plasiraju izvoznoj privredi po 3% godišnje. Tako bi se zaposlili preko 303.750 novih radnika.

ŽIRO RAČUN - Prosečno stanje na računima banaka je 149,934 milijardi dinara ili 1,292 milijardi evra. Banke nemaju kome da plasiraju novac. Privreda je propala. Kako ćemo se razvijati bez privrede? Kada bi banke bile poslovne na njihovim računima ne bi bilo novca neplasiranog. To znači da bi se brzim obrtom kapitala zaposlilo 323.000 radnika.

DEVIZNE REZERVE - Stanje deviznih rezervi 2014 -11,126 milijardi evra. Tajna je gde drže devizne rezerve. Stranci znaju gde držimo devizne rezerve, građani Srbije, vlasnici deviznih rezervi, ne znaju. Devizne rezerve držimo u praznim papirima propale države SAD.Zašto devizne rezerve ne povučemo? Ne daju nam. Ko? MMF. Šta da radimo? Treba raskinuti saradnju sa MMF-om. Treba povući devizne rezerve u zemlju. Treba 2,1 milijardi držati na računima da se održi devizna likvidnost. Preostalih 9 milijardi evra treba plasirati u privredu po kamati od 3% godišnje.

DEVIZNA ŠTEDNJA - Građani drže u bankama 8,6 milijardi evra. Banke imaju kapital 5,2 milijarde evra. Obaveze banaka su preko 51 milijardu evra. Kako će banke vratiti deviznu štednju građanima? To treba građani da se pitaju.

PROMENA REŽIMA - Brza promena nastaje kada građani povuku deviznu štednju ii kada ne budu isplaćene penzije.

REFERENTNA KAMATNA STOPA - Ostala je na visokom nivou od 9,5%. Treba je smanjiti na svega 1%. Banke tada više neće slobodna sredstva plasirati državi, nego će morati novac da investiraju u privredu. Itneres pokreće banke.

NBS - Nije narodna i nije banka. Nezavisna je od države. Treba je staviti pod kontrolu naroda. Treba dovesti stručnog guvernera. Samo jednim potezom novog guvernera obezbeđuje se likvidnost finansijskog sistema, ukida obavezna rezerva, žiro račun smanjuje racionalnim obrtom kapitala banaka, devizne rezerve stavljaju u funkciju privrednog razvoja, smanjuje referentnu kamatnu stopu i tako zapošljava - 2.884.344 novih radnika. Vrlo jednostavno, zar ne?

NEZAPOSLENOST - Svih milion ljudi se mogu zaposliti. Nema nezaposlenih. Nema čekanja na posao. Opšti preporod.

JAVNI SEKTOR- Treba da ostane, umesto milion zaposlenih, samo 300.000 . Svi ostali idu u privatni sektor.

ZAPOSLENI - Od 1,7 miliona zaposlenih preko 1.1 milion zaposlenih ide na edukacije za rad na novim tržištima.

DRŽAVA - Jeftina, efikasna, kompjuterizovana, liberalizovana, pravedna, institucionalna, bogata i slobodna.

PRIVREDNI RAZVOJ - Građani biraju između siromaštva i bogatstva. Ako hoće da ostanemo siromašni i bedni, onda treba da glasaju za slepog Vođu. Nema privrednog razvoja. Nema rasta životnog standarda. Bankrot državnih finansija. Nema isplate penzija i plata u javnom sektoru. Ako to želimo da izbegnemo, jedini je način da se brzo privredno razvijamo. Ako stope privrednog rasta budu 1-2%, Srbija će se za 100- 50 godina vratiti u 1989 godinu. Za to vreme ćemo gotovo nestati. Izbor se sam nameće. Vrlo brzo će nestati ljubav između Vođe i naroda.

NOVAC- Vođa treba da nam kaže - gde će naći novac za privredni razvoj? Arapi neće ništa dati. To je jasno. Svetska banka je spremila 250 miliona dolara, uz uslovljavanja, smanjivanje plata i penzija. Taj novac je kapljica u moru nelikvidnosti države. MMF će još više uslovljavljavljati. Prodaja preostalih nacionalnih resursa će dovesti do sloma.

PREKRETNICA - Vođa je zabrinut. Uplašen je događajima u Ukrajini. Ne zna šta da radi. Konvertiti su uvek nesigurni. Žive u večitom strahu. Jednom kada izdaju, onda su spremni svaki put na izdaju. Doveden na vlast je odlukom Vašingtona i Brisela. Oni su mu dali i apsolutnu vlast, zbog izdaje Kosmeta. Sada se menja geopolitička slika sveta. Imperija je u rasulu. EU u bankrotu. Rusija je u uzdizanju. Zaokružuje svoje državotvorne interese. Vođa je pritisnut od Velikog Brata. Srbija je na prekretnici. Politika neutralnosti je idiotizam. Kada nevine ljude ubijaju u istočnoj Ukrajini neonacisti iz Kijeva i Ljvova, kada im ne daju da ostvare svoje nacionalne interese i svoje pravo na opredeljenje do otcepljenja, onda je zalaganje za neutralnost glupost. Kako možete da budete neutralni prema zločinu koji se čini? Srbija mora pametno da prelomi. Srbija treba da napravi sve kalkulacije.Šta smo dobili iz EU? Sankcije, bombe sa osiromašenim uranijumom, ucene, pretnje, kredite, kamate,otimanje teritorije, ratove, iseljavanja,lažne pregovore, lažna obećanja, ponižavanja, ismejavanja i konstantno negiranje našeg nacionalnog identiteta i optužbe da smo genocidan,varvarski i zlikovački narod.To treba prekinuti. Srbija je evropska zemlja. Srbija ne treba da ide u EU Titanik.

EU - Venecija sa Veneto regijom traži da se otcepi od bankrotiranog Rima. U Rimu krvavi protesti. Neće da štede, mada je grad u minusu 15 milijardi evra. Hrvatska je ušla u EU , uz podršku samo 25% građana. Od ulaska u EU, Hrvatska svakog meseca ima 10.000 radnika više bez posla.Više nemaju ni svoje more. To je more EU. Šta ćemo u EU?

EVROPA - Otpočela je pobuna Evrope protiv EU. Evropski narodi su naši saveznici u toj borbi. Evropljani moraju da poraze neonaciste u Briselu. Evropa je ustala! Srbija treba da pomogne Evropi da sačuva svoj evropski duh.

UKRAJINA - Opominjao sam šta može da se desi. Danas se, nažalost, to dešava. Ukrajina je prekretnica bezobrazluka Velikog Brata. Njih ne zanima Ukrajina. Oni su sve spremni da žrtvuju samo da napakoste Rusiji. Ostvaruje se Bizmarkovo prokletstvo da treba u Ukrajini gurnuti u rat slovensku braću i sačekati da se oni pobiju, kako bi im superiorni germanski um nametnuo jaram. To samo mogu smisliti arogantni germanski politički zlikovci na vlasti.

NEONACISTI - Briselski neonacisti podržavaju kijevske neonaciste na vlasti, koji su državnim udarom i ubijanjem nevinih građana na ulici, preoteli demokratski izabranu vlast. To je, kaže Vašington, demokratija. Kada je u njihovom interesu. Dvostruki standardi su uništili Imperiju u rastrojstvu. Vremena su se promenila. Nema svetskog policajca.

RUSIJA - Ona sebi ne sme da dozvoli da izgubi istočnu Ukrajinu. Ne sme da izgubi 10 miliona svoga naroda. Ne sme da ga ostavi neonacistima na milost i nemilost. Rusija se brani na Dnjepru. Ko to ne razume, ne treba da se bavi politikom. Srbija to nije razumela. Krvavo plaćamo taj diletantizam srpskih političara. Na kraju će se srpstvo braniti na granicama beogradskog pašaluka. Rusija ne sme da dozvoli da brani na ulazu u Moskvu. Dva puta su vođe, car i hazjajin, napravili istorijsku grešku. Narod je spasila hladna ruska zima. Treći put se to ne sme da dogodi. Opasno je.

KRIM - Ako može Kosovo, zašto ne može Krim? Siledžije u Vašingtonu nemaju odgovor. Obama je klinac.

PUTIN - On nije nikakva enigma, kakvim hoće da ga predstave zapadni korumpirani političari, tipa špekulanta Karla Bilta. Naprotiv, on je potpuno predvidiv. Školovan je za krizne situacije. Političke poteze koje povlači su državotvorno mudri i odmereni.Sačekao je da se završi olimpijada u Sočiju i onda je pripremio otcepljenje Krima. Sada nastavlja da prati dešavanja u istočnoj Ukrajini. On ne sme da dozvoli da Ukrajina uđe u NATO, jer mu se opasno približavaju ratni zlikovci. Mora da ih drži na odstojanju. Granica na Dnjepru je prihvatljiva. Putin nema izbora. On mora da brani istočnu Ukrajinu. To nije predmet izborne kampanje ili političkog voluntarizma. Putin brani interese Rusije na zapadu.

IMPERIJE - SAD je Imperija u rastrojstvu. Polako se raspada. Rusija to dobro razume i uzima ono što joj pripada.

SUKOB CIVILIZACIJA - Zapadna demokratija je prevara. Višestranački sistem špekulacija stranaka. Političari kriminalni mešetari.Veliki Brat sve kontroliše. Planiraju da nas sve čipuju do 2017. Ne samo da će sve o nama znati, nego će nas pratiti i znaće gde se svakog trenutka nalazimo. Kontrolisaće nam um. Tako ćemo postati zombi. Robotizovani debili. Olovni vojnici. Borba Rusije za svoje državne interese je borba za različitost i slobodu od okupacije Velikog Brata.

RAT - Neonacisti u Kijevu prete svojoj sabraći na istoku Ukrajine da će ih privesti pokornosti silom. Ovi to neće prihvatiti. Opiraće se. Oružjem će braniti svoje pravo da ne budu kontrolisani od vlasti neonacista. Tako može da dođe do rata. Ako se umeša NATO, onda imamo veliki sukob. Na koju će stranu stati srpski političari?

DOLAR - Jedini način da se brzo kazni Vašington je da se prestane nafta da plaća u dolarima. Tako dolar gubi tržište. Sve više dolara cirkuliše na sve manjem svetskom tržištu. Na kraju, ostaje mu samo tržište SAD. Tada nastaje hiperinflacija. Američki građani moraju da plate cenu pola veka ekspanzionističke politike svoje vlade. To je jedini način da se spasi SAD od bandita sa Vol Strita, Pentagona i Bele kuće. Moramo pomoći američkom slobodarskom narodu da se izbori za svoju slobodu. To je onda spas i za čovečanstvo.

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane