Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Naprednjački adut iz senke: kome deli pravdu Stefan Dilberović, predsednik opštine Grocka?

Moj dilbere, kud se šećeš?

Grocka je dobila novog predsednika opštine Stefana Dilberovića koji je do sada opštinom upravljao iz senke. On je još jedan naprednjački kadar sa sumnjivim završnim svedočanstvom i to Građevinske srednje škole. Ne bi bilo, međutim, čudno da dok je SNS na vlasti Dilberović stekne i fakultetsku diplomu, a moguće i doktorat.

Stefan Radić

Posle odlaska Dragoljuba Simonovića na mesto direktora Železnica Srbije, Grocka je imala privremenog predsednika opštine, Zorana Markova, a nedavno je dobila novog - Stefana Dilberovića, koji je i ranije upravljao opštinom, ali iz senke.

Dilberović je rođen 1986. godine, u Vinči i tvrdi kako je završio Građevinsku školu na Zvezdari u Beogradu. U prvom pokušaju da završi školu nije uspeo, pa je brzo digao ruke od učenja. Kada se politički aktivirao u SNS-u našao je vezu preko koje je polagao ispite na koje nije ni izlazio i stekao školsko svedočanstvo.

Pre dolaska u naprednjake pokušao je da se približi Goranu Pekarskom, bivšem predsedniku OO SPO u Grockoj. Dok je bio u opoziciji, Dilberović je uređivao lokalne novine „Glas razuma", nazvane tako usled inspiracije Šojićevom Strankom zdravog razuma. Ove novine nisu imale impresum i besplatno su deljene po opštini. U njima je Dilberović kritikovao visoka primanja opštinskih funkcionera, ali mu ti prihodi nisu bili nikakva smetnja kada je i sam došao na vlast.

Kada je 2012. na vlast došla SNS Dilberović je postao često ime na platnim spiskovima javnih preduzeća. Standard mu se poboljšao, pa je promenio i mesto boravka: danas živi u iznajmljenom stanu iznad teniskih terena u Grockoj. Kiriju mu plaća Zoran Kostić, direktor „Zama", preduzeća koje namirnicama snabdeva ne samo opštinu Grocku, već i Železnice Srbije.

Novi predsednik opštine je zajedno sa svojim drugom Miroljubom Radojevićem Traletom kupio portal „Grocka info". Ni ovaj medij nema nikakav impresum, a preko njega kadrovi SNS-a pišu pohvale samima sebi, a kritikuju sve ostale u opštini.

Pored toga što i sam ima iskustva u medijima, novinare ne podnosi, posebno one koji bi da pišu nešto loše o njemu ili SNS-u. Jednom prilikom obezbeđenje SO Grocka nije u salu htelo da pusti jednog novinara, a Dilberović je to pravdao da se dotični lažno predstavlja, jer je električar, a ne novinar. Istom prilikom je najavio kako će policija da se pozabavi tim električarom-novinarom koji bi da kritikuje opštinsku vlast, ali nije uspeo da objasni zašto je električarima zabranjen ulazak u Skupštinu opštine, kada su sednice javne.

Uzgred je Dilberović napisao na Fejsbuku: „Ko će da osudi sve one sprdačine njega i onog kepeca iz Boleča?" Jasni izlivi ljubavi i poštovanja prema novinarima.

Dilberović je neverovatno sujetan čovek, koji odbija čak i donacije za opštinu koje dolaze od ljudi koji mu nisu po volji.

Stanovnicima Grocke neće biti lako pod vlašću ovakvog predsednika opštine.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane