Natrag

MAGAZIN TABLOID OPET ZABRANJEN

Redakcija Magazina Tabloid primorana je da saopšti da su distributerske kuće FUTURA PLUS i ŠTAMPA, u vlasništvu narko dilera Darka Šarića i Darka Bajčetića, odbili da prodaju i najnoviji broj Magazina Tabloid, od 29. januara, mada su obavezni da to čine po presudi Privrednog suda u Beogradu, koju je potvrdio i Privredni apelacioni sud u Beogradu.

Samo nekoliko kiosaka dobilo je po jedan primerak našeg magazina.

Kako nam je saopšteno u FUTURI PLUS, na njih je pritisak izvršio Nikola Petrović, kum premijera Vučića, nezakoniti direktor JP Elektromreža Srbije i potpredsednik Privredne komore Srbije, čije aktivnosti smo opisali i u ovom broju, koji je uključen u reketiranje biznismena, pljačkanje fondova, koji rukovodi sa BIA i dobrim delom srpske policije i pravosuđa.

Po njegovom nalogu, sve štamparije u Srbiji odbile su da štampaju naš magazin, i primorale nas da se štampamo u Podgorici, što je uvećalo troškove izdavanja magazina, a potom je ucenama, u ime premijera Vučića, primorao distributere da nas ne prodaju, i na taj način nam pričinio ogromnu materijalnu štetu.

Plan gospodina Petrovića je da nas na kraju liši i života.

Redakcija je preduzela mere samozaštite, ulazi u odsudnu bitku za spas slobode medija.

U tekstu koji ćemo naknadno staviti na naš web sajt, objavićemo dokaze o Petrovićevoj aktivnosti prema našem magazinu, ulozi Darka Šarića i Stanka Subotića u sabotiranju prodaje magazina Tabloid, kao i stenogram razgovora rukovodstva Future Plus i dogovor oko uništenja našeg lista, i obećanja da će platiti štetu.

Redakcija se nalazi u stanju pune borbene gotovosti. Molimo građane, kolege, političke stranke i nevladine organizacije da nas podrže.

Redakcija Magazina Tabloid

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane