Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

Nepoznato o Vođinom intimnom životu: bludničenje sa transvestitom za 150 evra

Likana mu srce rani

Nedavno se pojavila skoro deceniju i po strogo skrivana policijska dokumentacija, koja sadašnjeg predsednika Vlade Aleksandra Vučića tereti da je na javnom mestu imao seksualni odnos sa drugim muškarcem, pri čemu ga je policijska patrola zatekla sa muškim polnim organom u ustima. Uz sve to, taj drugi muškarac je nadaleko poznata muška prostitutka koja svoje usluge naplaćuje i kod koje je nađeno 150 evra naplaćenih te večeri od Vučića.

Igor Milanović

Nikola Brujić iz Zemun Polja kod Beograda, malo je poznat javnosti pod ovim imenom. Neki ga znaju po njegovim umetničkim imenom Lidija, ali je javnosti najviše poznat kao Likana, jedan od najpoznatijih transvestita Srbije. Na javnu scenu je stupio (stupila) devedesetih godina prošlog veka, zajedno sa daleko poznatijom Merlinkom (rođena kao Vjeran Miladinović, ubijena 22. marta 2003.) i manje poznatima Sanelom, Gretom i Šeherezadom.

Po priči Merlinke, objavljene u njenoj ispovesti još za njena života, svi ovi transvestiti (insistiraju da im se sagovornik obraća u ženskom rodu) su za život zarađivali bavljenjem najstarijim zanatom - prostitucijom. Devedesetih godina su se pojavile u blizini parka kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu, gde se i inače decenijama unazad okupljaju prostitutke. Park i okolne uličice su postale po tome poznate, i da tamo usluge pružaju muškarci preobučeni u žene, pa su mušterije koje traže takvu vrstu usluge počele tu da dolaze.

Jedne večeri 2002. godine pored Likane se zaustavio automobil sa njoj dobro poznatim vozačem - bio je to Aleksandar Vučić, aktuelni predsednik Vlade Srbije. Vučić je, očigledno, i ranije koristio njene usluge, jer joj se odmah izvinio što ovoga puta žuri, zbog čega odnos moraju da obave na brzinu u njegovim kolima. Likana mu je za uslugu analnog seksa naplatila 50 evra, ali joj je Vučić dao ukupno 150 evra, tražeći dodatnu uslugu.

Naime, pošto je obavio snošaj u kome je Vučić bio aktivan partner, političar i tadašnji član SRS-a je tražio od Likane da zamene uloge i da sada on bude žensko. Likana iz nekog razloga za to nije bila raspoložena i predložila je Vučiću da uzme njen (Likanin) polni organ u svoja usta i tako se zadovolji, na šta je ovaj pristao. Likana je u to vreme, uprkos svom nadimku, imala sve atribute muškosti.

Usred tog, dodatnog odnosa, naišla je patrola policije iz mesno nadležne stanice Savski Venac, koja rutinski obilazi ovaj kraj, upravo da bi sprečila bludničenje na javnom mestu. Videvši šta se dešava u kolima, policajci su zakucali na prozor i od prisutnih zatražili legitimacije. Vučić se poneo veoma drsko, pitajući policajca da li uopšte zna ko je on. Vikao je i upadljivo gestikulirao. Patrolu ovo ni malo nije impresioniralo, pa je „ljubavni" par priveden u stanicu policije.

Kao narodni poslanik, Vučić je mogao da se pozove na poslanički imunitet, ali bi u tom slučaju nastao jedan mali problem. Ako bi to uradio, sve bi na rešavanje dospelo do skupštinskog Odbora za administrativna i pitanja imuniteta i afera bi postala javna. Zbog toga se Vučić telefonom obratio svom tadašnjem šefu Vojislavu Šešelju, koji je preko svojih kanala izdejstvovao da Vučić odmah bude pušten, a da se ceo slučaj zaboravi.

I po priznanju Likane, nikada joj nije stigao nikakav poziv od suda ili tužilaštva u vezi sa dešavanjima te večeri. Likani ovo nije bilo prvi put da je policija prekida u poslu, i odlično je bila upoznata sa procedurom koja tada sledi. Zbog toga joj je brzo postalo jasno da su u ovom konkretnom slučaju radikali uzeli u zaštitu svog istaknutog člana, kako njegova bruka ne bi dospela u javnost. Narodni poslanik, i to još iz redova konzervativne Srpske radikalne stranke plaća za usluge uličnu prostitutku, i to još muškog pola, pa ga policija zatiče u kolima na javnom mestu sa muškim polnim organom u ustima - to nije smelo da se obelodani ni po koju cenu.

Iako je od Likane te večeri uzeta izjava i formalno je predmet zaveden u policijskoj stanici, slučaj nikada nije procesuiran. Neko veoma uticajan je izdejstvovao da dokumentacija završi na dnu najdublje fioke policije. Likana je ovde bila kolaterala, jer ako bi se njoj sudilo saznalo bi se i ime njenog klijenta od te večeri, pa je zato i ona amnestirana.

Očigledno je da je rukovodstvo SRS-a bilo upoznato sa Vučićevim sklonostima, ne samo prema istom polu, već i prema egzibicionizmu (sklonost ka seksu pred posmatračima). Nameće se pitanje zašto narednih šest godina, sve dok dobrovoljno nije napustio radikale, ništa nije bilo preduzeto da bi se on sklonio sa funkcija koje je obavljao u stranci. Da li to znači da je neko imao koristi od toga što je Vučića mogao da ucenjuje policijskom dokumentacijom koja do današnjeg dana nije ugledala svetlost dana?

O sklonostima Aleksandra Vučića prema osobama istog pola i ranije je bilo pisano u medijima. Došavši na vlast, on svoje momke više nije morao da plaća iz sopstvenog džepa, već ih je prebacio na teret republičkog budžeta, jer su svi oni koji bi ga seksualno zadovoljili dobijali dobro plaćene državne poslove.

Ranije se verovalo da je Vučić sklon odnosu sa drugim muškarcima, ali isključivo ako je on aktivan. Događaj sa Likanom iz 2003. godine, kada je policijski zavedeno da je Vučić oralno zadovoljavao drugog muškarca, nije jedina takva epizoda u njegovom životu.

Stalni saradnik Tabloida, Đorđe Višekruna, koji je svojevremeno bio izuzetno blizak sa Vučićem, u svojoj autobiografskoj knjizi opisuje jedan događaj iz centrale SNS-a na Novom Beogradu. Tog dana je on po prethodnom dogovoru došao do Vučićevog kabineta i javio mu se mobilnim sa pitanjem gde će da se nađu. Vučić mu se odazvao posle dugog zvonjenja i zamolio ga da sačeka malo ispred vrata.

Nekoliko minuta kasnije iz kabineta je izašao Višekruni lično dobro poznat tadašnji omladinski aktivista i plejboj D.R. za koga se znalo da nema posebne sklonosti prema muškarcima, ali da se odaziva njihovim pozivima, pod uslovom da on preuzme aktivnu ulogu.

D.R. je ubrzano izlazio i na vratima još uvlačio košulju u pantalone i zakopčavao šlic. Za razliku od njega, Vučić je bio kompletno i uredno obučen. U razgovoru sa potpisnikom ovih redova D.R. je odbio da komentariše Višekrunine navode - niti je potvrdio, niti demantovao da se bilo šta dogodilo između njega i Vučića, već se samo zagonetno nasmešio i primetno počešao u predelu prepona.

Likana se i dalje bavi poslom kojim se bavila i 2002. godine, ali od ubistva Merlinke prima samo poznate joj mušterije ili one koji dolaze sa preporukama. Aleksandar Vučić je predsednik Vlade Republike Srbije i uopšte ne haje za afere koje o njemu objavljuju mediji i društvene mreže. Izgleda da posle opisanog događaja iz 2002. godine on i Likana više nisu imali nikakav kontakt.

A 1. Prerušavanje

Transvestit (ispravno i travestit od italijanskog travestire) je osoba koja je rođena u polu koji ne prihvata, zbog čega promenom garderobe i ponašanja, kao i šminkom želi da se prebaci u izabrani pol. Izraz potiče od latinskih reči trans (pre) i vestire (obući) i doslovno znači preoblačenje, prerušavanje. U svakodnevnom govoru se sve češće koristi engleski izraz crossdresser (krosdreser), što je običan sinonim za transvestit.

Za razliku od transvestita, transseksualne osobe su one koje su već započele ili do kraja sprovele promenu pola medicinskim putem, kao što je terapija zamene hormona ili hirurška operacija.

A 2. Seks i politika

Malo je svetski poznatih političara koji su uhvaćeni sa nekom prostitutkom, istog ili različitog pola. Većini je političku karijeru zapečatilo to što su imali vanbračne seksualne odnose. Do pada sa vlasti, italijanskog premijera, Silvija Berluskonija, više je dovela činjenica da je imao seks sa maloletnicama, a manje to što su pomenute osobe za to od njega dobijale novac. Izraelski predsednik Moša Kacev podneo je 2007. ostavku zbog optužbi saradnica da ih je seksualno uznemiravao na radnom mestu. Kasnije je zbog toga osuđen na kaznu zatvora od sedam godina.

Bivši poljski vicepremijer Andžej Leper je svoju saradnicu uslovio sa „ili seks, ili otkaz". Tadašnji lider turske opozicije Deniz Bajkal u maju 2010. je podneo ostavku pošto se na internetu pojavio video snimak koji ga prikazuje golišavog u jednoj hotelskoj sobi zajedno sa poslanicom iz njegove stranke. U normalnom svetu bi bilo nezamislivo da karijeru nastavi političar uhvaćen kako na javnom mestu ima seks sa prostitutkom koju je platio. Srbija ni po čemu, pa ni po ovome, ne spada u normalan svet. Pevač Šabanoti u pesmi "Udaja Eltona Džona" tvrdi - Dok je bilo druga Tita, nije bilo travestita!

Zašto ljubav boli

(Elvis Dž. Kurtović)

O, kako je teško naći nježnog druga u malome gradu,

žalio se noću u mislima on Oskaru Vajldu.

Sa čežnjom je gledao dječake kako voze bicikle po cesti,

spreman biješe umrijeti za ljubav od te neke opake bolesti.

Otišao je u veliki grad, gdje sredina nije tako gruba,

pisao je lijepu književnost i maštao da pronađe druga.

Jedne večeri, na predstavi baleta, upozna neke fine ljude,

jedan od njih ugledni odvjetnik, pozva ga njegov gost da bude.

Bilo je tu i nekih liječnika, umjetnika iz raznih domena,

jela, pića i nježne glazbe, jedino nije bilo žena.

Prvi put on postade sretan, upoznao je sebi slična bića,

ne znajući šta će da se desi, kad polude od silnoga pića.

Čovjek živi da nesretno voli, još jednom on ispade glupak,

reče: "Oh, kako ljubav boli" dok su mu u hitnoj krpili šupak

podeli ovaj članak:

Natrag