Natrag

VAŽNO SAOPŠTENJE REDAKCIJE

Primorani smo da obavestimo čitaoce da je 18. avgusta lišen slobode zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Milan Malenović, i rešenjem sudije Višeg suda u Beogradu Raše Jankovića određen mu je pritvor, koji će trajati do pravnosnažnog okončanja postupka.

Zameniku glavnog urednika zamenik Višeg tužioca u Beogradu Ratko Marković stavlja na teret izvršenje krivičnog dela UGROŽAVANJA SIGURNOSTI, izvršenog na štetu premijera Srbije Aleksandra Vučića, tako što je na svom Fejsbuk profilu navodno pretio smrću Vučiću.

Istog dana, zbog istog ’’krivičnog dela’’ priveden je i advokat Dragan Krstić, koji je pušten da se brani sa slobode.

Napominjemo da je gospodin Malenović teško narušenog zdravlja, da je dva puta operisao srce, da je na insulinu, da mu je blokiran rad plućnog krila,da ima otežano disanje i da hoda uz pomoć štapa. Eto, taj čovek je opasan po bezbednost Aleksandra Vučića.

Saopštavamo da su glavni urednik, urednici i saradnici Magazina Tabloid, kao i članovi njihovih porodica, izloženi najcrnjoj vrsti pritisaka, pretnji, uhođenja, praćenja i onemogućavanja rada, da BIA zaustavlja pošiljke upušene našem listu, da sprečava dostavljanje lista pretplatnicima, da protiv onih koji prave list vodi specijalni rat, anagažujući jake policijske snage na tom poslu.

Ukoliko kolega Malenović umre u zatvoru, molimo čitaoce da mu odaju poštu, stavljajući na svoje blogove i fejsbuk naloge molitvu za upokojenje njegove duše.

Dnevnik Informer je u današnjem broju saopštio laži da je Malenović uhapšen u krevetu sa svojim dečkom. To je nemoguće, jer je on policiji otvorio vrata, a ne neko drugo lice.

Ukoliko se nastave gubici u ljudstvu, redakcija je napravila plan ko će dalje uređivati novine.

Očekujemo da će čitaoci podržati naše urednike i saradnike u plemenitoj misiji da se suprotstave najcrnjoj vrsti terora koji se sprovodi u Srbiji.

Redakcija Magazina Tabloid

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane