Natrag

Novi napad na TABLOID

Hoće li nas pojesti mrak?

(Ovaj tekst nije u štampanom izdanju)

Nakon stavljanja u pritvor zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid, jurišnici srpskog premijera Aleksandra Vučića nastavili su sa opkoljavanjem redakcije.

U nacionalnom Dnevniku TV Pink, emitovanom 8. septembra, ministar pravde Nikola Selaković je pročitao zadnju strani Magazina Tabloid, preteći redakciji zbog tekstova o premijeru Vučiću.

Istog dana je i ministar unutrašnjih dela Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu izneo podatak da naš list o premijeru Vučiću piše negativno u poslednjih pet godina, a o Ivici Dačiću nije objavio nijedan tekst. Istakao je da Vučić neće da plati reket Magazinu Tabloid, a da će rukovodstvo SNS uskoro doneti odluke o preduzimanju mera!

Žalosno je da ministar policije tvrdi da Magazin Tabloid reketira Vučića, ali da se on dostojanstveno drži! Svaka iznuda je krivično delo, i ministar policije je zadužen da je spreči. Samo tipovi, poput gospodina Stefanovića, mogu nekažnjeno izmišljati i optuživati nekog za reketiranje, a da pritom ne pocrvene.

Za samo tri godine, koliko je na vlasti, podsećamo, gospodin Stefanović je opljačkao deset miliona evra. Kupio je kuću na Bežanijskoj Kosi, kuću na moru u Crnoj Gori, automobile, vikendice....

Šta sve još treba da našim urednicima učine Vučićevi mafjaši, pa da se oglase nevladine organizacije i gospoda Kirbi i Denverport?

Pozivamo gospodina Stefanovića da javno objavi koga su urednici Magazina Tabloid, kada i na koji način reketirali.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane