Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Šizofreni premijer se u Vašingtonu proveo kao bos po trnju

Picousti dobio nove zadatke

Prošlonedeljna pozivna poseta Aleksandra Vučića Vašingtonu potvrdila je uverenje većine građana Srbije da nam se crno piše. U Vašingtonu su srpskom dikatatoru stavili opasnost u izgled, podsećajući ga na sve njegove lopovluke, račune, zlodela, ako ne prekine svaku saradnju sa Rusijom, uključujući i blokadu rada NIS-u, prekid realizacije potpisanih sporazuma, potpunu kapitulaciju pred takozvanom Republikom Kosovo, i prijem oko pola miliona izbeglica sa Bliskog istoka, uključujući njihovo zbrinjavanje i omogućavanje osnivanja kampova za terorističku obuku došljaka...Vučić je samo klimao glavom, kunući se da će sve da učini, samo da se slikaju sa njim u što srdačnijim pozama.

major Goran Mitrović

Opisujući svaku svoju posetu inostranstvu, šizofreni premijer je i ovu ocenio kao istorijsku!

Odlazeći ambasador Sjedinjenih Država u Beogradu Majkl Kirbi uručio je početkom septembra srpskom premijeru poziv da dođe u zvaničnu posetu Beloj kući, a na poziv potpredsednika Džozefa Bajedna. Ambasador je dostavio spisak zadataka koji će se premijeru saopštiti, sa obavezom da se ''posveti njihovom rešavanju''

I ako je poseta bila zvanična, srpski premijer nije ceremonijalno dočekan, nije svirana himna, niti je bio postrojena počasna garda, što je praksa kada u Vašington dolaze diktatori i bašibozluk.

Pri ulasku u Belu kuću srpski premijer je bio podvrgnut rigoroznom pregledu, a novinarima iz Srbije bio je zabranjen pristup.

Razgovor Vučića sa gospodinom Bajednom bio je veoma dug. Skoro 17. minuta, dva minuta duže od predviđenog protokola. Ta dva minuta Picousti je pokušavao da se smeši, da pokaže koliko je srećan zbog susreta sa potpredsednikom SAD-a.

Kako saznaje novinar Magazina, potpredsednik je samo podsetio Vučića da je obavešten da nijedan dogovor koji se sa njim postigne i ne realizuje se, i da će Vašington znati kako da se prema njemu postavi. Nikakvih razgovora nije bilo. Vučić je samo slušao sagovornika, koji ga je hladno i prezrivo gledao, napominjući da će državni sekretar Džon Keri da mu saopšti zadatke.

Nakon što je izašao iz prolazne sobe za prijem, koja se nalazi u kabinetu potpredsednika Bajdena, nije održana konferencija za štampu, i Vučić je zamoljen da napusti Belu kuću, zbog drugih obaveza potpredsednika Bajdena. Konferenciju za srpske novinare premijer Srbije održao je u neposrednoj blizini Bele kuće. Kao i uvek, on se devojački srećno smešio, likujući što je dobio punu podršku od sagovornika.

Džavni sekretar za spoljne poslove Džon Keri je Vučiću i njegovim saradnicima pobrojao zadatke koje Srbija treba da ispuni, da ne bude neprijatelj Sjedinjenih Država. Keri je uručio nekoliko pisama koja su upućena potpredsedniku i njemu, počev od onog koje je potpisalo petoro kongresmena, pa do izveštaja obaveštajne služe Stejt Departmenta kojim se opisuje kriminal Picoustog.

Keri je Vučiću saopštio da Vašington ne odobrava njegovu nameru da raspiše vanredne izbore, a nemaju ništa protiv, da on, radi svoje bolje pozicije sa koje može da izvrši dobijene zadatke, rekonstruiše Vladu Srbije. Zato je Vučić na sednici Predsedništva SNS-a i bio uzdržan, opirući se zahtevu za vanrednim izborima, navodeći da će tu odluku doneti početkom oktobra, očekujući mišljenje iz Vašingtona.

Pouzdan izvor Tabloida je rekao, da će u rekonstruisanoj Vladi Aleksandar Vulina postati ministra policije, a Nebojša Stefanović gradonačelnik Beograda. Siniša Mali će preći na mesto guvernera NBS, iako postoji opcija da ide u Kinu, za konzula u Šangaj. Bratislav Gašić će biti imenovan za diplomatu u Grčkoj, a ministarstvo odbrane preuzeće Jadranka Joksimović.

Vučić se požalio svojoj poverljivoj savetnici da mu je naređeno da odustane od puta u Rusiju, ili, ako ode, da tamo odlučno odbije sve predloge o saradnji, i istog dana, po povratku u Beograd, o tome obavesti Ambasadu SAD-a.

Posebni zadatak za Vučića je koban po Srbiju. Njemu je naređeno da Srbija prihvati najmanje milion izbeglica iz Sirije i Iraka, da ih smesti, podeli zemlju i kuće, a da bezbednosne službe omoguće hitnu obuku u kampovima za obuku boraca ISIS-a, koji treba da deluju u Evropi, ili da sa srpskim pasošima ulaze u evropske zemlje i Rusiju!

Vučić sada treba da pristupi izvršenju preuzetih zadataka.

Objavljujemo i faksimil pisma, sa prevodom, koje su petoro kongresmena uputili potpredsedniku Džozefu Bajdenu.

Srbija za nekoliko meseci možda više neće ni postojati. U svakom slučaju već smo izolovani od Mađarske, Hrvatske, a izolacija će se nastaviti...

A. 1 "Tvoja porodica nije vlasnik Srbije!"

Grupa od nekoliko devojaka i momaka okupila se ispred zgrade Brukings instituta gde je Aleksandar Vučić održao govor. Oni su izrazili svoje negodovanje transparentima na kojima su bile ispisane poruke: "Svirajte protiv srpske korupcije", "Dozvolite slobodu medijima u Srbiji", "Uhapsite ubice iz devedesetih" i "Tvoja porodica nije vlasnik Srbije".

Kongres Sjedinjenih Država

Vašington, DC 2515

Septembra 11 2015

Potpredsednik Džozef R. Bajden

Bela Kuća

16000 Amerika, Pensilvanija, NW

Vašington, DC 2502

Dragi potpredsedniče Bajden,

U očekivanju posete premijera Aleksandra Vučića Sjedinjenim Državama pišemo Vam sa strepnjom povodom izveštaja o pogoršanoj situaciji u Srbiji. Mi jako podržavamo srpsko-evropske integracije, i pozdravljamo napore Ambasade o njihovoj podršci demokratskim institucijama, poštovanju zakona i napretku ekonomskih reformi.

Slažemo se sa prioritetima u pomaganju Srbiji da bi postala regionalni ekonomski čvor, i mašina za kritički potreban sektor regionalnog rasta. I dalje se nadamo da možemo zajedno da radimo dok Vaše kolege nadziru pripreme za posetu premijera Sjedinjenim Državama. Ali, izvesna zabrinutost po pitanju srpske aktivnosti je prisutna.

Prvo, zabrinuti smo izveštajima da mala grupa, vođena bratom premijera, Andrejom Vučićem, i dva njegova bliska prijatelja Nikola Petrović i Zoran Korać, ima uticaj i interes u energetici, telekomunikacijama, infrastrukturnih i svih većih biznisa u Srbiji. Odnosi sa Aleksandrom Mihailovičem Babakovim, specijalnim izaslanikom ruskog predsednika Vladimira Putina takođe zaslužuje dodatnu pažnju.

Drugo, uprkos neslaganju Evropske Unije, Srbija je nedavno stupila u zajedničke vojne vežbe sa Rusijom nazvanim ''Slovensko bratstvo''.

Treće, smatramo da su prava novinara umanjena do najniže tačke od vremena tiranije Slobodana Miloševića. Medijski punktovi bili su ustrojeni i kontrolisani su direktno od premijera, njegove familije i bliskih biznis partnera.

Dalje, osobe koje su ubile braću Bitići, američke građane kosovsko-albanskog porekla, nisu privedene pravdi. I dalje smo zabrinuti zbog vrlo slabog napretka u slučaja braće Bitići, čija su tela pronađena u masovnoj grobnici 2001. godine. Mada je Srbija nedavno osudila 9. ljudi koji su spalili zgradu Ambasade SAD-a februara 2008. godine, većina je dobila uslovne kazne, na dve godine.

Premijer Vučić je dao impresivna obećanja ovog jula, dok je bio u poseti Vašingtonu i mi smo i dalje nadamo da će on biti odgovoran za ispunjenje tih obećanja. Nadamo se da ćemo raditi zajedno, tako da se obećanja, koja će on dati tokom ove posete i ispune.

Građani Srbije i američka poslovna zajednica će profitirati većom transparentnošću, slobodom štampe i poštovanjem slova zakona premijera Vučića.

Kongresmeni

Edi Berni

Karlos Kurbela

Skot Peri

Adam Kinvinger

Zoe Lovgren

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane