Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Slina

Milica Grabež

Na internetu se mesecima vrti fotomontaža sa likovima Velikog Vođe i njegovih ministara, a ispod je potpis - Svi su govna, samo je Neša Slina. Reč je o ministru unutrašnjih dela Nebojši Stefanoviću, zvanom Neša Slina.

Od kada je postavljen voljom Vođe na mesto ministra, bacio je u zasenak nesmenjivog direktora policije Milorada Veljovića. Po zakonu, direktor policije rukovodi njenim radom, ali se ministar uskopistio, imitirajući svog Vođu, pa on, skoro svakodnevno, komentariše privođenja građana, opisuje istrage, najavljuje hapšenja, dakle, što sve nije u njegovoj nadležnosti, već isključivo u nadležnosti državnog tužioca.

Ali, vlast je u diktatorskim režimima uvek slatka. Očas uzletiš, obogatiš se, uđeš u visoko društvo, nova odela, nova kuća, nov auto, nova žena...

Ministar policije dr Nebojša Stefanović kupio je kuću na Bežanijskoj kosi, takozvanu „Vojvođanku". Za nju je dao stan koji se nalazi u istoj ulici i izvesnu ''svotu u kešu.'' Za samo tri godine, koliko je na vlasti, gospodin Stefanović je kupio fakultetsku diplomu, potom doktorsku disertaciju, kupio je kuću...O kešu i da ne pitamo. Ko će njega da pozove na informativni razgovor? Ali, kada se sa te visine padne, užasno boli.

Plata ministra unutrašnjih poslova je 145.000 dinara, dok je kao predsednik Narodne skupštine, od jula 2012. do maja ove godine, Stefanović zarađivao 139 hiljada dinara.

U martu prošle godine, ministar policije dr Stefanović poveo je pregovore o kupovini kuće u Petrovcu na moru od 350 m2, na placu od 800 m2, čiji je vlasnik ruski tajkun Sergej Marahovski Ivanovič, za dva miliona evra. Dogovor o kupovini je kasnije i sklopljen, nakon što se tajkun razveo od svoje supruge.

I dok dr Stefanović u Beogradu sabira, uz podršku svog mentora Vučića novac, njegova supruga Ana trošila nemilice. Odsedala je u hotelu Plaža u Petrovcu na moru. Obezbeđivali su je pripadnici specijalne crnogorske policije. Naručivala je kavijar, plodove mora, posebno su spremana specijalna ića i pića za nju, a cena je bila astronomska.

Ministarka je baš uživala, a svakog dana je menjala policajca koji je ispunjavao njenu pohotu. U trenucima sladostrašća, jer su te bahanalije snimane od strane crnogorske tajne policije, gospođa ministarka je opisivala muža kao šonju, da je isti kao i Vučić, i da i on voli da prima!

Nastupljivi ministar Slina sve češće, braneći lik i delo Velikog Vođe, optužuje novinare Magazina Tabloid ''da su banda koja reketrira premijera", ponavljajući njegove reči. Pre deset dana i u dnevniku TV Bastilje optužio je ''bandu iz Tabloida i Telepromtera, za reketiranje premijera i ministara''!

Da smo normalna zemlja, voditelj bi ga pitao: pa zašto ih ne privedete sudiji? A ni OEBS nije javno saopštio kako je Slina završio fakultet, upisavši treću godinu, a potom doktorirao na tuđem doktoratu.

Pozivamo dr Slinu da navede imena svih onih koje smo ''reketirali'' i da nas prijavi tužilaštvu. Verujemo da ovog nesrećnika građani ozbiljno ne shvataju. Slina je uvek slina.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane