Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Srpsko pitanje

''Mislilac veka'' vuče Srbe na Zapad

A srce im na istoku

Već su prošli svi rokovi da se Srbi kao nacija dovedu u stanje jednoumlja. Uostalom, evropska zajednica se saglasila da ovoj slabo razvijenoj naciji dozvoli pristup u EU. Ostaje samo da sačekamo kada će se smeniti nekoliko pokoljenja Srba, i nacija će se odjednom naći u prosperitetnom i slobodnom svetu. Čini se da bi stanovništvo Srbije trebalo da se raduje, da uči Statut EU, biografiju britanskih kraljica i da sastavlja maršrute odlaska na odmor na azurne lagune Maldiva.

Dmitrij Sedov (Ruski Fond strateške kulture)

No, Srbi i dalje izigravaju budale i nikako da shvate da je bratimljenje sa Moskvom strogo zabranjeno u evropskom klubu gospode. Samo tajna grupa nosilaca zvezdasto-prugastih gaćica razmišlja o tome kako da okonča sa konfuzijom i kolebanjima u srpskom društvu i da ga stavi na pravi kolosek, pravim putem koji vodi u raj na zemlji.

I, da bi se olakšali mentalni procesi zvezdasto-prugastih ponovo počinju da se u svojim jazbinama meškolje "Fridom haus" i "Fond za otvoreno društvo", koji uz pomoć puštanja krvi organizuju mirne revolucije u nerazvijenim zemljama.

I zaista, kako bi to bilo lepo da se na centralnom beogradskom trgu okupi nekoliko hiljada studenata sa transparentima "Mi smo unuci Frenklina Ruzvelta", "Ne želimo u rusku tundru", da sagrade simpatične barikade, da Molotovljevim koktelima zapale par vladinih zgrada, da organizuju tuču sa policijom, a potom da strogo priupitaju vlast zašto oni ne osluškuju glas naroda.

Koja vlast može biti ravnodušna prema takvom pitanju? Verovatno hitno prisluškuju i ubrzavaju korak u grupi radno nesposobnih država koje jure za EU standardom. Možda se čak i sa Albanijom porede. A Rusiju će prevariti, jer ona vređa demokratski režim u Kijevu i njeni najamnici na Donbasu pucaju po svojim kućama iz višecevnih raketnih bacača.

Pogotovo ako imamo u vidu da glavni borac za srpsku demokratiju - organizacija Kanvas na čelu sa Srđom Popovićem - stagnira besposlena. Ne sme se zaboraviti da je časopis Foreign Policy uvrstio Popovića među "stotinu najznačajnijih savremenih mislilaca", a takvi ljudi ni minut ne smeju da lenjstvuju, jer to predstavlja gubitak za čitavo čovečanstvo.

Da napomenemo da se veliki mislioci od nas sirotana razlikuju po tome što oni uvek znaju gde se nalazi novac. Ranije se novac za "Otpor" i CANVAS nalazio u blagajni specijalne američke organizacije STRATFOR. Ako neko ne zna, da kratko saopštimo da se po podacima magazina Barron's Magazine, radi o Strategic Forecasting Inc. - američkoj privatnoj obaveštajno-analitičkoj kompaniji. Magazin je naziva "CIA iz senke" i nije daleko od istine. Zaista, veoma udobna kancelarija - kao da nije državna institucija, a porađa revolucije.

Dakle, kako tvrde nedobronamerni, "savremeni mislilac" Srđa Popović se odavno nalazi na jaslama te visokopoštovane gospode i među njima ima veliki ugled.

Iz gore navedenog se javlja logičan zaključak: ako srpske vlasti nikako ne definišu vektor sreće i u svoje društvo ne uvode jednoumlje, onda im STRATFOR mora priskočiti u pomoć. Zato što metode vaspitnog uticaja mogu biti veoma različite. Gospoda koriste ne samo obećanja blagodati, nego i zastrašivanja revolucijom. Bilo je od strane EU u izobilju obećanja Beogradu. To nije pomoglo, znači dolazi vreme za zastrašivanje.

Naravno, polazeći od principa humanizma, rukovodioci STRATFOR-a neće odmah podsticati "mislioca veka" na krvoproliće. Daće novac za studentsku tuču srednjeg intenziteta i malo paljevine i to je zasad sve.

Potom će se reagovati u skladu sa razvojem situacije. Ali mi, iako nismo mislioci veka, ipak pretpostavljamo da će oni biti primorani da se uzdižu do neslućenih visina geostrateškog mišljenja i da će učestvovati u veoma važnim svetskim poslovima.

Radi se o tome da nisu ovenčani uspehom pokušaji Zapada da spase kijevski režim od kraha. Merkel i Oland su doputovali u Moskvu da mole Putina da on zaustavi juriš opolčenaca. Oni nikako da shvate da se DNR i LNR već odavno osećaju kao nezavisni subjekti međunarodnog prava, sa sveopštom podrškom stanovništva i bogatim skladištima sovjetskog naoružanja. Oni sami znaju šta treba da rade i u skorije vreme će krenuti u ofanzivu, jer im je dosta granatiranja njihovih gradova i ubistva mirnih stanovnika.

Potom će doći do paničnog bekstva ukrajinske armije koje će prerasti u bekstvo ukrajinske vlade. I baš u tom momentu će zvezdasto-prugaste gaćice morati da podignu Srbiju na jedinstveni poriv za podršku EU i NATO paktu, za koje će raspad režima Porošenka predstavljati njihov lični poraz. Oni će podići ceo svet da osudi Moskvu i opolčence u Ukrajini. Oni će pozivati na drastične mere. Oni će jesti i zemlju samo da ne dođe do kraha režima Porošenka i njegovih nacional-socijalističkih odreda. A ko će organizovati njihovu podršku u Srbiji, pored lokalnih aktivista STRATFOR-a? Naravno, oni će se postarati da se sve uradi u najboljim manirima, sa tučama i paljenjem, pa će to biti svetska klasa. Možda će čak "mislilac veka" dobiti priliku da postane novi vođa srpske nacije. Ali to ne zavisi od njega, nego od majke-hranilice, to jest, od STRATFOR-a.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane