Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Teror

Ekskluzivno: specijalno iz Pariza za Magazin Tabloid o masakru u Parizu

Predviljivo i neodbranjivo

Francuska je u ratu! Pariz je u strahu! Islamisti su nam objavili rat, izjavljuje Oland i proklamuje vanredno stanje , privremeno ukidanje slobode i zatvaranje granica. Najpre je iz sigurnosnih razloga i prevashodnih bojazni počeo rat u Siriji a sada je povratak plamena dosegao i prestonicu zemlje slobode, čuje se na BFM u, jedno, info kanalu koji radi non-stop i ponavlja jedno te isto svakih pet minuta.

Mile Urošević (dopisnik iz Pariza)

Baš nema sreće ova Francuska, ni na početku ni na kraju godine. Dva velika atentata i mnogo žrtava u jednoj godini je preterano. Najviše do sada u celoj Evropi, premašili su Madrid i London.

Užas, masakr, pogibija i klanica omladine koja se zabavlja! Još imaju drskosti da opravdavaju svoj zločin kao osvetu za napad na islamsku državu od strane Francuske avijacije. Oland je kriv za ovo, urla terorista. Mračne sile terorista terorišu grad svetlosti. Ali predsednik je tu na svim ekranima, ceo dan i celu noć.

Hiperaktivan, nezaobilazan, u punoj akciji i reakciji. Poziva na slogu i bratstvo svih partija i nabraja tužan bilans: Turska, Liban, Egipat i sada evo i Francuska kao meta islamista. Dok je bilo daleko bilo je i podnošljivo. Dok padaju tuđi avioni i to može da prođe jer je Putin vrlo omrznuta ličnost na celom zapadu a pogotovo u Francuskoj.

Đavo bi ga znao zbog čega. Kao da je Ukrajina deo francuske teritorije ili možda tržišta. Činjenica je da su se neki mediji poneli krajnje nisko i bezdušno kao na primer isti onaj Šarli kome su islamisti pobili celu redakciju pre samo deset meseci. Kada se iznad Sinaja razleteo ruski avion francuski časopis koji sve može i sve sme u ime slobode štampe, je na svojim stranicama objavio karikature koje nikoga ne zasmejavaju i koje se gotovo raduju što je eto i Putinu zaigrala mečka na vratanca.

Sada je situacija drugačija, pomalo panična, po malo sumljive prirode, a pomalo i tragi-komična. Svi koji drže ili su pridržavali vlast guraju se pred kamere da osude varvarstvo i zaprete varvarima. Sarkozi među najglasnijima koristi priliku i podržava Olanda. Nepostoji više ništa i niko sem njih. O žrtvama se ništa ne zna ,sem broja koji stalno raste. Ima ih mnogo da se tretiraju pojedinačno, ovo je rat kaže vlast i u ratu ima i ratni zakon, preki sud i neprijatelj je svuda. Overdoza dobrih i iskrenih sažaljenja, tvrdi Klod Askolovič, poznati politički komentator. Izbori su za dva meseca, a tu je i svetski samit za spas klime ove lude planete. Niko ne sme da upre prstom u one koji su dozvolili da dođe do ovakve situacije, tvrdi jedan stručnjak za islamologiju, kakvih ima na svakom kanalu bar po dva.

Za koji dan kada prođe opšte ujedinjenje oko grobnica, poče će rafalno prepucavanje i bacanje ljage i krivice na one koji su krenuli u rat, a nisu osigurali pozadinu. Nastaviće se napadi na vlast istog Sarkozija koji je sve ovo i inicirao kada je sa svojim savetnikom Bernarom Anrijem Levim kada je krenuo prvo na Libiju i kada su njihovi saveznici pogubili Gadafija i raspućkali skladišta oružja i municije. Sada su opet krivi Srbi za sve što radi na barut i TNT. Nekolicina važnih buzdovana otvoreno sumnjaju da eksploziv i kalašnjikovi dolaze iz Srbije.

Treba zaustaviti terorizam tamo gde zlo pije vodu. Na izvoru naoružanja, tvrde ponosno opet neki kandidati za kandidaturu kao što su Rolan Vokje i njemu slični.

Francuska je napadnuta, objavljen joj je rat, kliče predsednik, a zaboravlja da je Francuska u NATO paktu i da svako ko je napadnut automatski uključuje celu Evropu u rat protiv nevidljivog neprijatelja.

Na ekranima se smenjuju kandidati za buduće izbore i ministri koji su već na vlasti. Gradonačelnica, socijalisti, opozicija i neizbežni mediji. Atmosfera je neverovatna. Internet ide u rat, poziva ljude da daju krv, otvara vrata stanova za one koji ne znaju gde će, svi pokušavaju da ponove ono jedinstvo iz doba manifestacije od milion duša pod parolom Ja sam Šarli! Tada je Oland na čelu svetske elite ubrao poene. Sada su zabranjeni skupovi, izlasci i manifestacije. Biće još atentata, to je sigurno, svi znaju i svi ih najavljuju i svi dodaju da jedino niko ne zna tačno kada i gde. Šta to znači ? Da je predvidljivo neodbranljivo i da se mora promenuti način života i pomiriti sa sudbinom.

Niko ne sme da kvari solidarnost Francuza i njihovu slogu sa socijalističkom vladom na čelu sa Olandom koji je tu da nas brani. On je zbog nas i krenuo da bombarduje Siriju, i to bez ikakve dozvole ni poziva niti od strane Sirije ni UN, pa čak i bez saglasnosti francuskog parlamenta. Opravdanje je smislio sam, samoodbrana!

Jer tamo u u nekom podrumu grada Rake postoji škola za teroriste i to francuske dobrovoljce koji će da se vrate i napadnu Francusku. Imaju podatke.Tako je pre dve sedmice i procurela vest da su mlazni rafali uništili podzemni teroristički centar obuke francuskih mudžahedina i pobili nekolicinu od dve hiljade koliko ih je otišlo na ratište.

Pre neki dan su roknuli jednu rafineriju koja donosi prihode za finansiranje ID. Tako je po Njutnu akcija stvorila reakciju. A islamista ima svuda u Siriji ali i u Parizu. I kada neki šef islamista traži jednog dobrovoljca da se eksplodira u Francuskoj, najmanje dvesta ruku se diže, bar kako izjavljuje Mark Trivik bivši tužilac i šef antiterorističke akcije u Francuskoj.

Tako je došao crni petak trinaesti, koji je u Francuskoj dan sreće i mnogi sujeverni i u paranemiji se toga dana kockaju sa državom. Evro-milioner je obećao 130 miliona evra nagrade onome ko ubode sedmicu. Nakon izvlačenja opet je pare dobio niko pa su se ljudi bacili na sport i razonodu. Istoga dana u centru grada koji nikada ne spava u velikoj sali Bataklana priređuje se rok koncert dok na periferiji Francuska i Nemačka pikaju fuce, onako prijateljski da treniraju. Stadion je pun pa čak i prepun jer su predsednik Oland, pola vlade i po koji nemački ministar prisutni. Loža Zapad.

Nešto pre poluvremena tri eksplozije ispred stadiona su otvorili seriju atentata a da osim kamikaza samo je jedna nevina žrtva pala. Plan je bio da se napravi panika i da se otvori paljba na raju koja bi pojurila na izlaze. Bar tako misle eksperti za islamiste i oni koji su likvidirali četvrtog. Raja je ostala da bodri svoju ekipu i dok su na poluvremenu grickali semenke, gorile su došle po vođu i krišom ga izvukli sa tribine pravo u blindirana kola, pravac Jelisejska palata. Takav je propis, glava mora da se čuva. I Buša su nakon atentata u Njujorku iz škole odveli pravo u atomsko sklonište.

Neću vam nabrajati ni žrtve ni teroriste ni mrtve ni ranjene, jer to rade svi. Reći ću samo ono što smo govorili i pisali pre nekoliko meseci i godina. Zapad je nepredvidiv, i često nerazumljiv. Zna da ide u rat protiv stotina miliona muslimana, zna da ih ima mnogo, i u svojim državama, i zna da nema te zaštite koja može da obezbedi svima sigurnost. Zbog toga oni gore, štite svoje glave, a ovi dole trpe sve posledice njihovih odluka. U pripremama za samit o klimi koji treba da okupi nekoliko desetina predsednika i na hiljade savetnika i stručnjaka iz celog sveta, Pariz je proglasio opštu opasnost, podigao nivo sigurnosti na najviši stepen, izbacio vojsku i policiju na ulice i granice.

Spavajte mirno i spokojno sve je pod kontrolom, tvrdili su. Naravno mislili su na sebe, i svoje, jer je do njih mnogo teže stići. Ali o tome i drugim nelogičnostima zapada će se čuti, kad prođu tri dana žalosti i nekoliko dana uzdržanosti. I zna će se više o svemu što je sada pod crnim velom žalosti.

Neka im je laka zemlja i naše saučešće svim nastradalima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane