Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Teške optužbe na račun izvršnog direktora Srbijašuma

Milutina staviti u kavez

Tekst o Milutinu Đorđeviću, izvršnom direktoru za lovstvo i ribarstvo u pomenutom preduzeću, o svim njegovim kriminalnim radnjama, uništenju lovišta, divljači, jednog važnog dela preduzeća, objavljen u Tabloidu, izazvao je gnev u ovom preduzeću... Ali, nadležne institucije i dalje ćute. Objavljujemo novo pismo zaposlenih

......

Dati su svi podaci i mogu se uvek proveriti i dokazati. Ministar Stefanović najavljuje oštru borbu protiv korupcije i kriminala, pa ga pitamo zašto ne proveri i reši korupciju i krađu u J.P. Srbijašume, koju je počinio Milutin Đorđević.

Za to vreme Milutin kreće u osvetu, preti Tabloidu, izvršnim direktorima, pa i nama u generalnoj direkciji, da će se osvetiti. Nad pojedinim referentima i lovnim radnicima vrši progon i smenu, bez ikakvog razloga. Hvali se na sva usta da ima zaštitu i podršku od ministarke poljoprivrede Snežane Bošković, da je nju mnogo zadužio i da ga ona mora štititi.

Pokušao je da ribarska područja izda lopovima i tajkunima, ali mu to nije pošlo za rukom, pa se bolesni manipulator odmah stavlja u zaštitu državne imovine, i da je on taj koji štiti javno preduzeće. A lovišta polako rastura, a ono malo preostale divljači ubija, ne hrani, niti sprovodi mere zaštite i gajenja. Planska dokumenta i dalje su neusklađena, ona koja odradi nisu po zakonskoj regulative, pa onda ne budu prihvaćeni od nadležnog ministarstva. U prošlom broju, precizno su popisane sve njegove prljave radnje i kriminal koji je on proizveo. Milutin se poziva da mu niko ništa ne može jer ima veliku zaštitu od jakih pojedinaca, političara, ljudi iz SNS-a, i da je sve njih mnogo zadužio. Zato mu je omogućeno da svoj prljavi posao nastavi, a sve na štetu države i javnog preduzeća. Lukavim manipulacijama priprema da pokaže da najbolja lovišta nisu rentabilna, da ih treba izdati, i da ima rešenje, ali u njegovu ličnu korist.

A, evo kako radi...U lovištu Vratna, Deli Jovan i Alija, smenio je referenta, koji je izuzetno dobro radio i imao odlične rezultate.Posle smene pomenutog referenta lovište je rastureno, divljači nema, lovni turizam je propao i nema finansijske dobiti. A sve u cilju da lovište spusti na niske grane i pripremi ga za iznajmljivanje, kome je on namerio. Alija lovište ostalo je bez lovočuvara, koji je svoj ceo radni vek i život uložio u to lovište. On je čuvao, gajio i proizveo vrhunske trofeje, razvio lovni turizam, i postizao veliki finansijski efekat. l njega je smenio, kako bi lovište doveo na niske grane. Posle njegovog odlaska kapije su otvorene, divljač razjurena i pobijena. Lovište Rudnik takođe je na meti Milutinovog plana, za izdavanje pojedinim tajkunima i lopovima. Na meti su i Crni lug, Miroč, Brezovica i još par atraktivnih lovišta, koje sigurno tera u rasturanje, da bi ih izdao pojedincima.

Da bih sebe zaštitio izmišlja razne kontrole, smenjuje nepodobne, a manipulacijama traži izlaz, da svi budu krivi za ono što nisu uradili, a onda se stavi u ulogu spasioca lovišta i divljači u pomenutom preduzeću. Pa je tako naredio unutrašnjoj kontroli, gospodinu Borozanu da krene u obračun sa svima koji su protiv njega i da kroz njegovu kontrolu zaštiti i prikrije nečastive radnje, lopovluke i kriminal.

Mi iz generalne direkcije, predlažemo gospodinu Borozanu da prvo izvrši kontrolu rada direktora Milutina, a onda svih ostalih, i da proveri sledeće: Koliki je prihod i rashod u lovstvu od kako je Milutin na čelu sektora za lovstvo; Koliki su fondovi divljači bili u otvorenim i zatvorenim lovištima kada ih je Milutin preuzeo; Zašto veći broj lovišta nema urađena planska dokumenta i lovne osnove već 6 godina; Zašto su lovišta Vratna i Alija ostala u 2015. bez planskih dokumenata i nije dozvoljen lov i odstrel divljači; Zašto u pojedinim lovištima nema pogonskog lova na divlje svinje, koji je razlog i po kojem zakonu to on zabranjuje; Koliki je prihod od lova u Šumska ustava Negotin koja gazduje sa tri lovišta u 2015 godini; Koliki je broj muflonske i lopatarske divljači bio u lovištu Dubašnica, kada je Milutin došao, a koliki je sada; Zašto je u Kučevu dugo bio zabranjen lov i zbog čega; Zašto nije plaćen trofej vepra u Kučevu koji je regularno ocenjen i odstreljen. Zašto nisu isporučeni trofeji divljači koji su plaćeni od inostranih lovaca i isti se nalaze Šumska ustanova Negotin; Kada će se naplatiti ogromna potraživanja od Milutinovog prijatelja od lova koja su nastala u Šumsko gazdinstvo Boljevac?; Kako je Milutini i koga je ovlastio da vrši kompenzaciju duga naplate bez tendera; Koliki su fondovi divljači u otvorenim, a naročito u zatvorenim lovištima?

Gospodine Borozan, ovo su naši zahtevi, koje treba da iskontrolište. I da nas javno obavestite...Preporučujemo da odmah krenete da ne bude kasno, a to vam je zakonska obaveza koju morate ispuniti.Kada to završite, onda krenite da ispunjavate Milutinove bolesne manipulacije, a on će vam zabiti nož u leđa, kao i svima do sada.Takođe, pozivamo nadležne institucije da su dužne da provere sve pisane navode, jer se radi o uništavanju državne imovine u javnom preduzeću. Od nadležnog ministarstvu, i od Upravi za šume, tražimo da odmah reaguju, iskoriste svoje zakonsko pravo i pokažu da postoje i da smo pravna država. Što se tiče Milutina, vreme mu je da ode! U zatvor.

Zaposleni u JP Srbijašume

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane