Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duperica

BUDI SE ISTOK I ZAPAD...

Mersiha Hadžić

Britanski BBC je obaveštavajući o nedavnom padu ruskog aviona u kojem je poginulo 62. ljudi, dodao da i nije neka šteta, jer su putnici uglavnom bili državljani Rusije!

Kada gospoda iz CNN-a izveštava o bombama koje po svetu seju bombarderi NATO alijanse po gradovima Libije, Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država, žrtve ove vojne alijanse, razorene škole, bolnice, vodovodi, mrtva deca i civili u kolonama izbeglica, hladno se opisuju konstatacijom da su kolateralna šteta.

Smrt stotine hiljada građana Libije, Sirije, Iraka... je očekivana, i CNN i BBC se ponose vojnim uspesima svojih pilota. Nije više tajna da se Ujka Sem poigrao i sa Muhamedom Prorokom i njegovim sledbenicima, snabdevajući ih ogromnim količinama novca, naoružanjem, komunikacionim sistemima, da u ime Alaha odsecaju glave ''nevernicima'', da siluju nevernice, da kolju decu, uništavaju tuđe svetinje, istorijsko kulturno nasleđe, da uđu u Evropu i zgaze stecište bele rase i hrišćanske kulture...

Kada su sledbenici Muhameda Proroka u Parizu ubili više od stotinu, a ranili nekoliko stotina građana, francuski predsednik Oland i njegova svita pozvali su na ''jedinstvo u borbi protiv terorizma''. Odajući počast žrtvama, u Parlamentu su pevali Marseljezu. To je do suza ganulo one koji čekaju na red da dobiju saglasnost da se raznesu u samoubilačkim napadima. Smejali su se od sveg srca budalama koje su uništile sve vrednosti hrišćanskog društva, dajući svu vlast u ruke manjinskih zajednica, pederima, lezbejkama i takozvanim mondijalistima. Bivši šef nemačke diplomatije, Gvido Vestervele, koji je bio ostrašćeni peder, ostavio je iza sebe i fondaciju za "zbrinjavanje" gej političara širom Evrope.Na toj listi je i srpski premijer u ostavci Aleksandar Vučić.

U Briselu je nedavno, samoinicijativno, intervenisala ćelija Islamske države, ubivši 34, a ranivši preko 250 ljudi. Šef briselske policije je Alan Vanderput homoseksualac, koji se pojavljuje u gradu u suknji, sa čipkanim rubljem. Brisel je centar sodomije.

E, sada će gospodin da im okrene leđa, da im zapreti ''svetim ratom''. Jedan političar i ugledni funkcioner iz Brisela nasmejao me je do suza. Rekao je da bi bilo dobro da se jedan odbegli terorista uhvati, da mu se sudi u Briselu, i da se ostalim njegovim kolegama-samoubicama pokažu humane evropske vrednosti! Šta bi to trebalo da urade momku koji je ubio toliko ljudi? Da ga potapšu po ramenu, kažu, ej momče, mi smo posebni, mi praštamao, a Ti? Ogradila se i komesarka Federika Mogerini, osudom ovog zločina. Ona koja javno tvrdi da je radikalni islam legitimno pravo! E, ona je komesarka za bezbednost. Kakva komesarka, takva i bezbednost.

Nemačka kancelarka Angela Merkel, Štazijeva starleta, potuljeno ćuti. Po nalogu iz Vašingtona ona je desetine hiljada Alahovih vojnika primila u Nemačku, i pustila ih da tumaraju po Evropi. Biće još mnogo krvi i ljudskog mesa!

Ruski predsednik Vladimir Putin je inicirao, a Duma je usvojila zakon po kojem se zabranjuju javne manifestacije pedera i lezbejki, zabranjuju njihovi službeni brakovi i usvajanje dece. Duma je zakonom zabranila proizvodnju i uvoz genetski modifikovane hrane...

Iako su članice Evropske unije, Mađarska, Češka, Slovačka i Poljska odlučno su ustale protiv priliva migranata u njihove zemlje. Žele da sačuvaju hrišćanske vrednosti. Imaju na to, kao suverene zemlje, pravo.

A suverenitet su skoro izgubile Švedska, Norveška, Danska, Holandija i Belgija. Tamo je već opasno reći da si hrišćanin, da nisi peder, narkoman, lezbos...Građani Stokholma noću ne izlaze na ulice, kojima marširaju mladi Marokanci, uzvikujući parole iz Kurana. Njima je sve dozvoljeno, i policija ne sme da interveniše, ali ako Šveđanin nešto kaže protiv njih, sledi mu robija, progon, izlaganje javnoj poruzi.

Papa Franjo (Francisko Bergoljo) pozvao je prošle godine ruskog predsednika Putina da zaštiti hrišćane u Siriji.

Papa Bergoljo je u Havani zajedno sa ruskim patrijarhom Kirilom pozvao na jedinstvo svih hrišćana, čija vera, kultura i opstanak je ugrožen.

Kandidat za predsednika Republikanske stranke u SAD-u Donald Tramp, milijarder, šokirao je američku finansijsku i političku elitu, pozivom građanima da se vrate hrišćanskim vrednostima, životu, i da se za njih bore! Rekao je da je to legitimno pravo svakog čoveka, pa i hrišćana, u većinski hrišćanskoj Americi.

Osudila ga je finansijska elita, ali ne i građani.

Dolazi vreme buđenja. Ostarela, pederska Evropa polako podiže glavu. Istočni deo je već na nogama, i on će se odbraniti. I Nemci se dižu, mada pod stegom vremešne starlete Merkel, ali će i ona otići u prošlost, kao najomraženija Nemica.

Nikad nije kasno...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane