Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Povodom teksta "Teturanje kapetana bojnog broda" (Magazin Tabloid broj 366)

Muzika iz Perinog harema

Grupa zaposlenih u Ministarstvu odbrane (MO) obratila se pismom Magazinu Tabloid povodom teksta objavljenog u broju 366, pod naslovom "Teturanje kapetana bojnog broda", u kome su opisana nepočinstva Petra Boškovića, portparola MO. Redakcija prenosi pismo u celosti

......

Ne možemo vam opisati ushićenje zaposlenih u Ministarstvu odbrane, koji su pod direktnom ili indirektnom komandom Petra Boškovića, što je konačno posle 10 godina njegovog bitisanja na funkciji načelnika Uprave za odnose sa javnošću (sa jednom godinom pauze dok je bio načelnik uprave J-1 u Generalštabu, što mu je namestio bivši ministar Dragan Šutanovac, misleći da će se odužiti za učinjeno Boškoviću činom generala koji srećom nije dobio) neko konačno progovorio o svemu onome što se javno ćutalo, a tajno govorilo.

Vaša novina ide od ruku do ruku u Ministarstvu odbrane, pritom pazimo da nas taj o kome pišete ne vidi sa njom u rukama, jer znamo da bi nam se to obilo o glavu.

Želimo u ovom pismu da vam ukažemo na još neke stvari koje su jako bitne a nisu se našle u tekstovima do sada. Ne želimo da Vam oduzimamo previše vremena pa ćemo samo nabrojati koje su to stvari: 1. Ukidanje hora Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane sa 35-40 zaposlenih (koji su ostali na ulici) koji je imao decenijsku tradiciju još od vremena JNA a koji je bio pod Upravom za odnose sa javnošću isključivo voljom Petra Boškovića, koji ima neki "čudan" odnos prema tom vojnom orkestru, možda zato što mu je otac bio pevač u horu.

2. Plaćanje, svojim "ljubimicama", raznih bespotrebnih školovanja o trošku države. U pitanju je nekoliko ženskih osoba zaposlenih u Upravi za odnose sa javnošću koje su za učinjenu uslugu vrlo rado stupile u intimne odnose sa njim. Neke od tih afera i dalje traju, iako je većina udata.

3. Konstantno sakaćenje Umetničkog ansambla "Stanislav Binički" promenama formacije skoro svake ili svake druge godine, kojima je zacrtao sebi da ljude koji su bili deo uprave ansambla promeni, i dovede svoje poslušnike koji su spremni na sve kako bi ostali na svojim pozicijama.

U tome je, na žalost i uspeo, st im što je ljude koji su zaista vredeli kaznio prebacivanjem na lošija mesta, a one koji su bili loši nagrađivao je šefovskim mestima gde su uspeli da dobiju plate mnogo veće od onih koji su imali.

4. Pokušaj seksualnog nasrtaja na dirigenticu novooformljenog vojnog hora, koja ga je zbog toga tužila, međutim, sadašnji načelnik ansambla i rukovodilac orkestra su opravdali svoju ulogu, tako što su stali u odbranu Petra Boškovića i koliko smo upoznati, slučaj je stavljen u neku fijoku.

5. Pravljenje nenamenskih troškova po restoranima, kafanama i sličnim ustanovama, kupovina raznih stvarčica, tipa mobilnih telefona, koje je pravdao tako što mu je tadašnji finansista, koji je sada za usluge nagrađen mestom direktora Vojne štamparije, pisao nepostojeće dnevnice na razne ljude u okviru uprave koji su Petru Boškoviću davali te pare kada im legnu na račun (ili, praveći lažne nabavke i popravke opreme kako bi došao do stvari koje su mu bile potrebne (mobilni, laptop...).

6. Konstantna zloupotreba službenog vozila i vozača kojeg ima.

7. Smena jednog direktora Zastava filma sa drugim koji je pomogao Petru Boškoviću da smeni prvog, a posle je isti taj Bošković smenio i tog drugog sa trećim. Koliko smo upoznati, pokrenuta je i tužba za mobing od strane tog drugog direktora.

Moglo bi se još pisati o ovome ali...Ukoliko ste zaintresovani mogli bi sve pojedinačno, za svaku od njegovih jedinica, da opišemo šta se dešavalo i šta se dešava još uvek, i to sa imenima, prezimenima i činovima svih aktera.

Vama još jednom hvala na vašim pokušajima da na ovaj način oslobodite nas zaposlene i ministarstvo odbrane u celini od jednog čoveka koji ne zaslužuje da radi na brodu kao konobar a ne da bude na ovako visokoj poziciji!

O njemu svi znaju sve, jer se stvari teško mogu sakriti. Međutim, mnogi od nas na svu tu torturu ćute, jer se plaše otkaza. Ali se nadamo da će klupko početi da se odmotava i da će Petar Bošković konačno dobiti ono što i zaslužuje, a to je njegov odlazak iz vojske !

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane