Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Izdajnici i zlikovci

Zoran D. Milojević

Posle tri kišna dana, nad Mitrovicom je sunce. Sedim u bašti „Kod Biševca„ sam! I u „ Moskvi„ pored „Biševca„ svi su unutra. Buljim u Starinu Zvečan, dok kraj restorana kuljaju sa svih strana automobili svakojakih marki i „broja konja„.

U meni vri , kulja ,pušim se na sve strane , kao „ Smederevac „! Gledam u Starinu , a on kao da razume , daje mi znak :

- Dosta je bilo , niti šiješ , niti paraš ! Ispljuni muku !

- Izdajnici ! - dreknuh , a glasine izaše iz mene . - Da sam neko , digao bih spomenik na Zvečanu i ispisao sva njihova imena!

Pišem ih u mislima ! Pavle Jovićević , Miladin Popović , Dušan Mugoša , Milija Kovačević, Željko Pajković, pa Ilija Vakić, Mihajlo Zvicer .... Gospode, muka mi je od imena!

- Bakrac , - govori Starina - oni su neposredni dželati , ali nisu oni glavni!

Opet pišem imena u mislima : Aleksandar Ranković , Petar Stambolić , Koča Popović, Krcun, Jovan Veselinov, Mijalko Todorović, pa Mihajlo Švabić , Dušan Petrović - Šane ....Gospode , želudac mi je u grlu!

- Sve Srbi , - kao da dobacuje Starina ! - Oni su počeli prodaju i predaju Kosova i Metohije Albancima!

- Izdajnici ! - višem , bez glasa . - Bezdušnici ! U životu sve možeš da kupiš , sem duše ! Sa njom moraš da se rodiš ! Pavle Jovićević izbačen iz gimnazije , jer ukrao dnevnike ! Miladin Popović živeo kod Šiptara i ovaj ga zatekao u krevetu sa svojom ženom i ubio ga. Dušan Mugoša je zatvarao svakog muškarca koji je imao lepu ženu , a nije pristajao da se ona „ češće druži „ sa Dušanom , i ....Gospode , sve je to srpski genetski izmet !

Oni su prvu fašističku žrtvu , Kralja Aleksandra Prvog Karađorževića proglasili „ monarho - fašistom „. Vojvodu Petra Bojovića , oslobodioca Beograda , pretukli su namrtvo i prebili mu sablju. Najodlikovanijeg srpskog oficira Ženerala Mihajlovića su raskomodali. „Ubili su knjige „ Crnjanskog, Dučića, Preradovića, ubili i Grigorija Božovića i njegove knjige. Ubili 2.200 sveštenika i na njihova mesta doveli skojevce i „ popadije „ skojevke !.

Komisija za utvrživanje zločina spala je na šezdeset hiljada žrtava ! Kad se krene s južne strane mosta , pa se krene levo , uzbrdo ka mitrovačkoj bolnici ( ponovo otvaraju tu ulicu za saobraćaj !) , na vrhu je naselje H.X. Anke Spajić . Zgrade su na kostima preko tri hiljade ljudi.. Niko od Mitrovčana nije želeo stan u tim zgradama! Takvih mesta je po Srbiji mnogo.

Srpski narod je bio slep kod očiju ! Komunisti su činili sve da na KIM nema ni Srbije , ni Srba ! Neki Srbi su im govorili , „da mućnu glavom „ , da se ne nadaju boljitku. Moj otac im je govorio : „ Ako hoćeš nekog da ubiješ , nećeš mu davati infuziju „! Bilo je uzalud pričati zidovima , oni su , oni živeli od i za svoje crvenilo.

Kad je predložio , a ko prihvatio da se izgubi Metohija ? Priča o značaju Kosova za Srbe je sušastveno priča o Metohiji. Nijednom Srbinu , komunisti sa KIM nije smetalo da izgovara samo Kosovo , bez metohije ! Izdajnici !

Aleksandar Ranković i njegove kožunilije udenuli su među Srbe priču kako su od Šiptara oduzeli dvadeset hiljada lakog naoružanja. Ta laž je vladala do osamdesetih , do pojave knjiga Vladimira Dedijera. On je svedočio da je od Šiptara oduzeto: berdanke i tandžare iz turskih vremena i zastarele puške iz obrenovićevske Srbije! Kod Šiptara je ostalo trideset hiljada nemačkih automata, mašingevera i puškomitraljeza „ Švarc - loze „. Aleksandar, rabadžija i njegovi OZNAŠI su lagali! Izdajnici!

Petar Stambolić i njegove bitange izmestili su granicu KIM sedamdeset kilometara na sever , ka centralnoj Srbiji. Izdajnici !

Milija Kovačević , Srbin iz Metohije , decenijama je , kao i mnogi njegovi zemljaci , bio dekor u republičkim i saveznim organima ! Sudbina KIM ih se nije ticala. Izdajnici !

Nemam živaca da pominjem izdajstvo Krcuna ili „ druga Titovog „! Sve je to sorta nedostojna srpskog imena. Sve su to grobari Srbije na KIM !

Od pojave mojih romana , restlovi komunista i njihovi đaci , socijalisti i demokrate , pokušavaju da nehajnim stavom ismeju moje govore i pisanija , jer sam drugačiji od njih , a ja im se smejem u lice , jer su svi isti. I ne želim da ispadnem dobar , govoreći koliko su oni loši! Ali, postoji nešto mnogo gore!

Srbi su morali da biraju između socijalizma i demokratije ! Srbi od dva zla , uvek izaberu oba. Milovan Đilas i Vojislav Šešelj ! Aleksandar Vučić ! Krcun i Đinđić! Dedijer i Drašković ! Sloba Milošević i Dobrica Ćosić! Mijalko Todorović i Dragoljub Mićunović ! Jovan Veselinov i Nenad Čanak! Ivan Stambolić i Bojan Pajtić! Dušan Petrović Šane i Ivica Dačić! Mihajlo Švabić i Čedomir Jovanović! Koča Popović i Tomislav Nikolić!

Socijalisti, demokrate, radikali, naprednjaci...Gospode , svi iz istog legla , od istih učitelja i istih knjiga , od istih bolesti imuni i od iste zaraze oboleli! Nisu nam dodali nijednu šaru na pirotski ćilim ! U sve sokove iz naših voćaka uneli su ukus pazuha ! Postoji snimak na kome Crnjanski sedi na kalemedanskoj klupi i recituje „Lament nad Beogradom„! Vlasti su sklonile tu klupu, nema je više !

Među tim ljudima manje je srca , nego ljudi ! Gadafi je živeo u šatoru i govorio: „Neću da se iselim iz šatora dok se poslednji Libijac ne useli u stan„! Došlo je vreme u kome ko u Srbiji umre od rakije, umro je prirodnom smrću !

Danas je najvažnije , da imaš izlaz u slučaju opasnosti . Za Srbe je taj izlaz - istina ! Da se uperi prst u imena izdajnika i da se dodirne srce srpsko u kome će ostati zakovano Kosovo i Metohija ! Ne mogu ništa ni NATO , ni Albanci! Možemo samo mi, Srbi, ako to i ostanemo!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane