Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Izborom Donalda Trampa za predsednika Sjedinjenih država vraća nam se nada

Budi se Istok i Zapad

Američki biznismen Donald Tramp odlučio je da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Svi su se smejali. Američki mediji, američka kulturna i politička elita, bankari sa Vol Strita, svi su se sprdali. I Evropa se podsmevala. Kancelarka Merkel se durila, da bi je čili u Beloj kući, da je na pravoj strani. Oland, te britanska premijerka Tereza Mej su iz sveg glasa i srca navijali za gospođu Klinton.

Kampanja je pojačana kada je gospodin Tramp pobedio u kampanji svoje republikanske rivale i zvanično postao kandidat za predsednika.Surovost američkih i britanskih medijskih korporacija je trebalo izdržati. Gospođa Hilari Klinton, teško bolesna i kompromitovana, imala je snažnu podršku američke oligarhije. Ona je jedva stajala na nogama tokom kampanje, ali su mediji svakog dana nju veličali. Čak i kada je i Wikiliks Džulijana Asanža objavio kompromitujuće dokaze o bivšoj državnoj sekretarki.

Ali, gospodin Tramp je imao moćnog saveznika. Građene Sjedinjenih Američkih Država! Oni nisu verovali medijskoj propagandi, već svom džepu, svojoj duši i želji da se osećaju građanima, a ne robovima multi kompanija i američke elite.

Nije pobedio Donald Tramp. Pobedili su američki građani koju se želeli povratak američkog načina života i vrednosti koje je uništila politička elita, ratujući po belom svetu i pljačkajući porobljene zemlje. Političari koji su vodili ratove, u porobljenim zemljama su postajali vlasnici pošta, banaka, rudnika. Takav je slučaj i sa porodicom Buš i sa Klintonovima.

Donald je jasno rekao da od Rusa nema nikakve pretnje, da sa Rusijom treba sarađivati, da NATO treba da se rasturi, jer SAD-e ne treba da čuvaju tuđe zemlje, o svom trošku.

Srpski premijer je bio na strani Klintonovih. Bil je naredio bombardovanje Srbije, ali je Vučić, iz srpskog budžeta odvojio za Fondaciju Klintonovih, i za Hilarin izborni štab, ukupno 42 miliona evra. FBI istražuje koliko je ambasador Đerđ Matković dao keša štabu gospođe Hilari!

Kada se vratio posle gostovanja na promociji Fondacije 22. septembra, Vučić je kazao na konferenciji u Vladi, devojački se osmehujući - Nećete mi, valjda, reći da gospođa Hilari neće pobediti u novembru!

I nije pobedila, ali Vučić se poziva na Rudija Đulijanija, koji je za novac, bio gost Vučića u Beogradu, kada je on bio u kampanji za gradonačelnika Beograda. Početkom marta ambasador Srbije Đerđ Matković biće proteran iz Vašingtona. Svet može da odahne. Neće biti svetskog rata. Pomiriće se Amerika i Rusija, Evropa će morati sama da se uspravi. Biće oduvani kriminalci poput Porošenka, Vučića, bugarskog predsednika...

Redakcija Magazina Tabloid je bila u kampanji gospodina Trampa. Malo je medija koji su bili na mejling listi njegovog izbornog štaba. Slali smo podatke, koje smo dobijali od kolega iz istočno-evropskih zemalja. Čestitali smo gospodinu Trampu. Dobili smo odgovor. Pustićemo ga da radi u korist svih građana sveta. Neka mu Bog da snage da građane SAD-a spasi terora finansijske oligarhije i medija. Mi smo tu, uvek isti.

Odgovor izabranog predsednika SAD, Donalda J. Trampa, na čestitku Magazina Tabloid povodom njegove pobede na predsedničkim izborima

Prijatelji,

Govorili su da nikada nećemo uspeti. Ali prošle noći pokazali ste svetu da će Amerika ponovo biti zemlja naroda, za narod i od naroda. Borili ste se kao pobednik, pobedili ste sve prepreke, a istorija će zauvek zapamtiti ulogu koju ste vi odigrali u povratku naše zemlje. Nikada to nisam mogao postići bez vas, Prijatelji. Prošle noći smo naučili da je Amerika još uvek svetionik nade gde je nemoguće moguće. Toliko dugo smo slušali izgovore vašingtonskih političara da se „ne može postići". Govorili su da ne možemo da balansiramo budžet, ne možemo zaustaviti korupciju, ne možemo kontrolisati granice, ne možemo vratiti zaposlenja nazad u našu zemlju. ODBIO sam da prihvatim da to ne može biti urađeno. Ovo je zemlja koja je proglasila svoju nezavisnost, pobedila u dva svetska rata i spustila čoveka na Mesec. Ovo je Amerika. Možemo i HOĆEMO to postići. Sada je vreme da počnemo da ujedinjujemo našu zemlju i previjemo rane naše podeljene nacije. Obećavam da ću biti predsednik SVIM Amerikancima. Radiću za vas. Boriću se za vas. I pobediću za vas. Ponovo će videti kako izgleda pobediti kao Amerikanac.

Hvala, i Bog vas blagoslovio.

Donald J. Tramp

Glosa

I pored donacije koju je dao Fondaciji Hilari Klinton, kako bi na taj način uticao na izbore u Americi, Aleksandar Vučić je "priložio" iz budžeta još dva miliona dolara kako bi podmitio Baraka Obamu, odlazećeg predsednika SAD, kako bi se sastao sa njim. O tome ovih dana vodi istragu Američki Federalni istražni biro (FBI). Uprkos svemu, Vučić nije video ni Hilari ni Obamu, ali će odgovarati pred američkim pravosuđem za pokušaj podmićivanja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane